nc

The Paris Blockchain Minggu ngowahi Louvre dadi Istana Web3

Paris Blockchain iku acara Eropah paling gedhe lan paling pengaruh ing blockchain. Luwih saka 10.000 wong samesthine saka kabeh…

13 Februari 2024

Acara Web3 Paling Gedhe ing Asia, TOKEN2049, Ngumumake Kegiatan NFT Eksklusif kanthi Nilai Luwih saka $ 100 Yuta

Pameran OP3N WHALE NFT, narik kawigaten lan unik ing jinise, nampilake karya-karya kasebut menyang publik kanggo pisanan ...

13 Februari 2024

Searcode bakal nampilake tutup elektronik pisanan kanggo smartphone ing CES 2024

Coverride minangka tutup smartphone inovatif Searcode. Searcode wiwitan Calabrian dianggep minangka salah sawijining wiwitan hardware sing paling berpengaruh…

4 Januari 2024

Priksa partners karo Ronin kanggo daya inovasi Multi-Chain

Inspect, pimpinan ing teknologi Web3 lan NFT, nawakake analisis sentimen sosial sing jero kanggo pangguna, kanthi bangga mbukak aliansi…

8 Settembre 2023

Ticketmaster nganggo teknologi Web3 kanthi introduksi tiket Avenged Sevenfold NFT

Ticketmaster, pasar tiket paling gedhe ing donya, wis njupuk langkah revolusioner menyang jagad teknologi Web3 kanthi ngenalake…

8 April 2023

REPLY: "Kabeh bisa dadi aset digital" minangka paradigma asil saka riset "Tren Aset Digital" Reply.

Pasar aset digital berkembang kanthi eksponensial lan saiki, amarga teknologi blockchain lan operator generasi anyar…

24 Marzo 2023

Galleria Nazionale ngluncurake koleksi NFT eksklusif pisanan

Kanggo ngrayakake tonggak sejarah pengunjung kaping yuta ing pameran "Time is Out of Joint", tekan ing wulan Juni 2022, Galleria…

5 Februari 2023

Game of Thrones NFTs saka Warner Bros Discovery lan HBO

Game of Thrones NFT bakal teka. "Winter is Coming", Warner Bros. Discovery (WBD) lan HBO wis kerja sama karo…

21 December 2022

Telepass mlebu metaverse kanthi koleksi NFT sing winates

Telepass ngumumake mlebu menyang jagad digital Token Non Fungible (NFTs) liwat peluncuran 1.000 karya digital sing langka lan unik…

2 December 2022

Metaverse-As-A-Service: industri anyar

Reach Cloud lan LE4F.AGENCY ing ngarep metaverse-as-a-service karo kemitraan anyar Sapa sing Reach lan Le4f? Reach Cloud minangka panyedhiya ...

7 November 2022

Manila blockchain Filipina, 28 November-4 Desember 2022 ing Newport World Resorts, Manila

Filipina Blockchain Minggu bangga welcome pemimpin internasional lan lokal saka sektor digital lan blockchain wiwit 28 November…

4 November 2022

Presentasi proyek NFT 'Canceling' Cancel Culture.

Presentasi MICE, proyek web3 sing didorong sosial lan ideologis pisanan teka ing Web3, sing nawakake sarana sing fokus ing ...

1 November 2022

MSP Recovery ngembangake kemitraan karo Tokenology Labs kanggo nyakup pangembangan luwih akeh inisiatif Blockchain

MSP Recovery and Tokenology Labs wis ngembangake platform tokenisasi proprietary, LifeChain sing nyebabake efisiensi, kacepetan lan ...

28 Oktober 2022

Hakim Pengadilan Tinggi Singapura netepake manawa NFT bisa dianggep minangka wujud kepemilikan

Hakim nerbitake putusan iki sawise menehi injunksi kanggo mblokir penjualan NFT Ape Bosen menyang ...

24 Oktober 2022

Dubai wis ngresmikake akademi pelatihan kanggo nglatih startup Web3 ing metaverse

Dubai wis ngluncurake Akademi "Masa Depan Ekonomi Digital: Bisnis ing Metaverse" kanggo nglatih startup ing ...

23 Oktober 2022

Disney ngluncurake Web3 Music Store kanthi Kolaborasi karo 3D E-commerce Platform Obsess

Kaya sing dilaporake TechCrunch, Disney wis ngluncurake pengalaman Web3 kanggo toko online Disney Music Emporium, ing…

21 Oktober 2022

Forum Ekonomi Metaverse pisanan kanggo njupuk saham saka kahanan

Cepet: Forum Ekonomi Metaverse darmabakti kanggo proyek mbangun infrastruktur finansial metaverse.

20 Oktober 2022

Metaverse katon minangka papan ing ngendi kita bisa turu kanthi tentrem

Decentraland lan The Sandbox minangka lingkungan immersive sing paling misuwur adhedhasar blockchain, nanging data panggunaan nuduhake…

15 Oktober 2022

Universitas Hong Kong wis ngluncurake program pascasarjana pisanan babagan teknologi Metaverso

Universitas Politeknik Hong Kong wis ngluncurake program pascasarjana metaverse pisanan ing kutha "Master of Science in Metaverse Technology".…

11 Oktober 2022

Jepang promosi layanan WEB3 sing nggunakake Metaverse lan NFTs

Perdana Menteri Jepang Fumio Kishida negesake rencana investasi negara kanggo transformasi digital, ing pidato ...

5 Oktober 2022