serangan cyber

Apa sampeyan yakin manawa sampeyan aman?

Apa sampeyan yakin manawa sampeyan aman?

Apa sampeyan yakin manawa sampeyan aman? Saben dina kita krungu kabar babagan serangan marang keamanan IT perusahaan. Kene sampeyan…

13 Februari 2024

Cybersecurity, underestimation keamanan IT ana ing antarane perusahaan cilik lan menengah

Apa cybersecurity? Iki minangka pitakonan sing bisa dijawab bisnis cilik lan menengah…

18 December 2023

Armis ngenalake Armis Centrix™, platform manajemen eksposur cyber bertenaga AI

Armis Centrix™ ngidini organisasi ndeleng, nglindhungi lan ngatur kabeh aset virtual, njamin pertahanan lan manajemen…

13 Settembre 2023

Forescout Gabung MISA lan Ngumumake Integrasi karo Microsoft Sentinel kanggo Ngirim Layanan Manajemen Ancaman Siber Otomatis ing Infrastruktur Perusahaan

Forescout, pimpinan global ing cybersecurity, dina iki ngumumake integrasi karo Microsoft Sentinel minangka bagean saka…

1 Settembre 2023

Statistik chatbot ChatGPT ing 2023

Inovasi chatbot ChatGPT wis nggumunake lan nggumunake kabeh wong ing saindenging jagad, kanthi kapentingan sing nggumunake, tekan 100 yuta…

23 Marzo 2023

Coinnect nampilake Ransomware Intelligence Global Report 2023

Laporan Global Intelijen Ransomware 2023, ringkesan lengkap babagan serangan ransomware sing direkam dening organisasi global ing taun 2021 lan 2022…

8 Februari 2023

Aja mbukak lawang kasebut, utawa luwih nglindhungi aset perusahaan - 16 November OGR Torino

Janjian Cyber ​​​​Security ing Turin tanggal 16 November 2022 ing OGR, HRC ngajak sampeyan nemokake warta babagan Cyber ​​​​...

31 Oktober 2022

Cybersecurity kanggo Perusahaan: ITI, wiwitan proyek kesadaran

ITI, perusahaan khusus ing sektor IT lan ngarahake B2B, ngluncurake proyek kesadaran safety ...

16 Settembre 2022

Serangan siber: apa iku, cara kerjane, tujuan lan cara nyegah: serangan brute force

Serangan cyber yaiku defiNible minangka aktivitas musuhan marang sistem, alat, aplikasi, utawa…

31 August 2022

Serangan siber: apa iku, cara kerjane, tujuan lan cara nyegah: conto malware sing ndelok kothak mlebu ing Gmail

Pangguna Gmail kudu ngati-ati babagan malware SHARPEXT anyar, sing ditemokake dening perusahaan cybersecurity Volexity. Serangan cyber...

24 August 2022

Serangan siber: apa iku, cara kerjane, tujuan lan cara nyegah: serangan Denial-of-service (DoS)

Serangan cyber yaiku defiNible minangka aktivitas musuhan marang sistem, alat, aplikasi, utawa…

17 August 2022

Serangan siber: apa iku, cara kerjane, tujuan lan cara nyegah: Serangan ulang tahun

Serangan cyber yaiku defiNible minangka aktivitas musuhan marang sistem, alat, aplikasi, utawa…

10 August 2022

Serangan siber: apa iku, cara kerjane, tujuan lan cara nyegah: bug XSS sing bisa nyebabake sistem mati lengkap

Ayo ndeleng sawetara kerentanan Cross Site Scripting (XSS) sing ditemokake ing sawetara aplikasi open source, lan sing bisa nyebabake eksekusi ...

3 August 2022

'Tren Serangan Cyber: Laporan Pertengahan Taun 2022' - Piranti Lunak Titik Priksa

Prediksi utama kanggo paruh kapindho taun fokus ing serangan ing Metaverse, serangan cyber minangka senjata ...

3 August 2022

LockBit Ransomware Gang target Agensi Pendapatan Italia

Ing akhir minggu, geng ransomware Lockbit ngumumake yen dheweke wis nglanggar sistem keamanan ...

29 July 2022

Serangan siber: apa iku, cara kerjane, tujuan lan cara nyegah: Serangan sandhi

Serangan cyber yaiku defiNible minangka aktivitas musuhan marang sistem, alat, aplikasi, utawa…

27 July 2022

Google Drive & Dropbox: Target APT29, kolektif Peretas Rusia

Kolektif peretas sing disponsori negara Rusia sing dikenal minangka APT29 wis digandhengake karo kampanye phishing anyar…

22 July 2022

Serangan siber: apa iku, cara kerjane, tujuan lan cara nyegah: conto panyebaran Malware

Serangan cyber Malware yaiku defiNible minangka aktivitas musuhan marang sistem, alat, aplikasi, utawa…

20 July 2022

Serangan siber: apa iku, cara kerjane, tujuan lan cara nyegah: serangan injeksi SQL

Serangan cyber yaiku defiNible minangka aktivitas musuhan marang sistem, alat, aplikasi, utawa…

13 July 2022

Serangan siber: apa iku, cara kerjane, tujuan lan cara nyegah: Serangan skrip lintas situs (XSS)

Serangan cyber yaiku defiNible minangka aktivitas musuhan marang sistem, alat, aplikasi, utawa…

6 July 2022