influencer

Norns Awards 2023: Inovasi, Sosial lan Inventif ing panggung

Roma, 26 Juni. (askanews) - Pimpinan, profesional, start-up lan perusahaan terkenal sing diakoni amarga kelestarian, keragaman lan inklusi,…

13 Februari 2024
Snapchat ngluncurake 'Spectacles' uga ing Italia, ana inovasi penting liyane?

Snapchat ngluncurake 'Spectacles' uga ing Italia, ana inovasi penting liyane?

Sampeyan bisa tuku 'Spectacles' uga saka mesin vending, wiwit saka kaca-kaca kamera Venice The Spectacles, diluncurake sawetara wulan kepungkur dening Snapchat, teka…

13 Februari 2024

Searcode bakal nampilake tutup elektronik pisanan kanggo smartphone ing CES 2024

Coverride minangka tutup smartphone inovatif Searcode. Searcode wiwitan Calabrian dianggep minangka salah sawijining wiwitan hardware sing paling berpengaruh…

4 Januari 2024

Clear Aligners Global Strategic Review Report 2023

Pasar aligner global global tekan $29,9 milyar ing taun 2030Pasar global samesthine bakal…

5 December 2023

Bentley Systems ngumumake Telpon kanggo Entri kanggo Going Digital Awards ing Infrastruktur 2023

Pemenang bakal dipilih lan diumumake ing Year in Infrastructure and Going Digital Awards ing Singapore Bentley Systems,…

3 Marzo 2023

Tren eCommerce kanggo 2023, apa sing bisa diarepake ing taun saiki saka jagad perdagangan online

Kita wis nganalisa sektor eCommerce, nyoba ngerti apa tren utama ing 2023, kanthi perhatian khusus kanggo warta…

18 Januari 2023

ANDREA GRAZIANI menang Penghargaan Duta Besar Italia

Andrea Graziani menangake Italia Ambassador Awards, hadiah pertama ing saindenging jagad kanggo para influencer lan blogger paling apik sing promosi Italia…

7 December 2022

GToor Media Network, jaringan warta lan informasi 24/24 inovatif kanggo game, Web3, teknologi lan AI

GGGoor Media Network bakal dadi saluran televisi sing bakal ngatasi game, web3, metaverse, AI lan teknologi masa depan, 24 jam ...

8 November 2022

Presentasi proyek NFT 'Canceling' Cancel Culture.

Presentasi MICE, proyek web3 sing didorong sosial lan ideologis pisanan teka ing Web3, sing nawakake sarana sing fokus ing ...

1 November 2022

DIGITAL INNOVATION DAYS 2022: ing konferensi pers, meja bunder sing aktif lan topikal banget kontekstual fokus acara "Manusia kanggo Masa Depan".

Penyelenggara acara kasebut, Giulio Nicoletti lan Nicola Nicoletti wis milih papan sing dadi simbol inovasi, transfer teknologi lan riset terapan, kanggo dadi tuan rumah konferensi ...

17 Oktober 2022

Minggu Tech Italia: acara Italia paling gedhe babagan teknologi bali, lan kita ora bisa ngenteni!

Minggu Tech Italia bali maneh, acara taunan saka Tech Italia, saluran tematik GEDI khusus kanggo inovasi lan teknologi: Kamis 29 ...

21 Settembre 2022

WomenX Impact ngluncurake program edisi sabanjure forum internasional babagan pemberdayaan lan kewirausahaan wanita (FICO Eataly World ing Bologna, saka 17 nganti 19 November 2022)

WomenX Impact, acara internasional sing paling diantisipasi ing taun babagan pemberdayaan wanita, kepemimpinan lan kewirausahaan, ngumumake program lengkap edisi 2022.…

14 Settembre 2022

DIGITAL INNOVATION DAYS, ngandhani "Manusia kanggo Masa Depan", liwat panel pamicara sing luar biasa lan studi kasus perusahaan penting! Saka 26 nganti 28 Oktober 2022 ing Talent Garden ing Milan.

Ing bale paripurna, rong dina sengit tanggal 26 lan 27 Oktober, ing jaman pasca media sosial, sing anyar bakal dibahas ...

13 Settembre 2022

TERNA NADA ING TIKTOK DENGAN KAMPANYE 'TAKSI BAKAT' MASTER LAB TYRRHENIAN PERTAMA

Ing jaringan sosial sing paling kerep dikunjungi wong enom, operator jaringan listrik nasional promosi pusat keunggulan sing bakal disiapake ...

2 August 2022

DIGITAL INNOVATION DAYS, acara sing paling diantisipasi ing Italia babagan digital lan inovasi, bali menyang Talent Garden ing Milan, saka 26 nganti 28 Oktober 2022.

Pendaftaran dibukak kanggo melu DIGITAL INNOVATION DAYS 2022: 3 dina diskusi, pelatihan, jaringan lan inspirasi babagan ...

12 July 2022

Wutah kanthi cepet ing jaringan sosial, buku anyar dening Roger lan Joel Pagini wis dadi peringkat pertama ing Amazon

Buku kasebut, "Pertumbuhan Rapid ing Jaringan Sosial - Cara Nguripake Pelanggan dadi Magnet Narik Kontak" dening sedulur Roger lan Joel Pagini.…

6 July 2022

Kotler mbukak Sekolah Bisnis ing Italia

Philip Kotler diakoni ing saindenging jagad minangka bapak pemasaran modern. Perusahaan Kotler Impact sing didegake ...

6 July 2022

Startup Searcode ngumumake babak SEED € 392.000 kanggo peluncuran Coverride

Startup Calabrian Searcode wis ngumumake penutupan babak SEED kanthi total 392.000 euro, supaya ...

5 July 2022

Nicola Volpi nulungi Valentino Rossi ing petualangan anyar: VR46 Metaverse

VR46 Metaverse urip amarga usaha patungan sing ditandatangani antarane perusahaan Valentino Rossi lan perusahaan induk The ...

14 June 2022

Metaverse: Zaira teka ing bumi, Meta Influencer lair ing jagad maya

Lair karo tekane musim semi lan ora sengaja yen jenenge ing basa Arab tegese "kembang mekar": ya ...

20 May 2022