lingkungan

LUNA ROSSA PRADA PIRELLI lan UNESCO ngumumake kemitraan anyar

LUNA ROSSA PRADA PIRELLI lan UNESCO ngumumake kemitraan anyar

Logo UNESCO lan SEA BEYOND bakal ana ing layar Luna Rossa sajrone Piala Amerika kaping 37…

8 June 2024

Ide Sarwa: Bandalux nampilake Airpure®, tirai sing ngresiki hawa

Asil inovasi teknologi sing terus-terusan lan komitmen kanggo lingkungan lan kesejahteraan masarakat. Bandalux nampilake Airpure®, tenda…

12 April 2024

Evolusi teknologi tandha industri

Tandha industri minangka istilah umum sing nyakup sawetara teknik sing digunakake kanggo nggawe tandha permanen ing permukaan…

25 Marzo 2024

Apa Industri 5.0? Bedane karo Industri 4.0

Industri 5.0 minangka istilah sing digunakake kanggo nggambarake tahap sabanjure revolusi industri. Iku fokus ing hubungan antarane manungsa lan…

18 Februari 2024

Inovasi sektor energi: riset fusi, rekor anyar kanggo tokamak JET Eropa

Eksperimen fusi paling gedhe ing donya ngasilake 69 megajoule energi. Eksperimen sajrone 5 detik…

9 Februari 2024

Energi panas bumi: yaiku sing ngasilake CO2 paling sithik

Panaliten sing ditindakake dening Universitas Pisa wis ngungkapake keunggulan energi panas bumi kanggo nyuda emisi CO2, ngluwihi hidroelektrik lan…

8 Februari 2024

Upfield ngluncurake tray pertama sing bebas plastik lan bisa didaur ulang kanggo mentega lan panyebaran adhedhasar tanduran

Inovasi Upfield, kanthi kolaborasi karo Footprint, nggawa solusi kertas sing bisa didaur ulang, tahan lenga lan gratis menyang rak supermarket…

9 Januari 2024

Italia Pisanan ing Eropa ing Daur Ulang Sampah

Italia dikonfirmasi kanggo telung taun berturut-turut ing podium Eropa kanggo jumlah sampah daur ulang. Ing 2022 Italia…

28 December 2023

Penerbangan maskapai ijo pisanan. Pira regane mabur ing donya?

Ing jaman nalika lelungan wis meh dadi hak sing ora bisa dicopot kanggo akeh, sawetara sing mandheg kanggo nimbang dampak lingkungan…

23 December 2023

Hak Ndandani ing EU: Paradigma Anyar ing Ekonomi Sustainable

Uni Eropa (EU) dadi pusat revolusi sing bakal ngganti cara konsumen nyedhaki…

23 December 2023