Bangunan

BANGUNAN KOMERSIAL LESTARI: KARO MANAJEMEN ENERGI lan KECERDASAN BUATAN, KONSUMSI ENERGI GLOBAL BISA DIKURANGI 30% LAN EMISI CO37 2%

BANGUNAN KOMERSIAL LESTARI: KARO MANAJEMEN ENERGI lan KECERDASAN BUATAN, KONSUMSI ENERGI GLOBAL BISA DIKURANGI 30% LAN EMISI CO37 2%

BANGUNAN KOMERSIAL LESTARI: KARO MANAJEMEN ENERGI lan KECERDASAN BUATAN, KONSUMSI ENERGI GLOBAL LAN ...

13 Februari 2024

AUTOBAHN Gedhung Motor: mesin vending mobil mewah pisanan

Deleng foto kasebut bisa uga mikir yen kutha kasebut miniatur, ora: kabeh bener, Gedung Autobahn Motor ...

13 Februari 2024

Bentley Systems ngumumake integrasi EC3 karo platform iTwin Bentley kanggo ngitung karbon ing infrastruktur

Bentley Systems mbisakake pitungan gratis, laporan lan analisis karbon sing dipasang ing kembar digital saka Bentley Systems, Incorporated,…

13 Februari 2024

Apa kasunyatan virtual, jinis, aplikasi lan piranti

VR stands for Virtual Reality, ing dasare panggonan kanggo nyemplungake awake dhewe ing lingkungan sing dirancang khusus / simulasi kanggo tujuan tartamtu.…

17 December 2023

FIAT lan UNLMTD Real Estate mikir maneh cara ngalami kutha lan mobilitas lestari ing Amerika Serikat kanthi FIAT House

FIAT House, properti omah sing inovatif, diilhami dening filosofi desain Fiat 500 sing apik, tujuane kanggo nggawe maneh cara urip…

27 Oktober 2023

Domus Coin lair, cryptocurrency pisanan sing darmabakti kanggo pasar real estate

Domus Coin minangka cryptocurrency pisanan sing dirancang kanggo pasar real estate kanggo ngidini sampeyan tuku utawa adol properti sampeyan…

24 Oktober 2023

Ide Cerah: Pemetaan skala siji-kanggo-siji kanthi Rencana Ukuran Urip

Desain arsitektur mesthi kudu adhedhasar perwakilan bangunan sadurunge bangunan kasebut dibangun. Ora ana…

8 Oktober 2023

Pasar Pelet Plastik Daur Ulang, Ringkesan Perusahaan Ukuran Pasar, Outlook Bisnis 2023-2030

Pasar kanggo pelet plastik daur ulang ngalami wutah sing signifikan amarga jagad iki ngetrapake pentinge praktik lestari…

7 August 2023

Pasar Pelapisan Industri miturut Jinis Produk, Miturut Saluran Distribusi lan Prakiraan 2030

Pasar lapisan industri duwe peran penting kanggo nglindhungi lan nambah permukaan macem-macem produk, struktur…

6 August 2023

LINE: Kutha futuristik Arab Saudi dikritik

The Line minangka proyek Saudi kanggo pambangunan kutha, dumadi saka bangunan ing ara-ara samun sing…

4 July 2023