kelestarian inovasi

Artikel jero babagan Tema Inovasi Keberlanjutan. Pengajaran, Tutorial, Produk, Warta lan Acara sing ana gandhengane karo topik Kecerdasan Buatan. Pilih sektor kanthi ngeklik ing subkategori, utawa pilih artikel kanggo maca lan ngerti kaluwihan inovasi ing lapangan kelestarian.

Ewonan buruh Samsung ngluncurake mogok tanpa wates babagan gaji

Ewonan buruh Samsung ngluncurake mogok tanpa wates babagan gaji

Buruh Korea Selatan ing Samsung Electronics ngarahake ngganggu jalur produksi chip. Samsung ujar manawa ora…

10 July 2024

Inovasi lan Tantangan ing Sektor Minyak & Gas: Analisis Biaya Pangopènan ing 2024

Ing taun-taun pungkasan, industri minyak & gas wis ngalami owah-owahan drastis, kanthi fokus khusus ing biaya…

10 July 2024

Istituto Salute: portal anyar sing dikhususake kanggo kursus pribadi kanggo kesejahteraan psiko-fisik lair

Istituto Salute ngluncurake portal anyar sing darmabakti kanggo kesehatan psiko-fisik, nawakake kursus lan dalan mindfulness khusus kanggo manajemen…

4 July 2024

Teknik Gelombang: Wanita Reshaping Masa Depan Pangopènan Nautika

Ing sektor pangopènan nautical, historis didominasi dening tenaga kerja lanang, wanita wiwit nggawe inroads, nggawa…

12 June 2024

LUNA ROSSA PRADA PIRELLI lan UNESCO ngumumake kemitraan anyar

Logo UNESCO lan SEA BEYOND bakal ana ing layar Luna Rossa sajrone Piala Amerika kaping 37…

8 June 2024

Masa Depan Iki: Kepiye Industri Pengiriman Revolusi Ekonomi Global

Sektor angkatan laut minangka kekuwatan ekonomi global sing sejatine, sing wis ngarahake pasar 150 milyar ...

1 May 2024

Revolusi Ijo lan Digital: Kepiye Pangopènan Prediktif Ngowahi Industri Minyak & Gas

Pangopènan prediktif ngrevolusi sektor minyak & gas, kanthi pendekatan inovatif lan proaktif kanggo manajemen pabrik.…

22 April 2024

Casa Green: revolusi energi kanggo masa depan sing lestari ing Italia

Keputusan "Case Green", sing dirumusake dening Uni Eropa kanggo ningkatake efisiensi energi bangunan, wis rampung proses legislatif kanthi…

18 April 2024

Ide Sarwa: Bandalux nampilake Airpure®, tirai sing ngresiki hawa

Asil inovasi teknologi sing terus-terusan lan komitmen kanggo lingkungan lan kesejahteraan masarakat. Bandalux nampilake Airpure®, tenda…

12 April 2024

Microvast gabung karo konsorsium sing dipimpin Shell kanggo promosi dekarbonisasi industri pertambangan

Penawaran pilot konsorsium kanggo solusi elektrifikasi kanggo kendharaan off-road sing digunakake ing industri pertambangan tujuane kanggo ngembangake elektrifikasi…

13 Februari 2024

Mary Kay Inc. promosi kepemimpinan wanita ing konservasi liwat ijol-ijolan learning virtual

Acara kasebut, "Pemimpin Wanita Nglindhungi Keanekaragaman Hayati Segitiga Karang lan Spesies Terancam Punah", nyorot warta lan tumindak sing ditindakake dening wanita ...

13 Februari 2024

TIP Group mimpin sektor ing kelestarian

TIP Group rangking pisanan saka 355 perusahaan ing peringkat ESG pisanan, ing sektor transportasi,…

13 Februari 2024

Schlumberger tim karo Gradiant kanggo produksi sustainable senyawa lithium kanggo baterei

Kolaborasi tujuane kanggo nggedhekake pemulihan mineral lan nyuda jejak lingkungan Schlumberger dina iki ngumumake wiwitan…

13 Februari 2024

NTT nyedhiyakake kelestarian minangka layanan kanggo mbantu organisasi entuk gol Net-Zero

Perusahaan kasebut ngenalake arsitektur tumpukan lengkap Net-Zero Action pertama ing industri, kalebu solusi 5G Pribadi, Edge Compute lan IoT…

13 Februari 2024

Mary Kay nantang para mudha ing saindenging jagad kanggo ngrampungake Goal 14 for Sustainable Development: Life Underwater minangka bagean saka tantangan Inovasi Seri Dunia kaping telu saka NFTE.

Kompetisi Global Mengeti Kewirausahaan Pemuda lan Kekuwatan Pemikiran Inovatif Mary Kay Inc., salah sawijining perusahaan terkemuka sing ndhukung…

13 Februari 2024

CHTF 2022 nampilake teknologi bukti mangsa ngarep ing Shenzhen lan online

Pameran Hi-Tech China kaping 24 (CHTF 2022), sing dibukak ing Shenzhen, China tanggal 15 November lan…

13 Februari 2024

Bentley Systems ngumumake integrasi EC3 karo platform iTwin Bentley kanggo ngitung karbon ing infrastruktur

Bentley Systems mbisakake pitungan gratis, laporan lan analisis karbon sing dipasang ing kembar digital saka Bentley Systems, Incorporated,…

13 Februari 2024

Mary Kay Inc. diakoni ing Laporan Dampak Terumbu Global 2022 The Nature Conservancy

Ing taun 2022, Mary Kay Inc., perusahaan kelestarian lan kelestarian global, setya nambah…

13 Februari 2024

Proyek keberlanjutan sing dipimpin dening Mary Kay dipresentasikan sajrone Economist Impact World Ocean Summit ing Singapura

Mary Kay Inc., advokat global kanggo stewardship lan kelestarian perusahaan lan penandatangan Prinsip kanggo Samudra Lestari…

13 Februari 2024

Inovasi sektor energi: riset fusi, rekor anyar kanggo tokamak JET Eropa

Eksperimen fusi paling gedhe ing donya ngasilake 69 megajoule energi. Eksperimen sajrone 5 detik…

9 Februari 2024