web3

The Paris Blockchain Minggu ngowahi Louvre dadi Istana Web3

The Paris Blockchain Minggu ngowahi Louvre dadi Istana Web3

Paris Blockchain iku acara Eropah paling gedhe lan paling pengaruh ing blockchain. Luwih saka 10.000 wong samesthine saka kabeh…

13 Februari 2024

Acara Web3 Paling Gedhe ing Asia, TOKEN2049, Ngumumake Kegiatan NFT Eksklusif kanthi Nilai Luwih saka $ 100 Yuta

Pameran OP3N WHALE NFT, narik kawigaten lan unik ing jinise, nampilake karya-karya kasebut menyang publik kanggo pisanan ...

13 Februari 2024

Favoom: ing ngendi jejaring sosial ketemu karo inovasi Blockchain

Favoom wis ngluncurake layanan media sosial pisanan, kanthi desentralisasi lan terintegrasi menyang Web3, nggabungake jaringan digital…

11 December 2023

OKX Ngumumake Sponsor Acara Utama ing India Blockchain Minggu, Bakal Co-Host Pangembang Acara Nuduhake Inovasi Web3

OKX, perusahaan teknologi Web3 terkemuka, dina iki ngumumake sponsor acara penting ing India Blockchain Minggu (IBW), sing bakal ditindakake…

4 December 2023

BLOCK3000 ngrampungake acara virtual sing spektakuler, nggabungake para penggemar Blockchain

BLOCK3000, "peluncuran acara crypto pisanan" lan konferensi virtual khusus kanggo teknologi kasebut blockchain, Web3 lan cryptocurrencies, rampung karo…

24 November 2023

MasterZ, Master ing Blockchain lan WEB 3.0 paling gedhe ing Eropa, ngluncurake platform anyar sing darmabakti kanggo sinau, latihan lan kerja

MasterZ Blockchain, mundhak Nilai kanggo paling gedhe WEB 3.0 Master of Excellence ing Eropah. Tim kabeh-Italia…

19 Settembre 2023

Priksa partners karo Ronin kanggo daya inovasi Multi-Chain

Inspect, pimpinan ing teknologi Web3 lan NFT, nawakake analisis sentimen sosial sing jero kanggo pangguna, kanthi bangga mbukak aliansi…

8 Settembre 2023

Apa WebSocket lan cara kerjane

WebSocket minangka protokol komunikasi bi-arah berbasis TCP sing nggawe standar komunikasi antarane klien lan server,…

9 August 2023

Ticketmaster nganggo teknologi Web3 kanthi introduksi tiket Avenged Sevenfold NFT

Ticketmaster, pasar tiket paling gedhe ing donya, wis njupuk langkah revolusioner menyang jagad teknologi Web3 kanthi ngenalake…

8 April 2023

Privasi ing WEB3: eksplorasi teknis lan non-teknis privasi ing WEB3

Privasi ing WEB3 minangka masalah topikal banget. Inspirasi dening analisis WEB3.com Ventures, kita nyoba njelajah…

5 April 2023

Chain bakal dadi perusahaan pisanan blockchain kanggo katon ing jersey tim NBA Miami Panas ing perjanjian kemitraan multi-taun.

Miami Heat wis ngluncurake kampanye web3 kanthi kolaborasi karo Chain. Tim NBA adhedhasar ing Miami, FL, yaiku…

3 Januari 2023

Game of Thrones NFTs saka Warner Bros Discovery lan HBO

Game of Thrones NFT bakal teka. "Winter is Coming", Warner Bros. Discovery (WBD) lan HBO wis kerja sama karo…

21 December 2022

Metaverse Fashion Week bali ing Spring 2023 kanggo nampilake kemajuan ing mode digital lan interoperabilitas

Revolusi web3 terus taun ngarep kanthi eksplorasi taunan babagan fashion apa sing bakal katon ing jagad maya, kanthi…

8 December 2022

Telepass mlebu metaverse kanthi koleksi NFT sing winates

Telepass ngumumake mlebu menyang jagad digital Token Non Fungible (NFTs) liwat peluncuran 1.000 karya digital sing langka lan unik…

2 December 2022

GToor Media Network, jaringan warta lan informasi 24/24 inovatif kanggo game, Web3, teknologi lan AI

GGGoor Media Network bakal dadi saluran televisi sing bakal ngatasi game, web3, metaverse, AI lan teknologi masa depan, 24 jam ...

8 November 2022

Presentasi proyek NFT 'Canceling' Cancel Culture.

Presentasi MICE, proyek web3 sing didorong sosial lan ideologis pisanan teka ing Web3, sing nawakake sarana sing fokus ing ...

1 November 2022

NEC nampilake visi keuangan digital ing Festival Fintech Singapura 2022

Ing NEC's Innovation Lab Crawl, NEC Laboratories Singapore (NLS), bebarengan karo NEC Laboratories Israel lan NEC Laboratories Europe, bakal nampilake ...

28 Oktober 2022

Gucci negesake strategi Web3 kanthi hub Metaverse ing The Sandbox

Gucci dadi merek fashion utama pisanan sing duwe ruang khusus kanggo produk web3 ing metaverse, Gucci…

27 Oktober 2022

Dubai wis ngresmikake akademi pelatihan kanggo nglatih startup Web3 ing metaverse

Dubai wis ngluncurake Akademi "Masa Depan Ekonomi Digital: Bisnis ing Metaverse" kanggo nglatih startup ing ...

23 Oktober 2022

Disney ngluncurake Web3 Music Store kanthi Kolaborasi karo 3D E-commerce Platform Obsess

Kaya sing dilaporake TechCrunch, Disney wis ngluncurake pengalaman Web3 kanggo toko online Disney Music Emporium, ing…

21 Oktober 2022