blockchain

Trade Tether TRC20 (USDT) Kanggo Dogecoin (DOGE)

Trade Tether TRC20 (USDT) Kanggo Dogecoin (DOGE)

Tether TRC20 minangka stablecoin sing digandhengake karo dolar AS. Iku digawe ing blockchain TRON (TRC20). Keuntungan saka Tether…

6 June 2024

The Paris Blockchain Minggu ngowahi Louvre dadi Istana Web3

Paris Blockchain iku acara Eropah paling gedhe lan paling pengaruh ing blockchain. Luwih saka 10.000 wong samesthine saka kabeh…

13 Februari 2024

Oracle AML Atomic Coinfirm ngembang dadi 9 blockchain lan 1.000 alamat

LONDON - (BUSINESS WIRE) - Coinfirm, panyedhiya utama solusi anti pencucian dhuwit lan keterlacakan kanggo aset ilegal, ngumumake ekspansi AML Atomic…

13 Februari 2024

Favoom: ing ngendi jejaring sosial ketemu karo inovasi Blockchain

Favoom wis ngluncurake layanan media sosial pisanan, kanthi desentralisasi lan terintegrasi menyang Web3, nggabungake jaringan digital…

11 December 2023

OKX Ngumumake Sponsor Acara Utama ing India Blockchain Minggu, Bakal Co-Host Pangembang Acara Nuduhake Inovasi Web3

OKX, perusahaan teknologi Web3 terkemuka, dina iki ngumumake sponsor acara penting ing India Blockchain Minggu (IBW), sing bakal ditindakake…

4 December 2023

BLOCK3000 ngrampungake acara virtual sing spektakuler, nggabungake para penggemar Blockchain

BLOCK3000, "peluncuran acara crypto pisanan" lan konferensi virtual khusus kanggo teknologi kasebut blockchain, Web3 lan cryptocurrencies, rampung karo…

24 November 2023

Blockchain lan AI tim munggah. Kemitraan antarane NeuralLead lan Kiirocoin ngumumake

Ing bidang teknologi lan intelijen buatan, kolaborasi lan inovasi minangka pendorong utama kemajuan. Kiirocoin lan NeuralLead duwe…

26 Settembre 2023

MasterZ, Master ing Blockchain lan WEB 3.0 paling gedhe ing Eropa, ngluncurake platform anyar sing darmabakti kanggo sinau, latihan lan kerja

MasterZ Blockchain, mundhak Nilai kanggo paling gedhe WEB 3.0 Master of Excellence ing Eropah. Tim kabeh-Italia…

19 Settembre 2023

Priksa partners karo Ronin kanggo daya inovasi Multi-Chain

Inspect, pimpinan ing teknologi Web3 lan NFT, nawakake analisis sentimen sosial sing jero kanggo pangguna, kanthi bangga mbukak aliansi…

8 Settembre 2023

Panggunaan teknologi inovatif kanggo pangayoman Made in Italy: Caffè Musetti ngleksanakake blockchain

Musetti, perusahaan bersejarah ing sektor kopi, ngumumake implementasine teknologi kasebut blockchain kanggo mesthekake traceability lan transparansi…

6 Settembre 2023

Inovasi visa adhedhasar blockchain padha bisa njupuk bisnis cilik kanggo tingkat sabanjuré

Visa lan mitra wis ngembangake platform fintech sing bisa diprogram sing ngidini para petani entuk pendanaan lan adol…

17 May 2023

Masa depan yaiku metaverse

Masa depan teknologi nyenengake lan ambisius, nanging siji perkara sing mesthi: DeFi (Decentralized Finance) lan Metaverse minangka loro sing paling njanjeni lan…

6 May 2023

REPLY: Reply Crypto Investment Challenge lagi ditindakake, diatur dening Reply and Young Platform, kanggo ningkatake investasi sadar ing aset digital

Edisi kaping papat saka Reply Investment Challenge lagi ditindakake, sing pisanan fokus ing Aset Digital, Crypto…

8 April 2023

Peranan token AI ing masa depan metaverse

Token AI bakal dadi peran sing luwih penting ing ekonomi. Token AI bakal digunakake kanggo mbiayai pangembangan…

3 April 2023

REPLY: "Kabeh bisa dadi aset digital" minangka paradigma asil saka riset "Tren Aset Digital" Reply.

Pasar aset digital berkembang kanthi eksponensial lan saiki, amarga teknologi blockchain lan operator generasi anyar…

24 Marzo 2023

Chain bakal dadi perusahaan pisanan blockchain kanggo katon ing jersey tim NBA Miami Panas ing perjanjian kemitraan multi-taun.

Miami Heat wis ngluncurake kampanye web3 kanthi kolaborasi karo Chain. Tim NBA adhedhasar ing Miami, FL, yaiku…

3 Januari 2023

Apa tegese DCIM lan apa DCIM

DCIM tegese "Data center infrastructure management", kanthi tembung liya "Manajemen Infrastruktur Pusat Data". Pusat data minangka struktur,…

22 December 2022

Kampus Peroni kanggo transisi ekologis saka agri-pangan

Kampus Peroni wis ngusulake model eko-sistemik anyar ing telung fase: traceability, liwat teknologi blockchain, kanggo ngidini koleksi…

14 December 2022

GREENART COIN lair, cryptocurrency etika pisanan. Kanggo saben transaksi sumbangan kanggo seni lan lingkungan

GRENNART COIN minangka cryptocurrency etika pisanan sing nggabungake promosi seni karo amal menyang proyek kanggo nglindhungi…

17 November 2022