sokongan

Casa Green: revolusi energi kanggo masa depan sing lestari ing Italia

Casa Green: revolusi energi kanggo masa depan sing lestari ing Italia

Keputusan "Case Green", sing dirumusake dening Uni Eropa kanggo ningkatake efisiensi energi bangunan, wis rampung proses legislatif kanthi…

18 April 2024

Ide Sarwa: Bandalux nampilake Airpure®, tirai sing ngresiki hawa

Asil inovasi teknologi sing terus-terusan lan komitmen kanggo lingkungan lan kesejahteraan masarakat. Bandalux nampilake Airpure®, tenda…

12 April 2024

Revolusi Kecerdasan Buatan ing Sektor Minyak & Gas: Menuju Manajemen Inovatif lan Sustainable

Optimasi Proses lan Kelestarian: Wajah Anyar Minyak & Gas Ing sektor Minyak & Gas, integrasi Artificial Intelligence (AI)…

21 Marzo 2024

Microvast gabung karo konsorsium sing dipimpin Shell kanggo promosi dekarbonisasi industri pertambangan

Penawaran pilot konsorsium kanggo solusi elektrifikasi kanggo kendharaan off-road sing digunakake ing industri pertambangan tujuane kanggo ngembangake elektrifikasi…

13 Februari 2024

Mary Kay Inc. promosi kepemimpinan wanita ing konservasi liwat ijol-ijolan learning virtual

Acara kasebut, "Pemimpin Wanita Nglindhungi Keanekaragaman Hayati Segitiga Karang lan Spesies Terancam Punah", nyorot warta lan tumindak sing ditindakake dening wanita ...

13 Februari 2024

NTT nyedhiyakake kelestarian minangka layanan kanggo mbantu organisasi entuk gol Net-Zero

Perusahaan kasebut ngenalake arsitektur tumpukan lengkap Net-Zero Action pertama ing industri, kalebu solusi 5G Pribadi, Edge Compute lan IoT…

13 Februari 2024

Eaton bakal nuduhake teknologi inovatif kanggo kendaraan komersial listrik ing IAA

GALESBURG, Michigan - (BUSINESS WIRE) - Perusahaan manajemen energi Eaton bakal nampilake teknologi kanggo ndhukung proyek "nol emisi" ing ...

13 Februari 2024

Belkin International dianugerahi kanggo Global Sustainability ing 2022 Sustainability Awards

Dina iki, Grup Intelijen Bisnis menehi Belkin International minangka pemenang Penghargaan Kepemimpinan Keberlanjutan 2022…

13 Februari 2024

SoftServe nerbitake Laporan Keberlanjutan 2021

Laporan kasebut negesake komitmen perusahaan kanggo kewajiban lan praktik kelestarian minangka anggota Pakta Global ...

13 Februari 2024

Mary Kay Inc. nyorot strategi kelestarian global ing konferensi internasional kanggo masa depan sing lestari ing Praha, Republik Ceko

Kita kabeh duwe tanggung jawab kanggo njaga lingkungan lan jagad sekitar. Keberlanjutan kudu dadi siji…

13 Februari 2024

Mary Kay Inc. mengeti nandur luwih saka 1,2 yuta wit ing saindenging jagad

Mary Kay Inc., advokat global kanggo stewardship lan kelestarian perusahaan, ngumumake rampunge proyek…

13 Februari 2024

Panasonic arep ndarbeni saham saka AC*1 divisi bisnis Systemair AB, Swedia

Panasonic Corporation dina iki ngumumake yen divisi Perusahaan Pemanasan & Ventilasi A/C arep ndarbeni bisnis AC…

13 Februari 2024

Inovasi sektor energi: riset fusi, rekor anyar kanggo tokamak JET Eropa

Eksperimen fusi paling gedhe ing donya ngasilake 69 megajoule energi. Eksperimen sajrone 5 detik…

9 Februari 2024

Italia Pisanan ing Eropa ing Daur Ulang Sampah

Italia dikonfirmasi kanggo telung taun berturut-turut ing podium Eropa kanggo jumlah sampah daur ulang. Ing 2022 Italia…

28 December 2023

Penerbangan maskapai ijo pisanan. Pira regane mabur ing donya?

Ing jaman nalika lelungan wis meh dadi hak sing ora bisa dicopot kanggo akeh, sawetara sing mandheg kanggo nimbang dampak lingkungan…

23 December 2023

Hak Ndandani ing EU: Paradigma Anyar ing Ekonomi Sustainable

Uni Eropa (EU) dadi pusat revolusi sing bakal ngganti cara konsumen nyedhaki…

23 December 2023

Inovasi lan Revolusi Energi: Donya Dadi Bareng kanggo Diluncurake maneh Energi Nuklir

Saben-saben, teknologi lawas munggah saka awu lan nemokake urip anyar. Metu karo sing lawas, mlebu karo sing anyar!…

20 December 2023

Universitas Tartu lan Leil Storage mlebu kemitraan strategis kanggo ningkatake inovasi teknologi ing panyimpenan data

Universitas Tartu lan Leil Storage dina iki ngumumake Memorandum of Understanding (MOU) bersejarah sing bakal menehi tandha wiwitan…

12 December 2023

Ing Paviliun Uni Emirat Arab komitmen kanggo inovasi lan pendidikan

Ing pisanan saka seri acara iklim Misi Inovasi Pertanian (AIM) ing COP28, Uni Emirat Arab…

11 December 2023

Inovasi Unwrapping: Blue Lake Packaging Ngumumake Serat, Alternatif Bebas Plastik kanggo Tape Tradisional lan Dispenser

Kanthi preian kanthi cepet nyedhak, Blue Lake Packaging seneng menehi alternatif sing ramah lingkungan kanggo ngemas tape…

6 December 2023