intelijen buatan

Ramalan babagan ancaman cybersecurity kanggo 2030 - miturut Laporan ENISA

Ramalan babagan ancaman cybersecurity kanggo 2030 - miturut Laporan ENISA

Analisis kasebut nyoroti lanskap ancaman sing berkembang kanthi cepet. Organisasi kriminal cyber sing canggih terus adaptasi lan nyempurnakake…

3 April 2024

Revolusi Kecerdasan Buatan ing Sektor Minyak & Gas: Menuju Manajemen Inovatif lan Sustainable

Optimasi Proses lan Kelestarian: Wajah Anyar Minyak & Gas Ing sektor Minyak & Gas, integrasi Artificial Intelligence (AI)…

21 Marzo 2024

Komunitas Eropa bakal ngenalake aturan anyar kanggo BigTechs

Platform media sosial kayata X lan TikTok bakal nemoni denda EU amarga moderat, amarga Brussels ngluncurake…

20 Marzo 2024

Apa Orkestrasi Data, tantangan ing Analisis Data

Orkestrasi Data yaiku proses mindhah data siled saka macem-macem lokasi panyimpenan menyang repositori…

17 Marzo 2024

Ora mung ChatGPT, pendidikan tuwuh kanthi intelijen buatan

Aplikasi AI anyar ing studi kasus sing diusulake dening Traction A sektor sing berkembang kanthi cepet, utamane amarga kontribusi sing diwenehake dening…

12 Marzo 2024

Lenovo Global CTO Study Ndhukung Vision saka "IT New" kanggo defimasa depan sing luwih pinter

RALEIGH, NC - (BUSINESS WIRE) - Riset global anyar saka Lenovo babagan 500 Chief Technology Officers (CTO) saka macem-macem industri lan negara, diterbitake…

13 Februari 2024

OpenGate Capital nandur modal ing teknologi InRule

InRule nyedhiyakake piranti lunak nggawe keputusan terpadu, pembelajaran mesin lan layanan otomatisasi proses sing ngidini pimpinan IT lan bisnis ...

13 Februari 2024

Talkdesk nggawa Opentalk CX Summit Series 2022 menyang Eropa

Tur multi-urban acara utama ing sektor kasebut, khusus kanggo perusahaan, diakhiri kanthi mandheg ing London lan Madrid ...

13 Februari 2024

SmartStream ngluncurake teknologi AI kanggo penanganan pengecualian

SmartStream, panyedhiya solusi Transaksi Lifecycle Management (TLM®), dina iki ngumumake peluncuran versi 7 SmartStream Air,…

13 Februari 2024

SmartStream Air menang Red Dot Award - kanggo keunggulan ing desain aplikasi finansial

LONDON - (BUSINESS WIRE) - SmartStream, panyedhiya solusi finansial Transaction Lifecycle Management (TLM®), wis nampa Red Dot Design Award, ...

13 Februari 2024

Quectel Ngumumake Modul Smart SC680A LTE Anyar, Dirancang kanggo Daya Transformasi Digital lan Aplikasi AI kanggo Mesin Visi

LAS VEGAS– (BUSINESS WIRE) –Quectel Wireless Solutions, panyedhiya global solusi IoT, dina iki ngumumake rilis modul anyar…

13 Februari 2024

Publikasi babagan Penemuan Kanker Darah Luwih Validasi Platform Kedokteran Exscientia AI-powered kanggo Ngapikake Hasil Pasien

Asil ndhukung screening deep learning obat ex vivo karo jaringan pasien minangka alat sing janji kanggo ndeteksi…

13 Februari 2024

MTN Nigeria miwiti Metamorphose, powered by Tecnotree

ESPOO, Finlandia - (BUSINESS WIRE) - Tecnotree, pimpinan donya ing sistem dhukungan bisnis digital, wis ngumumake kemitraan karo MTN Nigeria…

13 Februari 2024

Kerjasama Riset Inovatif: Grup Medi-Globe lan IHU berbasis Strasbourg ngembangake piranti lunak AI pisanan ing donya kanggo ndeteksi penyakit pankreas

Grup Medi-Globe wis mlebu kolaborasi riset inovatif karo Institut Hospitalo-Universitaire Prancis (IHU) ing Strasbourg. Tujuane…

13 Februari 2024

Piranti lunak AI sing inovatif kanggo ndeteksi penyakit pankreas: aplikasi "pertama-ing-manungsa" sukses

ACHENMUEHLE, Jerman - (BUSINESS WIRE) - Penyakit pankreas bisa nyebabake akibat serius kanggo pasien lan angel didiagnosis. Deteksi pas wektune yaiku ...

13 Februari 2024

Viz.ai milih Papan Penasihat Radiologi kanggo ningkatake inovasi

Pakar industri sing unggul bakal mbantu mbentuk masa depan strategi radiologi Viz.ai lan platform Viz.ai, pimpinan ing…

13 Februari 2024

Arm ngumumake Janjian Paul E. Jacobs lan Rosemary Schooler menyang Dewan Direksi

Arm dina iki ngumumake janjian anggota Dewan Direksi anyar, Dr. Paul E. Jacobs, presiden lan CEO…

13 Februari 2024

Cyara Nyepetake Pertumbuhan kanthi Janjian Eksekutif Senior Secara Global

Cyara, pangembang platform pengalaman pelanggan otomatis (CX) terkemuka, wis menehi jeneng Max Lipovetsky…

13 Februari 2024

G42, OceanX, G-Tech lan Pemerintah Indonesia Kolaborasi Maju Riset Samudra kanggo Nglindhungi Lingkungan Laut

Kolaborasi penting kanggo ngembangake riset segara kanggo mbantu nglindhungi lingkungan laut. G42, OceanX, G-Tech lan…

13 Februari 2024

Temuan riset AI anyar nuduhake percepatan ing panyebaran pusat data

CoreSite, Ericsson lan firma riset pasar Heaving Reading nganakake survey karo pimpinan IT lan pemasok…

13 Februari 2024