dipakani

Mary Kay Inc. promosi kepemimpinan wanita ing konservasi liwat ijol-ijolan learning virtual

Mary Kay Inc. promosi kepemimpinan wanita ing konservasi liwat ijol-ijolan learning virtual

Acara kasebut, "Pemimpin Wanita Nglindhungi Keanekaragaman Hayati Segitiga Karang lan Spesies Terancam Punah", nyorot warta lan tumindak sing ditindakake dening wanita ...

13 Februari 2024

Mary Kay nantang para mudha ing saindenging jagad kanggo ngrampungake Goal 14 for Sustainable Development: Life Underwater minangka bagean saka tantangan Inovasi Seri Dunia kaping telu saka NFTE.

Kompetisi Global Mengeti Kewirausahaan Pemuda lan Kekuwatan Pemikiran Inovatif Mary Kay Inc., salah sawijining perusahaan terkemuka sing ndhukung…

13 Februari 2024

Mary Kay Inc. nyorot strategi kelestarian global ing konferensi internasional kanggo masa depan sing lestari ing Praha, Republik Ceko

Kita kabeh duwe tanggung jawab kanggo njaga lingkungan lan jagad sekitar. Keberlanjutan kudu dadi siji…

13 Februari 2024

Mary Kay Inc. mengeti nandur luwih saka 1,2 yuta wit ing saindenging jagad

Mary Kay Inc., advokat global kanggo stewardship lan kelestarian perusahaan, ngumumake rampunge proyek…

13 Februari 2024

Mary Kay Inc. diakoni ing Laporan Dampak Terumbu Global 2022 The Nature Conservancy

Ing taun 2022, Mary Kay Inc., perusahaan kelestarian lan kelestarian global, setya nambah…

13 Februari 2024

Proyek keberlanjutan sing dipimpin dening Mary Kay dipresentasikan sajrone Economist Impact World Ocean Summit ing Singapura

Mary Kay Inc., advokat global kanggo stewardship lan kelestarian perusahaan lan penandatangan Prinsip kanggo Samudra Lestari…

13 Februari 2024

Anggur palsu, intelijen buatan bisa mbukak kedok penipuan

Jurnal Kimia Komunikasi wis nerbitake asil analisis babagan label kimia anggur abang. Universitas Geneva lan…

11 December 2023

Tren lan inovasi ing pasar agen anti-caking panganan

Pasar agen anti-caking panganan duwe peran penting ing industri panganan. Agen kasebut minangka aditif sing nyegah pembentukan gumpalan ...

4 December 2023

Inovasi: ENEA ing Maker Faire 2023 kanthi panganan super lan solusi liyane kanggo panganan lan kelestarian

Panganan panggang kanthi nilai tambah dhuwur sing dipikolehi saka limbah panganan pertanian, kebon kutha kanggo tuwuh ing njero ruangan tanpa pestisida lan panggunaan minimal ...

20 Oktober 2023

Pimpinan Pikiran ing Zayed Sustainability Award Forum nyorot cara kanggo maju kemajuan kanggo manungsa lan planet

Penghargaan Zayed kanggo Kelestarian minangka penghargaan global UAE kanggo kelestarian lan komitmen kamanungsan.…

22 Settembre 2023