Otomotif

Magica, aplikasi iOS sing nyederhanakake urip para pengendara ing ngatur kendaraan

Magica, aplikasi iOS sing nyederhanakake urip para pengendara ing ngatur kendaraan

Magica minangka aplikasi iPhone sing nggawe manajemen kendharaan gampang lan efisien, ngewangi driver nylametake lan…

11 April 2024

Evolusi teknologi tandha industri

Tandha industri minangka istilah umum sing nyakup sawetara teknik sing digunakake kanggo nggawe tandha permanen ing permukaan…

25 Marzo 2024

Apa Industri 5.0? Bedane karo Industri 4.0

Industri 5.0 minangka istilah sing digunakake kanggo nggambarake tahap sabanjure revolusi industri. Iku fokus ing hubungan antarane manungsa lan…

18 Februari 2024

Pasar onderdil mobil, tren, tantangan lan pasar ONLINE

Pasar bagean mobil ing Eropa saya akeh lan bakal ngalami transformasi sing kuat ing taun-taun sing bakal teka. Miturut salah sawijining…

19 December 2023

Apa kasunyatan virtual, jinis, aplikasi lan piranti

VR stands for Virtual Reality, ing dasare panggonan kanggo nyemplungake awake dhewe ing lingkungan sing dirancang khusus / simulasi kanggo tujuan tartamtu.…

17 December 2023

Artificial Intelligence: Apa jinis intelijen buatan sing sampeyan kudu ngerti

Kecerdasan buatan wis dadi kasunyatan, lan dadi bagean saka urip saben dina. Perusahaan nggawe mesin cerdas kanggo macem-macem aplikasi…

12 December 2023

Lattice nerusake ekspansi portofolio produk kanthi cepet sing ngidini inovasi ing jaman sabanjure

Lattice ngenalake Lattice Avant-G lan Lattice Avant-X mid-range FPGA anyar, tumpukan solusi khusus kanggo aplikasi sing ditambahi lan…

5 December 2023

Titik balik ijo ing Italia kanggo masa depan sing luwih lestari: Rekam Anyar ing Ngisi Daya Listrik

Italia kanthi cepet dadi salah sawijining pimpinan Eropa ing sektor mobilitas listrik, amarga tuwuhing…

21 November 2023

KYMCO miwiti revolusi listrik ing EICMA 2023 kanthi solusi Ionex EV sing inovatif

Mbangun luwih saka 25 taun ing ngarep inovasi ing kendaraan listrik (EV), KYMCO ngumumake telung terobosan teknologi Ionex…

21 November 2023

GENOA SMART WEEK: TRANSISI ENERGI ING MOBILITAS, NELIHAT PROYEK UNTUK KOTA MASA DEPAN

Antarane proyek MaaS, PUMS lan 4 Axes of Strength, debat babagan mobilitas kutha lan pinggiran kutha ing Genoa dadi panas ...

20 November 2023