hak konsumen

Hak Ndandani ing EU: Paradigma Anyar ing Ekonomi Sustainable

Hak Ndandani ing EU: Paradigma Anyar ing Ekonomi Sustainable

Uni Eropa (EU) dadi pusat revolusi sing bakal ngganti cara konsumen nyedhaki…

23 December 2023

Tren lan inovasi ing pasar agen anti-caking panganan

Pasar agen anti-caking panganan duwe peran penting ing industri panganan. Agen kasebut minangka aditif sing nyegah pembentukan gumpalan ...

4 December 2023

Panggunaan teknologi inovatif kanggo pangayoman Made in Italy: Caffè Musetti ngleksanakake blockchain

Musetti, perusahaan bersejarah ing sektor kopi, ngumumake implementasine teknologi kasebut blockchain kanggo mesthekake traceability lan transparansi…

6 Settembre 2023

Inovasi teknologi ing sektor peralatan rumah tangga

Beko, pimpinan global ing peralatan omah, wis ngluncurake produk generasi anyar kanggo gaya urip…

2 Settembre 2023

Apa Aplikasi Single Page? Arsitektur, keuntungan lan tantangan

Aplikasi Halaman Tunggal (SPA) yaiku aplikasi web sing disedhiyakake menyang pangguna liwat kaca HTML siji supaya luwih…

13 August 2023

Nasal Care Market Outlook, Laporan Kesempatan lan Prakiraan 2030 | ekstensi CMI

Njaga kesehatan minangka prioritas utama kanggo wong ing saindenging jagad. Salah sawijining aspek kesehatan asring…

30 July 2023

EZ LAB nginovasi industri alas kaki mewah: PERON SHOES wis token lan dilacak blockchain saka algorand, saiki Metaverse

Ez Lab lan Peron Shoes redefingrampungake konsep Keaslian lan Jaminan Kualitas kanthi ngrekam kabeh siklus produksi ing Blockchain...

6 July 2023

Alexa Amazon: Inovasi lan Strategi Samudra Biru

Alexa minangka asisten virtual sing kita kenal, dikembangake lan disebarake dening Amazon. Inovasi ing sektor asisten swara ngidini sampeyan ngoperasikake…

2 April 2023

Johnson Controls' Sensormatic Solutions nampa penghargaan "Top Supplier Retail 2023" minangka pemasok adidas aG ing kategori "Solusi Instore Terbaik".

Penghargaan ReTa ngurmati perusahaan ing sektor ritel lan pemasok kanggo proyek teknologi sing luar biasa. Sensormatik…

8 Marzo 2023

Kecerdasan buatan bakal ngowahi revolusi panen alpukat: Luis Doporto Alejandre

Kanthi tujuan kanggo nggayuh tetanèn sing lestari, karya ditindakake ing alat sing ngupaya nggabungake intelijen buatan kanggo ndeteksi nalika…

26 Januari 2023

Ing donya sing pecah-pecah, teknologi sing ndadekake kita bebarengan

Globalisasi wis nggawe rantai pasokan, secara harfiah rantai pasokan, luwih rumit lan dadi luwih rentan.

14 Januari 2023

Survey Pharmap: Digital minangka sumber strategis kanggo 60% apotek

Apotek saya tambah digital. Meh 60% percaya pentinge nggunakake teknologi kanggo sesambungan karo warga lan…

21 November 2022

Spondee lair, wiwitan pisanan sing, amarga algoritma, ngetung lan menehi jaminan rusak lengkap kanggo pamilik mobil bekas

Spondee minangka wiwitan pisanan, lair nalika kunci 2020 minangka spin-off saka vroomauto.it, sing ngurusi…

17 November 2022

Apa Predictive Analytics, lan ngapa iku penting ing bisnis

Analitik prediktif dibutuhake kanggo ngerti jagad alam lan nggawe ramalan sing akurat babagan iki. Iku pendekatan adhedhasar ...

9 November 2022

Grup Simonelli menang Penghargaan Inovasi SMAU 2022

Penghargaan sing ditampa dening Simonelli Group babagan pangembangan Teknologi PureBrew, metode ekstraksi revolusioner sing ditrapake kanggo ...

13 Oktober 2022

Apa Sustainability, Tujuan kaping rolas saka agenda PBB 2030: Produksi lan konsumsi sing lestari

Agenda Perserikatan Bangsa-Bangsa 2030 wis netepake tujuan global "Nyukupi kabutuhan generasi saiki tanpa kompromi ...

10 Oktober 2022

Kelestarian lan perang nglawan sampah, komitmen kanggo kabeh rantai pasokan

"Kelestarian lan perang nglawan sampah, komitmen kanggo kabeh rantai pasokan". Sinau kasus Grup Simonelli ing CSR Show ...

3 Oktober 2022

Rantai pasokan sereal, proyek CIRCE lan SFINGE sing ditampilake, blockchain lan kerjasama

Sertifikasi genetik, blockchain lan kerjasama minangka tema rapat sing dianakake ing Teknologi Gangi blockchain lan sertifikasi…

19 August 2022

Pangan EIT: Penghargaan Jurnalisme diluncurake ing bidang inovasi lan kelestarian agri-pangan

EIT Food nganakake Penghargaan Jurnalisme ing Inovasi lan Keberlanjutan Agri-pangan ing tingkat nasional (khusus, wartawan saka Spanyol, Italia lan Portugal bisa melu). Tujuan saka penghargaan ...

29 July 2022

50% wong Gen Z ujar manawa duwe kendali babagan data pribadhi

Gen Z nganggep privasi online kurang penting tinimbang generasi liyane Selligent Marketing Cloud, platform pemasaran ...

5 May 2022