IOT

Apa Orkestrasi Data, tantangan ing Analisis Data

Apa Orkestrasi Data, tantangan ing Analisis Data

Orkestrasi Data yaiku proses mindhah data siled saka macem-macem lokasi panyimpenan menyang repositori…

17 Marzo 2024

Apa Industri 5.0? Bedane karo Industri 4.0

Industri 5.0 minangka istilah sing digunakake kanggo nggambarake tahap sabanjure revolusi industri. Iku fokus ing hubungan antarane manungsa lan…

18 Februari 2024

NTT nyedhiyakake kelestarian minangka layanan kanggo mbantu organisasi entuk gol Net-Zero

Perusahaan kasebut ngenalake arsitektur tumpukan lengkap Net-Zero Action pertama ing industri, kalebu solusi 5G Pribadi, Edge Compute lan IoT…

13 Februari 2024

Quectel Ngumumake Modul Smart SC680A LTE Anyar, Dirancang kanggo Daya Transformasi Digital lan Aplikasi AI kanggo Mesin Visi

LAS VEGAS– (BUSINESS WIRE) –Quectel Wireless Solutions, panyedhiya global solusi IoT, dina iki ngumumake rilis modul anyar…

13 Februari 2024

GlobalPlatform nggawa Seminar Sertifikasi Keamanan IoT menyang Barcelona

GlobalPlatform, standar kanggo keamanan piranti lan layanan digital, bakal dadi tuan rumah seminar babagan metodologi SESIP (Standar Evaluasi Keamanan…

13 Februari 2024

Keyfactor miwiti komunitas open source anyar kanggo ningkatake inovasi ing keamanan cyber

Keyfactor, platform identitas IoT lan komputasi sing dirancang kanggo bisnis modern, wis ngumumake peluncuran Keyfactor anyar…

13 Februari 2024

Bentley Systems Ngenalke Bentley Infrastructure Cloud, Powered by iTwin

ProjectWise Ningkatake Pengembangan Pangiriman Digital Data-Centric lan Kesempatan Kembar Digital Ing konferensi…

13 Februari 2024

TYAN Ngumumake Platform HPC, Cloud, lan Panyimpenan sing Didukung dening Prosesor AMD EPYC™ Generasi 4 ing SC22

Server desain menara 2-GPU kapadhetan dhuwur anyar kanthi I/O ngarep lan panyimpenan kabeh lampu kilat…

13 Februari 2024

Industri 4.0: ing taun 2025, 34% perusahaan Italia ing sektor produksi rencana kanggo nandur modal ing proses digitalisasi. Ingenn nggoleki tokoh khusus

Ingenn, perusahaan Head Hunting mung fokus ing panelusuran lan pilihan profil teknis lan insinyur, ndhukung perusahaan…

18 Januari 2024

Nozomi Networks lan Mitra NetWitness kanggo Ngirim Solusi Keamanan Siber Lanjut menyang Lingkungan OT lan IoT ing Sistem Infrastruktur Kritis

Nozomi Networks Inc., pimpinan ing OT, IoT lan keamanan infrastruktur kritis, lan NetWitness, pimpinan ing deteksi lan…

12 December 2023

Forescout Gabung MISA lan Ngumumake Integrasi karo Microsoft Sentinel kanggo Ngirim Layanan Manajemen Ancaman Siber Otomatis ing Infrastruktur Perusahaan

Forescout, pimpinan global ing cybersecurity, dina iki ngumumake integrasi karo Microsoft Sentinel minangka bagean saka…

1 Settembre 2023

Inovasi lan kemajuan ing jaringan sensor sing bisa dipakai lan integrasi IoT

Sensor sing bisa dipakai wis mbukak kemungkinan anyar kanggo interaksi manungsa-komputer (HCI), mbisakake interaksi lancar antarane individu lan…

8 August 2023

Gelombang Rising saka Konektivitas Piranti Medis: Revolutionizing Healthcare

Ing jaman digital kita, teknologi terus ngowahi industri, lan kesehatan ora kajaba. Perkembangan sing pantes…

24 July 2023

Alexa Amazon: Inovasi lan Strategi Samudra Biru

Alexa minangka asisten virtual sing kita kenal, dikembangake lan disebarake dening Amazon. Inovasi ing sektor asisten swara ngidini sampeyan ngoperasikake…

2 April 2023

REPLY: Balasan Comwrap sing dijenengi Ibexa Partner of the Year 2023

Comwrap Reply, perusahaan Reply Group sing duwe spesialisasi ing layanan pengalaman digital cloud-native, wis dinominasiake dadi Mitra Ibexa saka…

16 Marzo 2023

Layanan Teknologi L&T nyedhiyakake CoE kanggo nawakake solusi otomotif ing AWS

Thanks kanggo CoE iki, LTTS bakal nggunakake layanan lan solusi ing sektor otomotif kanggo ngasilake transformasi digital kanggo…

9 Marzo 2023

Layanan Teknologi L&T lan Qualcomm dipilih Thales kanggo ngaktifake jaringan 5G pribadi ing ril kutha

L&T Technology Services Limited wis ngumumake yen wis dipilih dening Thales kanggo nawakake solusi konektivitas generasi sabanjure…

28 Februari 2023

Kesatuan antarane teknologi lan watu alam: sektor marmer Veronese nikah karo intelijen buatan

AS.MA.VE Consorzio Marmisti Veronesi, lan Maxfone, nggawe kemitraan kanggo nuntun transisi digital ing sektor watu…

26 Januari 2023

Cybersecurity: Cara nggarap OEM kanggo digitalisasi operasi

Teknologi transformasi digital anyar saka Industri 4.0 mbukak lawang kanggo cara sing luwih maju lan biaya-efektif kanggo…

24 Januari 2023