Ngopo bloginnovazione.iku, objektif lan kolaborasi

Tujuane saka bloginnovazione.it yaiku ngrampungake masalah sing ana gandhengane karo inovasi lan strategi kanggo inovasi ing perusahaan. Kanggo nindakake iki, aku mutusake nulis sawetara kiriman kanggo ngandhani inovasi babagan ABC, kanthi ringkes nggambarake cara, strategi lan tema sing aku sinaoni, diterapake lan ditularake sajrone karir kerja. Kanggo nggawe masalah kasebut nyata lan nyata, aku mutusake nulis sawetara kiriman babagan produk, kasus nyata, sukses utawa ora, kanggo nyorot lan nganalisa aplikasi nyata teori kasebut.

Yen sampeyan kudu nggawe inovasi, yen sampeyan kudu ngerti babagan inovasi lan kepiye, utawa yen sampeyan butuh pitulung ing proses inovasi sampeyan: sampeyan bisa njaluk konsultasi gratis lan tanpa kewajiban. Kita bisa nindakake brainstorming singkat babagan kabutuhan sampeyan "gratis lan tanpa kewajiban"

Ing kabeh kasus, aku menehi sampeyan ringkes audit gratis, kanthi ngeklik tombol ing ngisor iki, sampeyan bisa njawab kuesioner cekak sing digawe liwat GoogleApp. Ora suwe, sampeyan bakal nampa evaluasi babagan level inovasi perusahaan sampeyan. Cukup lebokake alamat email kanggo nampa pendapat kita, lan yen sampeyan pengin, banjur lanjutake menyang sesi brainstorming (sanajan liwat telpon).

Pindhah menyang kuesioner
Pindhah menyang kuesioner

Ercole Palmeri

Waca Inovasi ing basa sampeyan

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.

Tindakake kita