inovasi medis

Publikasi babagan Penemuan Kanker Darah Luwih Validasi Platform Kedokteran Exscientia AI-powered kanggo Ngapikake Hasil Pasien

Publikasi babagan Penemuan Kanker Darah Luwih Validasi Platform Kedokteran Exscientia AI-powered kanggo Ngapikake Hasil Pasien

Asil ndhukung screening deep learning obat ex vivo karo jaringan pasien minangka alat sing janji kanggo ndeteksi…

13 Februari 2024

Industri kesehatan luwih dhisik kanggo nemtokake tingkat kerentanan keamanan piranti lunak

Veracode, panyedhiya solusi tes keamanan aplikasi global, saiki ngumumake manawa industri kesehatan yaiku…

13 Februari 2024

Discharge ventrikel kiwa kanthi Impella kanggo 30 menit sadurunge PCI digandhengake karo ukuran infark sing suda ing pasien STEMI

Asil saka analisis data saben-protokol anyar saka studi pilot ST-segment Elevation Myocardial Infarction Door-To-Unload (STEMI DTU) nuduhake ...

13 Februari 2024

Kerjasama Riset Inovatif: Grup Medi-Globe lan IHU berbasis Strasbourg ngembangake piranti lunak AI pisanan ing donya kanggo ndeteksi penyakit pankreas

Grup Medi-Globe wis mlebu kolaborasi riset inovatif karo Institut Hospitalo-Universitaire Prancis (IHU) ing Strasbourg. Tujuane…

13 Februari 2024

Piranti lunak AI sing inovatif kanggo ndeteksi penyakit pankreas: aplikasi "pertama-ing-manungsa" sukses

ACHENMUEHLE, Jerman - (BUSINESS WIRE) - Penyakit pankreas bisa nyebabake akibat serius kanggo pasien lan angel didiagnosis. Deteksi pas wektune yaiku ...

13 Februari 2024

Perusahaan lan Individu Sorotan Fierce 50 Tahunan Pertama sing Nyopir Kemajuan Medis, Inovasi Nyopir, lan Nggawe Masa Depan Biopharma lan Perawatan Kesehatan

Makan malam gala kanggo ngrayakake Fierce 50 bakal ditindakake tanggal 5 Desember ing New York City Fierce Pharma, Fierce…

13 Februari 2024

Viz.ai milih Papan Penasihat Radiologi kanggo ningkatake inovasi

Pakar industri sing unggul bakal mbantu mbentuk masa depan strategi radiologi Viz.ai lan platform Viz.ai, pimpinan ing…

13 Februari 2024

Kecerdasan buatan bakal nyepetake panemuan anyar kanthi tingkat sing durung nate katon sadurunge

Ing surat ramalan ritual, Bill Gates nulis "Intelijen buatan bakal nyepetake panemuan anyar kanggo ...

2 Januari 2024

Laporan Pasar Manajemen Kesehatan Rumah Sakit Global 2023: 3 wilayah utama inovasi dumunung ing intelijen buatan lan inovasi digital, robotika, tundhuk lan ngawasi kebersihan.

Laporan "Pasar Manajemen Kesehatan Rumah Sakit Global - Analisis lan Prakiraan, 2022-2032" wis ditambahake menyang penawaran ResearchAndMarkets.com. Pasar global saka…

13 December 2023

Kecerdasan buatan ing perawatan kesehatan, rapat AIIC kaping 3 ing Palermo

Apa kontribusi efektif sing bisa ditindakake dening intelijen buatan lan wis ditindakake kanggo sektor kesehatan lan kesehatan Italia? Iki…

2 December 2023

Inovasi bertenaga AI ing #RSNA23 sing ngidini panyedhiya kesehatan fokus ing perawatan pasien

Inovasi anyar mbantu rumah sakit lan sistem kesehatan kanthi konsisten nyedhiyakake perawatan sing bisa diakses lan berkualitas…

26 November 2023

Kesehatan: radioterapi, inovasi ENEA kanggo nambani kanker payudara

Tim peneliti ENEA wis ngembangake prototipe inovatif sing bisa ngobati kanker payudara…

20 Oktober 2023

Predicine Ngumumake Enem Pasinaon Ngatur Inovasi MRD lan Biopsi Cairan ing ESMO 2023

Predicine, pionir ing biopsi cair, ngumumake partisipasi ing Kongres 2023 European Society of Medical Oncology (ESMO) ing…

18 Oktober 2023

Nanoflex Robotics dianugerahi 2,9 yuta francs saka Badan Swiss kanggo Promosi Inovasi

Startup robotika medis inovatif nampa 9,2023 yuta francs Nanoflex Robotics lan Brainomix bakal kolaborasi ing intervensi stroke…

9 Oktober 2023

Sorotan saka Riset lan Inovasi Ortopedi Rapat Tahunan AOFAS 2023

Luwih saka 900 ahli bedah kaki lan tungkak ortopedi, praktisi kesehatan lanjutan, warga ortopedi lan mahasiswa medis melu…

28 Settembre 2023

Tren lan inovasi sing berkembang ing riset biologi: saka bangku nganti amben

Biologis wis muncul minangka kelas farmasi sing inovatif, ngrevolusi bidang obat liwat terapi sing ditargetake. TO…

17 Settembre 2023

Biognosys nampilake inovasi teknologi lan kemajuan ilmiah kanggo nggawe proteome bisa digunakake kanggo riset ilmu urip ing Kongres Dunia HUPO 2023

Analisis data tanpa perpustakaan, mesin learning-powered karo Spectronaut ® 18 ngirimake kuantifikasi lan throughput protein sing unggul ing industri…

16 Settembre 2023

Nanoteknologi ing pangiriman obat okular: solusi cilik kanggo tantangan gedhe

Nanoteknologi wis nggawa jaman anyar ing pangiriman obat mata, nawakake solusi cilik nanging kuat kanggo ngatasi tantangan…

13 Settembre 2023

Pasar Perawatan Osteogenesis Osteogenesis Imperfecta Global, Miturut Rute Pangiriman Obat lan miturut Wilayah: Ukuran, Nuduhake, Outlook lan Analisis Kesempatan, 2023 - 2030

Osteogenesis imperfecta minangka penyakit genetis sing mengaruhi balung lan uga nyegah awak saka mbangun balung sing kuwat. Iki…

7 Settembre 2023

Teknologi inovatif ing manajemen jaundice: Kita nganalisa dampak saka meter jaundice

Jaundice minangka kondhisi sing ditondoi kanthi kuning ing kulit lan mata, mengaruhi individu saka kabeh umur lan bisa nyebabake…

26 August 2023