Sekawan pilar Kelestarian

Sekawan pilar Kelestarian

Istilah kelestarian saiki akeh digunakake kanggo nunjukake program, inisiatif lan tumindak sing ditujokake kanggo njaga sumber daya tartamtu.…

15 May 2024

Masa Depan Iki: Kepiye Industri Pengiriman Revolusi Ekonomi Global

Sektor angkatan laut minangka kekuwatan ekonomi global sing sejatine, sing wis ngarahake pasar 150 milyar ...

1 May 2024

Casa Green: revolusi energi kanggo masa depan sing lestari ing Italia

Keputusan "Case Green", sing dirumusake dening Uni Eropa kanggo ningkatake efisiensi energi bangunan, wis rampung proses legislatif kanthi…

18 April 2024

World of Care: Hyatt nyedhiyakake nganyari babagan kemajuan sing ditindakake ing komitmen lan inisiatif lingkungan, tanggung jawab sosial lan pamrentahan.

Kemajuan sing ditindakake kalebu delineasi tujuan adhedhasar ilmiah sing tujuane nyuda emisi ...

13 Februari 2024

Energi panas bumi: yaiku sing ngasilake CO2 paling sithik

Panaliten sing ditindakake dening Universitas Pisa wis ngungkapake keunggulan energi panas bumi kanggo nyuda emisi CO2, ngluwihi hidroelektrik lan…

8 Februari 2024

Upfield ngluncurake tray pertama sing bebas plastik lan bisa didaur ulang kanggo mentega lan panyebaran adhedhasar tanduran

Inovasi Upfield, kanthi kolaborasi karo Footprint, nggawa solusi kertas sing bisa didaur ulang, tahan lenga lan gratis menyang rak supermarket…

9 Januari 2024

Italia Pisanan ing Eropa ing Daur Ulang Sampah

Italia dikonfirmasi kanggo telung taun berturut-turut ing podium Eropa kanggo jumlah sampah daur ulang. Ing 2022 Italia…

28 December 2023

Penerbangan maskapai ijo pisanan. Pira regane mabur ing donya?

Ing jaman nalika lelungan wis meh dadi hak sing ora bisa dicopot kanggo akeh, sawetara sing mandheg kanggo nimbang dampak lingkungan…

23 December 2023

Hak Ndandani ing EU: Paradigma Anyar ing Ekonomi Sustainable

Uni Eropa (EU) dadi pusat revolusi sing bakal ngganti cara konsumen nyedhaki…

23 December 2023

Inovasi lan Revolusi Energi: Donya Dadi Bareng kanggo Diluncurake maneh Energi Nuklir

Saben-saben, teknologi lawas munggah saka awu lan nemokake urip anyar. Metu karo sing lawas, mlebu karo sing anyar!…

20 December 2023