energi

Revolusi Ijo lan Digital: Kepiye Pangopènan Prediktif Ngowahi Industri Minyak & Gas

Revolusi Ijo lan Digital: Kepiye Pangopènan Prediktif Ngowahi Industri Minyak & Gas

Pangopènan prediktif ngrevolusi sektor minyak & gas, kanthi pendekatan inovatif lan proaktif kanggo manajemen pabrik.…

22 April 2024

Ide Sarwa: Bandalux nampilake Airpure®, tirai sing ngresiki hawa

Asil inovasi teknologi sing terus-terusan lan komitmen kanggo lingkungan lan kesejahteraan masarakat. Bandalux nampilake Airpure®, tenda…

12 April 2024

Revolusi Kecerdasan Buatan ing Sektor Minyak & Gas: Menuju Manajemen Inovatif lan Sustainable

Optimasi Proses lan Kelestarian: Wajah Anyar Minyak & Gas Ing sektor Minyak & Gas, integrasi Artificial Intelligence (AI)…

21 Marzo 2024

Apa Industri 5.0? Bedane karo Industri 4.0

Industri 5.0 minangka istilah sing digunakake kanggo nggambarake tahap sabanjure revolusi industri. Iku fokus ing hubungan antarane manungsa lan…

18 Februari 2024

Intesa Sanpaolo lan Talent Garden, pusat inovasi anyar ing Naples

NAPLES (ITALPRESS) - Intesa Sanpaolo lan Talent Garden mbukak hub inovasi teknologi anyar ing Naples: tujuane nggawe…

13 Februari 2024

Terna, loro perjanjian ing AS kanggo ningkataké inovasi Italia

ROME (ITALPRESS) - Ningkatake lan ningkatake ekosistem inovasi Italia ing luar negeri, ndhukung pangembangan startup inovatif lan UKM kita…

13 Februari 2024

Norns Awards 2023: Inovasi, Sosial lan Inventif ing panggung

Roma, 26 Juni. (askanews) - Pimpinan, profesional, start-up lan perusahaan terkenal sing diakoni amarga kelestarian, keragaman lan inklusi,…

13 Februari 2024

Inovasi sektor energi: riset fusi, rekor anyar kanggo tokamak JET Eropa

Eksperimen fusi paling gedhe ing donya ngasilake 69 megajoule energi. Eksperimen sajrone 5 detik…

9 Februari 2024

Energi panas bumi: yaiku sing ngasilake CO2 paling sithik

Panaliten sing ditindakake dening Universitas Pisa wis ngungkapake keunggulan energi panas bumi kanggo nyuda emisi CO2, ngluwihi hidroelektrik lan…

8 Februari 2024

Penerbangan maskapai ijo pisanan. Pira regane mabur ing donya?

Ing jaman nalika lelungan wis meh dadi hak sing ora bisa dicopot kanggo akeh, sawetara sing mandheg kanggo nimbang dampak lingkungan…

23 December 2023