Obat lan Obat

Intelijen buatan anyar Google bisa nggawe model DNA, RNA lan "kabeh molekul urip"

Intelijen buatan anyar Google bisa nggawe model DNA, RNA lan "kabeh molekul urip"

Google DeepMind ngenalake versi model intelijen buatan sing luwih apik. Model anyar sing luwih apik nyedhiyakake ora mung…

9 May 2024

Intervensi inovatif ing Augmented Reality, karo panampil Apple ing Poliklinik Catania

Operasi ophthalmoplasty nggunakake penampil komersial Apple Vision Pro ditindakake ing Poliklinik Catania…

3 May 2024

Neuralink nginstal implan otak pisanan ing manungsa: evolusi apa ...

Perusahaan Elon Musk Neuralink implan chip pisanan menyang otak manungsa minggu kepungkur. Implan otak-komputer antarmuka (BCI) yaiku ...

7 Februari 2024

Cara kerjane Artificial Intelligence (AI) lan aplikasie

Artificial Intelligence (AI), tembung kunci anyar ing jagad teknologi, disetel kanggo ngganti cara…

28 Januari 2024

Kecerdasan buatan bakal nyepetake panemuan anyar kanthi tingkat sing durung nate katon sadurunge

Ing surat ramalan ritual, Bill Gates nulis "Intelijen buatan bakal nyepetake panemuan anyar kanggo ...

2 Januari 2024

Apa kasunyatan virtual, jinis, aplikasi lan piranti

VR stands for Virtual Reality, ing dasare panggonan kanggo nyemplungake awake dhewe ing lingkungan sing dirancang khusus / simulasi kanggo tujuan tartamtu.…

17 December 2023

Laporan Pasar Manajemen Kesehatan Rumah Sakit Global 2023: 3 wilayah utama inovasi dumunung ing intelijen buatan lan inovasi digital, robotika, tundhuk lan ngawasi kebersihan.

Laporan "Pasar Manajemen Kesehatan Rumah Sakit Global - Analisis lan Prakiraan, 2022-2032" wis ditambahake menyang penawaran ResearchAndMarkets.com. Pasar global saka…

13 December 2023

Clear Aligners Global Strategic Review Report 2023

Pasar aligner global global tekan $29,9 milyar ing taun 2030Pasar global samesthine bakal…

5 December 2023

Laporan Pasar Robot Kolaborasi Farmasi Global 2023-2030: Tahap Pusat Cobots Takle - Strategi Pivotal kanggo Efisiensi lan Inovasi Pabrikan Farmasi

Ukuran Pasar Robot Kolaborasi Pharmaceutical, Nuduhake lan Laporan Analisis Trend dening Aplikasi (Panen lan Kemasan,…

3 December 2023

Kecerdasan buatan ing perawatan kesehatan, rapat AIIC kaping 3 ing Palermo

Apa kontribusi efektif sing bisa ditindakake dening intelijen buatan lan wis ditindakake kanggo sektor kesehatan lan kesehatan Italia? Iki…

2 December 2023