digitalis

Njelajah Arsitektur Modular Laravel

Njelajah Arsitektur Modular Laravel

Laravel, sing misuwur amarga sintaksis sing elegan lan fitur sing kuat, uga nyedhiyakake dhasar sing kuat kanggo arsitektur modular. Ana…

9 May 2024

Pembayaran Online: Mangkene Kepiye Layanan Streaming Nggawe Sampeyan Mbayar Selawase

Mayuta-yuta wong mbayar layanan streaming, mbayar biaya langganan saben wulan. Umume pendapat yen sampeyan…

29 April 2024

Pola Desain Vs prinsip SOLID, kaluwihan lan cacat

Pola desain minangka solusi tingkat rendah khusus kanggo masalah sing terus-terusan ing desain piranti lunak. Pola desain yaiku…

11 April 2024

Magica, aplikasi iOS sing nyederhanakake urip para pengendara ing ngatur kendaraan

Magica minangka aplikasi iPhone sing nggawe manajemen kendharaan gampang lan efisien, ngewangi driver nylametake lan…

11 April 2024

Bagan Excel, apa iku, carane nggawe grafik lan carane milih grafik optimal

Bagan Excel minangka visual sing nggambarake data ing lembar kerja Excel.…

9 April 2024

Cara ngatur Laravel kanggo nggunakake macem-macem database ing Proyek sampeyan

Biasane proyek pangembangan piranti lunak kalebu panggunaan Database kanggo nyimpen data kanthi cara terstruktur. Kanggo proyek…

5 April 2024

Platform email GMAIL: evolusi proyek inovatif

Tanggal 1 April 2004, Google ngluncurake platform email Gmail dhewe. Akeh sing ngira manawa Google ngumumake…

2 April 2024

Apa pola desain: kenapa digunakake, klasifikasi, pro lan kontra

Ing rekayasa piranti lunak, pola desain minangka solusi optimal kanggo masalah sing umume kedadeyan ing desain piranti lunak. Aku kaya…

26 Marzo 2024

Conto Excel Macro sing ditulis nganggo VBA

Conto makro Excel sing prasaja ing ngisor iki ditulis nggunakake VBA Estimasi wektu maca: 3 menit Conto…

25 Marzo 2024

Veeam ngluncurake Veeam Data Cloud kanggo Nawakake Layanan Perlindhungan lan Pemulihan Data sing Unggulan ing Industri ing Platform Awan Tunggal

Veeam® Software, pimpinan pangsa pasar nomer siji ing proteksi data lan pemulihan ransomware, dina iki ngumumake…

6 Marzo 2024