machine Learning

OpenGate Capital nandur modal ing teknologi InRule

OpenGate Capital nandur modal ing teknologi InRule

InRule nyedhiyakake piranti lunak nggawe keputusan terpadu, pembelajaran mesin lan layanan otomatisasi proses sing ngidini pimpinan IT lan bisnis ...

13 Februari 2024

Reply ndadekake MLFRAME kasedhiya Reply, kerangka adhedhasar Generative Artificial Intelligence sing ditrapake kanggo pangembangan lan nuduhake kawruh.

Reply ngumumake peluncuran MLFRAME Reply, kerangka intelijen buatan generatif anyar kanggo basis pengetahuan heterogen. Dirancang…

13 Februari 2024

Kecerdasan Buatan: 5 Alat Parafrase Online sing nggumunake Sampeyan Kudu Gunakake

Apa sampeyan kudu ngrampungake tugas kanthi tenggat wektu utawa ngowahi teks sing mboseni dadi tulisan sing kreatif lan menarik, sampeyan duwe…

6 Februari 2024

Analisis prediktif ing pencegahan kacilakan ing sistem kompleks

Analitik prediktif bisa ndhukung manajemen risiko kanthi ngenali ing ngendi kegagalan bisa kedadeyan lan apa sing bisa…

30 Januari 2024

Cara kerjane Artificial Intelligence (AI) lan aplikasie

Artificial Intelligence (AI), tembung kunci anyar ing jagad teknologi, disetel kanggo ngganti cara…

28 Januari 2024

Legislatif undecided antarane pangayoman konsumen lan pembangunan: mamang lan indecisions ing Intelligence Ponggawa

Kecerdasan Buatan (AI) minangka teknologi sing terus berkembang sing duweni potensi kanggo ngowahi revolusi ing jagad iki.…

21 December 2023

Artificial Intelligence: Apa jinis intelijen buatan sing sampeyan kudu ngerti

Kecerdasan buatan wis dadi kasunyatan, lan dadi bagean saka urip saben dina. Perusahaan nggawe mesin cerdas kanggo macem-macem aplikasi…

12 December 2023

Pasar intelijen buatan saya mundhak, regane 1,9 milyar, ing taun 2027 bakal dadi 6,6 milyar.

Kanthi regane kira-kira 1,9 milyar euro ing 2023, tuwuh dadi 6,6 milyar ing 2027.…

5 December 2023

Amazon ngluncurake kursus pelatihan gratis anyar babagan intelijen buatan generatif

Inisiatif "AI Ready" Amazon nawakake kelas online kanggo pangembang lan profesional teknis liyane, uga siswa SMA…

29 November 2023

Piranti lunak keuangan otonom HighRadius nampa paten AI kaping enem kanggo fungsi njupuk data dokumen

HighRadius wis nggawe luwih saka 25 paten sing kadhaptar lan ditundha; sing paling anyar diwenehake kanggo model…

28 November 2023

Edisi kapindho laporan "Cloud in Financial Services" mbukak perspektif anyar babagan adopsi awan dening institusi keuangan ing Eropa lan Inggris

Reply nampilake edisi kapindho laporan "Cloud in Financial Services", digawe kanthi kolaborasi karo Federasi Perbankan Eropa, Asuransi…

15 November 2023

Otomasi lan latihan minangka pembalap kunci keamanan piranti lunak kanggo industri layanan finansial, miturut Veracode

72% aplikasi layanan finansial ngemot cacat keamanan; Pindai sing diluncurake API lan pelatihan keamanan interaktif…

25 Oktober 2023

Gcore ngluncurake kluster AI generatif sing didhukung dening GPU NVIDIA

Ing tengah-tengah permintaan global sing akeh banget kanggo semikonduktor server Nvidia AI, Gcore nggawe infrastruktur canggih kasedhiya ing Eropa. Gcore,…

20 Oktober 2023

Python bakal nggawe inovasi cara analis data bisa digunakake ing Excel

Microsoft wis ngumumake integrasi Python menyang Excel. Ayo ndeleng kepiye cara kerja analis bakal owah ...

4 Oktober 2023

Google ngidini penerbit mateni data latihan AI

Google ngenalake gendera Google-Extended ing file robots.txt. Penerbit bisa ngandhani crawler Google kanggo nyakup situs ing…

3 Oktober 2023

NTT lan Qualcomm milih kolaborasi kanggo nyurung AI ngluwihi watese

Langkah strategis bakal nggampangake pangembangan luwih cepet kanggo adopsi ekosistem pribadi 5G kanggo kabeh piranti digital NTT ngumumake…

27 Settembre 2023

Blockchain lan AI tim munggah. Kemitraan antarane NeuralLead lan Kiirocoin ngumumake

Ing bidang teknologi lan intelijen buatan, kolaborasi lan inovasi minangka pendorong utama kemajuan. Kiirocoin lan NeuralLead duwe…

26 Settembre 2023

Mattermost ngluncurake kemitraan anyar kanggo nyurung inovasi lan adopsi sing luwih gedhe ing sektor publik

Mattermost nampilake ekosistem sekutu sing ditambahi kanthi penekanan ing kasus panggunaan DoD anyar kanggo solusi…

16 Settembre 2023

SoftServe ngluncurake lab AI generatif

Lab khusus ngembangake kemampuan AI/ML SoftServe kanggo nyepetake adopsi kasus lan panemuan nilai…

3 Settembre 2023

Inovasi Teknologi: Maju ing Layanan Laboratorium Klinis

Kemajuan teknologi wis ngrevolusi layanan laboratorium klinis, nambah akurasi, efisiensi lan ruang lingkup tes diagnostik. Iki…

17 August 2023