maya

Apa Orkestrasi Data, tantangan ing Analisis Data

Apa Orkestrasi Data, tantangan ing Analisis Data

Orkestrasi Data yaiku proses mindhah data siled saka macem-macem lokasi panyimpenan menyang repositori…

17 Marzo 2024

Veeam ngluncurake Veeam Data Cloud kanggo Nawakake Layanan Perlindhungan lan Pemulihan Data sing Unggulan ing Industri ing Platform Awan Tunggal

Veeam® Software, pimpinan pangsa pasar nomer siji ing proteksi data lan pemulihan ransomware, dina iki ngumumake…

6 Marzo 2024

Hillstone Networks nambahake sertifikasi EAL4 + Kriteria Umum menyang firewall generasi sabanjure

Sertifikasi keamanan independen lan internasional kanggo StoneOS 5.5.R9 lan firewall SG-6000 A-Series generasi sabanjure Hillstone…

13 Februari 2024

Lenovo Global CTO Study Ndhukung Vision saka "IT New" kanggo defimasa depan sing luwih pinter

RALEIGH, NC - (BUSINESS WIRE) - Riset global anyar saka Lenovo babagan 500 Chief Technology Officers (CTO) saka macem-macem industri lan negara, diterbitake…

13 Februari 2024

ExaGrid Dijenengi Finalis ing Penghargaan SDC 2022

ExaGrid nominasi ing limang kategori kanggo Penghargaan IT Premier kaping 13 ExaGrid®, mung solusi panyimpenan serep…

13 Februari 2024

Temenos ngluncurake mitigasi kejahatan finansial layanan mandiri ing Temenos Banking Cloud

Solusi SaaS anyar Temenos kanggo mitigasi kejahatan finansial (FCM) ngidini bank-bank nggawe lan ngatur ...

13 Februari 2024

Inovasi Thales kanggo manajemen kunci kriptografi mbantu organisasi entuk kadhaulatan digital ing lingkungan hibrida lan multi-cloud

CipherTrust Cloud Key Manager mbantu organisasi nyukupi syarat kepatuhan lan ndhukung tata kelola data ...

13 Februari 2024

SmartStream ngluncurake teknologi AI kanggo penanganan pengecualian

SmartStream, panyedhiya solusi Transaksi Lifecycle Management (TLM®), dina iki ngumumake peluncuran versi 7 SmartStream Air,…

13 Februari 2024

SmartStream Air menang Red Dot Award - kanggo keunggulan ing desain aplikasi finansial

LONDON - (BUSINESS WIRE) - SmartStream, panyedhiya solusi finansial Transaction Lifecycle Management (TLM®), wis nampa Red Dot Design Award, ...

13 Februari 2024

Prodapt ngluncurake OpenFibreXchange kanggo nyepetake konektivitas digital ing Inggris

Prodapt, pimpinan global ing konsultasi, teknologi lan layanan sing dikelola kanggo industri konektivitas, dina iki ngumumake peluncuran…

13 Februari 2024

United Cloud, pusat inovasi sing paling cepet tuwuh ing Eropa Tenggara, milih Verimatrix XTD kanggo proteksi aplikasi seluler

Platform TV 2.0 unggulan United Cloud, sing misuwur kanthi jeneng merek EON TV, entuk pertahanan sing kuat…

13 Februari 2024

Lenovo lan pixitmedia nggawa menyang pasar solusi hiper-konvergen sing kuat kanggo industri media lan hiburan

Panyedhiya solusi panyimpenan lan manajemen data sing unggul defidigawe dening piranti lunak, pixitmedia, perusahaan Kalray, lan Lenovo,…

13 Februari 2024

TYAN Ngumumake Platform HPC, Cloud, lan Panyimpenan sing Didukung dening Prosesor AMD EPYC™ Generasi 4 ing SC22

Server desain menara 2-GPU kapadhetan dhuwur anyar kanthi I/O ngarep lan panyimpenan kabeh lampu kilat…

13 Februari 2024

Forescout ngluncurake Continuum Timeline, kanggo dhukungan sing luwih apik kanggo kepatuhan aset, investigasi insiden lan nyuda resiko

Kanthi Continuum Timeline, organisasi saiki bisa kanthi gampang riset, sinau lan ngeksploitasi data historis sing diklumpukake ing siklus terus-terusan ing ...

13 Februari 2024

Temenos ngluncurake kalkulator karbon ing Temenos Banking Cloud

Temenos ngitung emisi karbon saka operasi awan kanggo mbantu bank-bank ing balapan…

13 Februari 2024

Temuan riset AI anyar nuduhake percepatan ing panyebaran pusat data

CoreSite, Ericsson lan firma riset pasar Heaving Reading nganakake survey karo pimpinan IT lan pemasok…

13 Februari 2024

CTO Hillstone Networks Tim Liu mbahas tren keamanan siber kanggo 2024

Hillstone Networks wis nerbitake retrospektif taunan lan ramalan saka Kamar CTO. Ing taun 2024, sektor keamanan siber…

27 December 2023

Lattice partner karo NVIDIA kanggo nyepetake pinggiran AI

Ngumumake solusi terintegrasi sing nggabungake FPGA Lattice Lattice low-power, low-latency karo NVIDIA Orin…

6 December 2023

Pasar intelijen buatan saya mundhak, regane 1,9 milyar, ing taun 2027 bakal dadi 6,6 milyar.

Kanthi regane kira-kira 1,9 milyar euro ing 2023, tuwuh dadi 6,6 milyar ing 2027.…

5 December 2023

Veracode ngrevolusi keamanan cloud-native kanthi duo dinamis: DAST Essentials lan Veracode GitHub App

Pimpinan keamanan ing piranti lunak cerdas nyedhiyakake pertahanan terpadu marang ancaman saka pemrograman menyang awan ing…

28 November 2023