Fungsi Statistik Excel: Tutorial karo Conto, Part Telu

Excel nyedhiyakake macem-macem fungsi statistik sing nindakake petungan saka rata-rata nganti distribusi statistik paling rumit lan fungsi…

18 Februari 2024

Apa Industri 5.0? Bedane karo Industri 4.0

Industri 5.0 minangka istilah sing digunakake kanggo nggambarake tahap sabanjure revolusi industri. Iku fokus ing hubungan antarane manungsa lan…

18 Februari 2024

Nanobiotix Ngumumake Panutup Sisa Investasi $ 4.8 Yuta Saka Inovasi Johnson & Johnson - JJDC, Inc.

PARIS lan CAMBRIDGE, Mass., 04 Desember 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- NANOBIOTIX (Euronext: NANO - NASDAQ: NBTX - "Nanobiotix" utawa "Perusahaan"), a…

13 Februari 2024

Memebet: Transforming Online poker karo Blockchain Inovasi lan Rewarding Gameplay

New York, NY, 21 Nov. 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Ing ranah cryptocurrencies sing dinamis, Memebet muncul minangka 2023…

13 Februari 2024

Winnebago Industries Nampilake Inovasi Kelautan saka Barletta, Chris-Craft ing Pameran Kapal Benteng Lauderdale

EDEN PRAIRIE, Minn., 30 Oktober 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Winnebago Industries, Inc. (NYSE: WGO), produsen produk gaya urip outdoor terkemuka,…

13 Februari 2024

Mydecine Innovations Group Files Prospektus Suplemen, Ngumumake Panutup miturut Perjanjian Langganan Saham

VANCOUVER, British Columbia, 31 Oktober 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Mydecine Innovations Group Inc. (“Mydecine” utawa “Perusahaan”) (CSE:MYCO) (AQSE:MYIG) (OTC:MYCOF)…

13 Februari 2024

Beauty Barrage Dijenengi "Solusi Kecantikan Taun" Ing 2023 Beauty Innovation Awards

Program Anugrah Tahunan Kalima Ngrayakake Perusahaan, Layanan, lan Produk sing Makili Inovasi Ing Industri Kecantikan Global Anugrah Tahunan Kelima…

13 Februari 2024

El Tec de Monterrey ningkatake inovasi pendidikan kanthi peresmian Hub Inovasi Eropa ing Spanyol

CANTABRIA, Spanyol, 31 Oktober 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- The Innovation Hub Europe, yayasan pribadi nirlaba sing ana gandhengane karo…

13 Februari 2024

Rumah Sakit Spesialis King Faisal lan Pusat Riset Nampilake Inovasi lan Solusi Kesehatan ing Pameran Kesehatan Global

Rumah Sakit Spesialis King Faisal lan Pusat Riset Nampilake Inovasi lan Solusi Kesehatan ing Pameran Kesehatan Global

13 Februari 2024

Spa Sciences Menang Penghargaan Inovasi Kecantikan 2023 Kanggo "Produk Alat Perawatan Kulit Taun"

Program Anugrah Tahunan Kalima Ngrayakake Perusahaan, Layanan, lan Produk sing Makili Inovasi Ing Industri Kecantikan Global Anugrah Tahunan Kelima…

13 Februari 2024

Magna Ningkatake Kapabilitas ADAS kanthi Gabung karo Program Inovasi 5G

AURORA, Ontario, 04 Desember 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Magna, perusahaan teknologi mobilitas global sing unggul, nambah nyopir otomatis…

13 Februari 2024

NANOBIOTIX mbewarakke INVESTASI PENUTUPAN RESTANT 4,8 JUTA DOLLAR saka JOHNSON & JOHNSON INNOVATION - JJDC, INC.

PARIS lan CAMBRIDGE, Mas., 04 Des. 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- NANOBIOTIX (Euronext : NANO - NASDAQ : NBTX - "Nanobiotix"...

13 Februari 2024

Ngluwihi alangan: Pusat Inovasi kanggo kutha sing luwih gampang diakses

(Adnkronos) - Proyek percontohan sing disedhiyakake dening Intesa Sanpaolo Innovation Center, pusat kompetensi Grup kanggo ndhukung pertumbuhan…

13 Februari 2024

DMZ's 2024 Women Innovation Summit kanggo menehi $100,000 ing investasi awis saka The Firehood lan ngurmati jejak wanita ing teknologi ing saindenging Kanada

Aplikasi kanggo Kompetisi Pitch Inovasi Wanita DMZ lan nominasi Penghargaan Wanita Terbaik saiki dibukak. Aplikasi kanggo DMZ…

13 Februari 2024

Robotika Ngisi Daya kanggo Nampa Pendanaan saka Otoritas Inovasi Israel kanggo Pilot Solusi Ngisi Daya Nirkabel kanggo Sistem Parkir Otomatis

Proyek percontohan kanthi kerjasama karo Parkomot Ltd, pimpinan pasar APS Israel, minangka langkah liyane menyang visi kita babagan…

13 Februari 2024

EarlyBirds Pionir Bukak Inovasi ing Pengadaan Pemerintah: Mbukak Kunci Potensi, Ningkatake Efisiensi, lan Nuwuhake Inovasi

Forde, 15 November 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- EarlyBirds, perusahaan Australia, percaya pentinge inovasi ing pengadaan pemerintah…

13 Februari 2024

Harmony Healthcare IT partner karo Novacap kanggo dinamisasi inovasi lan dhukungan ing domain manajemen kesehatan wanita

SOUTH BEND, Ind lan MONTREAL, 28 Nov. 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Harmony Healthcare IT (HHIT), koki file ing…

13 Februari 2024

Lotion Pembersih Tangan lan Awak Shielded Beauty Dijenengi "Produk Lotion Taun" Ing Penghargaan Inovasi Kecantikan 2023

Program Anugrah Tahunan Kalima Ngrayakake Perusahaan, Layanan, lan Produk sing Makili Inovasi Ing Industri Kecantikan Global Anugrah Tahunan Kelima…

13 Februari 2024

Mercury Marine dianugerahi Penghargaan Inovasi CES 2024 kanggo papan tempel listrik Avator™ 20e lan 35e

METTAWA, Illinois, 15 November 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Brunswick Corporation (NYSE: BC), dina iki ngumumake divisi Mercury Marine dijenengi…

13 Februari 2024

Laporan Bisnis Strategis Enzim Biofuel Global 2023, Nampilake Profil BASF, Aemetis, Codexis, Agrivida, Aumgene Biosciences, Inovasi Enzim lan Liyane

Dublin, 20 November 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- "Enzim Biofuel - Laporan Bisnis Strategis Global" wis ditambahake menyang ResearchAndMarkets.com…

13 Februari 2024