google

Platform email GMAIL: evolusi proyek inovatif

Platform email GMAIL: evolusi proyek inovatif

Tanggal 1 April 2004, Google ngluncurake platform email Gmail dhewe. Akeh sing ngira manawa Google ngumumake…

2 April 2024

Cara paling apik ngindeks kaca produk ing e-commerce, yen sampeyan duwe akeh duplikat konten

Ayo ndeleng carane ngindeks situs sampeyan kanthi apik, supaya mesin telusur bisa peringkat ing ...

13 Februari 2024

Cara nambah penjualan e-commerce, strategi praktis

Sampeyan wis ngrancang toko online, sampeyan wis nandur modal akeh lan kerja keras kanggo nggawe. Sampeyan wis nggawe promosi, sampeyan wis adol produk ...

13 Februari 2024

Media minangka domain Google lan Facebook lan pasar pariwara digital

Donya industri media saya sithik saben dina. Sukses terus saka Silicon Valley titans Google lan ...

13 Februari 2024

Amarga telpon Geni Amazon gagal. Es tekan

Sawise mung rong wulan saka peluncuran smartphone Fire Amazon, produk kasebut wis ora dikarepake. The…

13 Februari 2024

Google Earth dianyarake kanthi tur pandhuan interaktif lan kertu pos kanggo dikirim

Google wis ngumumake rilis versi anyar Google Earth sing dilengkapi antarmuka sing wis dirancang maneh, lan sawetara ...

13 Februari 2024

Warta Palsu: Google ngganti algoritma kasebut lan nyatakake perang ketaman lepat legionnaires

Ngapikake sinyal posisi kanthi biaya kualitas sing kurang, transparansi babagan operasi, umpan balik cepet: resep anyar saka Google ...

13 Februari 2024

Cara kerjane Artificial Intelligence (AI) lan aplikasie

Artificial Intelligence (AI), tembung kunci anyar ing jagad teknologi, disetel kanggo ngganti cara…

28 Januari 2024

Carane nggunakake Google Translate minangka juru basa bebarengan

Kita kabeh duwe macem-macem aplikasi ing ponsel, lan ora gampang nglacak saben fitur sing ditambahake…

3 Januari 2024

DeepMind Google ngrampungake masalah matematika kanthi intelijen buatan

Kemajuan anyar ing model basa gedhe (LLM) nggawe AI luwih gampang adaptasi, nanging iki dilengkapi karo…

2 Januari 2024

New York Times nuntut OpenAI lan Microsoft, njaluk ganti rugi miturut ukum lan nyata

The Times nuntut OpenAI lan Microsoft kanggo nglatih model intelijen buatan babagan karya kertas kasebut.…

28 December 2023

Artificial Intelligence: Apa jinis intelijen buatan sing sampeyan kudu ngerti

Kecerdasan buatan wis dadi kasunyatan, lan dadi bagean saka urip saben dina. Perusahaan nggawe mesin cerdas kanggo macem-macem aplikasi…

12 December 2023

Anomali ngumumake kolaborasi karo Infinigate Group kanggo nggedhekake basis pelanggan EMEA

Anomali, pimpinan modernisasi lan ngembangake operasi keamanan, ngumumake kolaborasi karo Infinigate Group,…

10 November 2023

INSIGHT 2023, NetApp nggabungake kepemimpinan ing inovasi panyimpenan kanthi siji-sijine panyimpenan data sing nggabungake layanan awan lokal lan umum.

Saiki kanthi tabungan panyimpenan blok sing ora cocog lan kelestarian NetApp® dina iki ngumumake sawetara update kanggo…

24 Oktober 2023

Gen Z luwih seneng nuduhake lokasi karo wong tuwane

Gen Z katon oke karo wong tuwane nggunakake aplikasi nuduhake lokasi kanggo ngawasi dheweke.…

23 Oktober 2023

Google bakal nambah feed Discover menyang homepage desktop

Raksasa telusuran ujar manawa lagi nyoba nambahake feed kasebut. Kanthi feed iki bakal nuduhake judhul berita,…

18 Oktober 2023

Fortanix ngluncurake Solusi Kedaulatan Data Anyar kanggo Mbantu Bisnis Nyukupi Keperluan Privasi lan Keamanan Data ing saindenging jagad

Fortanix Data Security Manager™ saiki nyedhiyakake fitur manajemen eksternal utama kanggo kabeh aplikasi Google Workspace sing nggunakake…

10 Oktober 2023

Google ngidini penerbit mateni data latihan AI

Google ngenalake gendera Google-Extended ing file robots.txt. Penerbit bisa ngandhani crawler Google kanggo nyakup situs ing…

3 Oktober 2023

Tabel Pivot: apa iku, carane nggawe ing Excel lan Google. Tutorial karo conto

Tabel pivot minangka teknik analisis spreadsheet. Dheweke ngidini pamula lengkap kanthi pengalaman nol…

30 Settembre 2023

Loop Privasi: intelijen buatan ing labirin Privasi lan Hak Cipta

Iki minangka sing pertama saka rong artikel sing dakkandhakake babagan hubungan sing alus antarane Privasi lan Hak Cipta ing tangan siji,…

26 Settembre 2023