Machine learning: Comparison antarane Random Forest lan decision tree

Machine learning: Comparison antarane Random Forest lan decision tree

17 May 2024
Ercole Palmeri

Ing jagad pembelajaran mesin, algoritma alas acak lan wit keputusan duwe peran penting ing kategorisasi lan…

Carane nambah presentations Power Point, tips migunani

16 May 2024
Ercole Palmeri

Ana akeh tips lan trik kanggo nggawe presentasi sing apik. Tujuan saka aturan kasebut yaiku kanggo ningkatake efektifitas, kelancaran…

Kacepetan isih dadi pengungkit pangembangan produk, miturut laporan Protolabs

16 May 2024
BlogInnovazione.it

Laporan "Protolabs Product Development Outlook" dirilis. Priksa kepiye produk anyar digawa menyang pasar saiki.…

Sekawan pilar Kelestarian

15 May 2024
BlogInnovazione.it

Istilah kelestarian saiki akeh digunakake kanggo nunjukake program, inisiatif lan tumindak sing ditujokake kanggo njaga sumber daya tartamtu.…

Cara nggabungake data ing Excel

14 May 2024
Ercole Palmeri

Sembarang operasi bisnis ngasilake akeh data, sanajan ing macem-macem formulir. Ketik data iki kanthi manual saka lembar Excel kanggo…

Prinsip Segregasi Antarmuka (ISP), prinsip SOLID kaping papat

14 May 2024
Ercole Palmeri

Prinsip segregasi antarmuka minangka salah siji saka limang prinsip SOLID desain berorientasi obyek. Kelas kudu…

Cara paling apik ngatur data lan rumus ing Excel, kanggo analisis sing apik

14 May 2024
Ercole Palmeri

Microsoft Excel minangka alat referensi kanggo analisis data, amarga nawakake akeh fitur kanggo ngatur set data,…

Apa Filament lan carane nggunakake Filament Laravel

13 May 2024
Ercole Palmeri

Filament minangka kerangka pangembangan Laravel sing "dicepetake", nyedhiyakake sawetara komponen tumpukan lengkap. Iki dirancang kanggo nyederhanakake proses…

Ing kontrol Artificial Intelligences

10 May 2024
Gianfranco Fedele

«Aku kudu bali kanggo ngrampungake evolusiku: Aku bakal proyek dhewe ing komputer lan dadi energi murni. Sawise mapan ing…

Intelijen buatan anyar Google bisa nggawe model DNA, RNA lan "kabeh molekul urip"

9 May 2024
Ercole Palmeri

Google DeepMind ngenalake versi model intelijen buatan sing luwih apik. Model anyar sing luwih apik nyedhiyakake ora mung…

Njelajah Arsitektur Modular Laravel

9 May 2024
Ercole Palmeri

Laravel, sing misuwur amarga sintaksis sing elegan lan fitur sing kuat, uga nyedhiyakake dhasar sing kuat kanggo arsitektur modular. Ana…

Ngluwihi sisih ekonomi: biaya ransomware sing ora jelas

6 May 2024
BlogInnovazione.it

Ransomware wis ndominasi warta sajrone rong taun kepungkur. Umume wong ngerti manawa serangan…

Intervensi inovatif ing Augmented Reality, karo panampil Apple ing Poliklinik Catania

3 May 2024
Ercole Palmeri

Operasi ophthalmoplasty nggunakake penampil komersial Apple Vision Pro ditindakake ing Poliklinik Catania…

Keuntungan saka Mewarnai Kaca kanggo Bocah-bocah - jagad sihir kanggo kabeh umur

2 May 2024
BlogInnovazione.it

Ngembangake katrampilan motorik sing apik liwat pewarnaan nyiapake bocah kanggo katrampilan sing luwih rumit kaya nulis. Kanggo mewarnai…

Masa Depan Iki: Kepiye Industri Pengiriman Revolusi Ekonomi Global

1 May 2024
BlogInnovazione.it

Sektor angkatan laut minangka kekuwatan ekonomi global sing sejatine, sing wis ngarahake pasar 150 milyar ...

Penerbit lan OpenAI menehi tandha persetujuan kanggo ngatur aliran informasi sing diproses dening Artificial Intelligence

30 April 2024
BlogInnovazione.it

Senin kepungkur, Financial Times ngumumake kesepakatan karo OpenAI. FT menehi lisensi jurnalisme kelas donya…

Pembayaran Online: Mangkene Kepiye Layanan Streaming Nggawe Sampeyan Mbayar Selawase

29 April 2024
BlogInnovazione.it

Mayuta-yuta wong mbayar layanan streaming, mbayar biaya langganan saben wulan. Umume pendapat yen sampeyan…

Regulator antitrust Inggris mundhakaken weker BigTech liwat GenAI

18 April 2024
Ercole Palmeri

CMA UK wis ngetokake bebaya babagan prilaku Big Tech ing pasar intelijen buatan. Ana…

E-commerce ing Italia kanthi + 27% miturut Laporan anyar dening Casaleggio Associati

17 April 2024
BlogInnovazione.it

Laporan taunan Casaleggio Associati babagan E-commerce ing Italia ditampilake. Laporan kanthi irah-irahan "AI-Commerce: tapel wates E-dagang kanthi Kecerdasan Buatan".…

Pola Desain Vs prinsip SOLID, kaluwihan lan cacat

11 April 2024
Ercole Palmeri

Pola desain minangka solusi tingkat rendah khusus kanggo masalah sing terus-terusan ing desain piranti lunak. Pola desain yaiku…

Bagan Excel, apa iku, carane nggawe grafik lan carane milih grafik optimal

9 April 2024
Ercole Palmeri

Bagan Excel minangka visual sing nggambarake data ing lembar kerja Excel.…

Cara ngatur Laravel kanggo nggunakake macem-macem database ing Proyek sampeyan

5 April 2024
Ercole Palmeri

Biasane proyek pangembangan piranti lunak kalebu panggunaan Database kanggo nyimpen data kanthi cara terstruktur. Kanggo proyek…

Ramalan babagan ancaman cybersecurity kanggo 2030 - miturut Laporan ENISA

3 April 2024
Ercole Palmeri

Analisis kasebut nyoroti lanskap ancaman sing berkembang kanthi cepet. Organisasi kriminal cyber sing canggih terus adaptasi lan nyempurnakake…

Platform email GMAIL: evolusi proyek inovatif

2 April 2024
Ercole Palmeri

Tanggal 1 April 2004, Google ngluncurake platform email Gmail dhewe. Akeh sing ngira manawa Google ngumumake…

Kepiye carane ngetung jumlah karakter sing ana ing file sing diterbitake online?

29 Marzo 2024
BlogInnovazione.it

Karakter minangka unsur individu saka teks. Bisa awujud aksara, tandha wacan, angka, spasi lan simbol. Saben tembung…

Pasar Kunci Smart: laporan riset pasar diterbitake

27 Marzo 2024
BlogInnovazione.it

Istilah Pasar Kunci Smart nuduhake industri lan ekosistem ing sekitar produksi, distribusi lan panggunaan…

Apa pola desain: kenapa digunakake, klasifikasi, pro lan kontra

26 Marzo 2024
Ercole Palmeri

Ing rekayasa piranti lunak, pola desain minangka solusi optimal kanggo masalah sing umume kedadeyan ing desain piranti lunak. Aku kaya…

Evolusi teknologi tandha industri

25 Marzo 2024
BlogInnovazione.it

Tandha industri minangka istilah umum sing nyakup sawetara teknik sing digunakake kanggo nggawe tandha permanen ing permukaan…

Conto Excel Macro sing ditulis nganggo VBA

25 Marzo 2024
Ercole Palmeri

Conto makro Excel sing prasaja ing ngisor iki ditulis nggunakake VBA Estimasi wektu maca: 3 menit Conto…

Revolusi Kecerdasan Buatan ing Sektor Minyak & Gas: Menuju Manajemen Inovatif lan Sustainable

21 Marzo 2024
BlogInnovazione.it

Optimasi Proses lan Kelestarian: Wajah Anyar Minyak & Gas Ing sektor Minyak & Gas, integrasi Artificial Intelligence (AI)…

Komunitas Eropa bakal ngenalake aturan anyar kanggo BigTechs

20 Marzo 2024
BlogInnovazione.it

Platform media sosial kayata X lan TikTok bakal nemoni denda EU amarga moderat, amarga Brussels ngluncurake…

Apa Orkestrasi Data, tantangan ing Analisis Data

17 Marzo 2024
BlogInnovazione.it

Orkestrasi Data yaiku proses mindhah data siled saka macem-macem lokasi panyimpenan menyang repositori…

Fungsi statistik Excel: Tutorial karo conto kanggo riset, bagean papat

17 Marzo 2024
Ercole Palmeri

Excel nyedhiyakake macem-macem fungsi statistik sing nindakake petungan saka rata-rata dhasar, median, lan mode kanggo fungsi ...

Pemasaran ing perusahaan sampeyan dadi gampang karo Squadd, piranti lunak marketing kabeh-ing-siji

6 Marzo 2024
BlogInnovazione.it

Ing pasar Italia sing isih ora biasa karo Software Marketing, Squadd muncul. Piranti lunak manajemen pemasaran kabeh-ing-siji sing misuwur…

Fungsi Statistik Excel: Tutorial karo Conto, Part Telu

18 Februari 2024
Ercole Palmeri

Excel nyedhiyakake macem-macem fungsi statistik sing nindakake petungan saka rata-rata nganti distribusi statistik paling rumit lan fungsi…

Apa Industri 5.0? Bedane karo Industri 4.0

18 Februari 2024
Ercole Palmeri

Industri 5.0 minangka istilah sing digunakake kanggo nggambarake tahap sabanjure revolusi industri. Iku fokus ing hubungan antarane manungsa lan…

Cara Nambah Audio ing PowerPoint: Pandhuan Langkah-langkah kanthi Cepet

12 Februari 2024
Ercole Palmeri

Umume kasus, presentasi PowerPoint bakal dadi visualisasi kanggo poin utama pidato. Nanging, iki ora ateges…

Inovasi sektor energi: riset fusi, rekor anyar kanggo tokamak JET Eropa

9 Februari 2024
BlogInnovazione.it

Eksperimen fusi paling gedhe ing donya ngasilake 69 megajoule energi. Eksperimen sajrone 5 detik…

Energi panas bumi: yaiku sing ngasilake CO2 paling sithik

8 Februari 2024
BlogInnovazione.it

Panaliten sing ditindakake dening Universitas Pisa wis ngungkapake keunggulan energi panas bumi kanggo nyuda emisi CO2, ngluwihi hidroelektrik lan…

Neuralink nginstal implan otak pisanan ing manungsa: evolusi apa ...

7 Februari 2024
BlogInnovazione.it

Perusahaan Elon Musk Neuralink implan chip pisanan menyang otak manungsa minggu kepungkur. Implan otak-komputer antarmuka (BCI) yaiku ...

Kecerdasan Buatan: 5 Alat Parafrase Online sing nggumunake Sampeyan Kudu Gunakake

6 Februari 2024
BlogInnovazione.it

Apa sampeyan kudu ngrampungake tugas kanthi tenggat wektu utawa ngowahi teks sing mboseni dadi tulisan sing kreatif lan menarik, sampeyan duwe…

Cara Semat Video ing PowerPoint

4 Februari 2024
Ercole Palmeri

Video wis dadi bagian penting saka presentasi. Kabeh jinis konten gumantung ing video, preduli saka…

Analisis prediktif ing pencegahan kacilakan ing sistem kompleks

30 Januari 2024
BlogInnovazione.it

Analitik prediktif bisa ndhukung manajemen risiko kanthi ngenali ing ngendi kegagalan bisa kedadeyan lan apa sing bisa…

Cara nganalisa kemajuan proyek nglawan ramalan ing Microsoft Project

28 Januari 2024
Ercole Palmeri

Baseline minangka kunci kanggo nindakake analisis proyek, lan mulane mbandhingake kahanan saiki karo sing dikarepake. Nalika…

Cara kerjane Artificial Intelligence (AI) lan aplikasie

28 Januari 2024
BlogInnovazione.it

Artificial Intelligence (AI), tembung kunci anyar ing jagad teknologi, disetel kanggo ngganti cara…

Cara nyiyapake Tipe Tugas ing Microsoft Project

18 Januari 2024
Ercole Palmeri

"Jenis Tugas" Microsoft Project minangka topik sing angel dicedhaki. Microsoft Project ing mode otomatis, sampeyan kudu ngerti carane…

Cara nggawe anggaran majeng nggunakake Microsoft Project

14 Januari 2024
Ercole Palmeri

Ing sawetara kahanan, sampeyan bisa uga kudu nyiapake anggaran proyek tanpa nggawe perkiraan biaya rinci lan tugas tugas…

Cara nyetel dina kerja ing Microsoft Project: Project Calendar

6 Januari 2024
Ercole Palmeri

Sumber daya minangka salah sawijining masalah paling kritis ing manajemen proyek. Iki minangka unit sing mbantu manajer lan tim kanggo…

Cara nyiyapake papan tugas Microsoft Project

5 Januari 2024
Ercole Palmeri

Ing Microsoft Project, papan tugas minangka alat kanggo makili karya lan dalan kanggo rampung. Ana…

Carane nggunakake Google Translate minangka juru basa bebarengan

3 Januari 2024
BlogInnovazione.it

Kita kabeh duwe macem-macem aplikasi ing ponsel, lan ora gampang nglacak saben fitur sing ditambahake…

Cara nyalin slide PowerPoint nganggo utawa tanpa gaya asli

3 Januari 2024
Ercole Palmeri

Nggawe presentasi PowerPoint sing apik bisa mbutuhake wektu. Gawe slide sing sampurna, pilih transisi sing tepat lan tambahake gaya slide sing elegan…

DeepMind Google ngrampungake masalah matematika kanthi intelijen buatan

2 Januari 2024
BlogInnovazione.it

Kemajuan anyar ing model basa gedhe (LLM) nggawe AI luwih gampang adaptasi, nanging iki dilengkapi karo…

Kecerdasan buatan bakal nyepetake panemuan anyar kanthi tingkat sing durung nate katon sadurunge

2 Januari 2024
Ercole Palmeri

Ing surat ramalan ritual, Bill Gates nulis "Intelijen buatan bakal nyepetake panemuan anyar kanggo ...

Cara Nggawe Gantt Chart ing Microsoft Project

30 December 2023
Ercole Palmeri

Bagan Gantt minangka bagan bar, lan alat manajemen proyek sing apik banget digunakake kanggo…

Italia Pisanan ing Eropa ing Daur Ulang Sampah

28 December 2023
BlogInnovazione.it

Italia dikonfirmasi kanggo telung taun berturut-turut ing podium Eropa kanggo jumlah sampah daur ulang. Ing 2022 Italia…

New York Times nuntut OpenAI lan Microsoft, njaluk ganti rugi miturut ukum lan nyata

28 December 2023
Ercole Palmeri

The Times nuntut OpenAI lan Microsoft kanggo nglatih model intelijen buatan babagan karya kertas kasebut.…

CTO Hillstone Networks Tim Liu mbahas tren keamanan siber kanggo 2024

27 December 2023
Pakaryan Bisnis

Hillstone Networks wis nerbitake retrospektif taunan lan ramalan saka Kamar CTO. Ing taun 2024, sektor keamanan siber…

Penerbangan maskapai ijo pisanan. Pira regane mabur ing donya?

23 December 2023
BlogInnovazione.it

Ing jaman nalika lelungan wis meh dadi hak sing ora bisa dicopot kanggo akeh, sawetara sing mandheg kanggo nimbang dampak lingkungan…

Hak Ndandani ing EU: Paradigma Anyar ing Ekonomi Sustainable

23 December 2023
BlogInnovazione.it

Uni Eropa (EU) dadi pusat revolusi sing bakal ngganti cara konsumen nyedhaki…

Legislatif undecided antarane pangayoman konsumen lan pembangunan: mamang lan indecisions ing Intelligence Ponggawa

21 December 2023
Ercole Palmeri

Kecerdasan Buatan (AI) minangka teknologi sing terus berkembang sing duweni potensi kanggo ngowahi revolusi ing jagad iki.…

Teknologi OCR: nggawe pangenalan teks digital

20 December 2023
BlogInnovazione.it

Teknologi OCR ngidini pangenalan karakter optik, yaiku aplikasi intelijen buatan sing ngidini sistem komputer ngenali…

Inovasi lan Revolusi Energi: Donya Dadi Bareng kanggo Diluncurake maneh Energi Nuklir

20 December 2023
BlogInnovazione.it

Saben-saben, teknologi lawas munggah saka awu lan nemokake urip anyar. Metu karo sing lawas, mlebu karo sing anyar!…

Pasar onderdil mobil, tren, tantangan lan pasar ONLINE

19 December 2023
BlogInnovazione.it

Pasar bagean mobil ing Eropa saya akeh lan bakal ngalami transformasi sing kuat ing taun-taun sing bakal teka. Miturut salah sawijining…

Cybersecurity, underestimation keamanan IT ana ing antarane perusahaan cilik lan menengah

18 December 2023
BlogInnovazione.it

Apa cybersecurity? Iki minangka pitakonan sing bisa dijawab bisnis cilik lan menengah…

Inovasi lan Masa Depan: KTT Generasi Metaverse XMetaReal Mbukak Frontiers Anyar ing Metaverse

18 December 2023
BlogInnovazione.it

Metaverse Generation Summit, acara penting ing tanggalan teknologi sing diatur dening XMetaReal, nawakake acara sing menarik lan…

Apa kasunyatan virtual, jinis, aplikasi lan piranti

17 December 2023
Ercole Palmeri

VR stands for Virtual Reality, ing dasare panggonan kanggo nyemplungake awake dhewe ing lingkungan sing dirancang khusus / simulasi kanggo tujuan tartamtu.…

Pasar Perangkat Lunak Keamanan IoT 2023 Ngembangake Ukuran Global, Ukuran Global, Penjualan, Hasil, Inovasi Produk Anyar, Ekosistem lan Analisis Kompetisi nganti 2029

17 December 2023
BlogInnovazione.it

Pasar piranti lunak keamanan IoT global regane $ 18.460 yuta ing taun 2022 lan…

PowerPoint Lanjut: Cara Nggawe Cithakan PowerPoint

14 December 2023
Ercole Palmeri

Kanggo menehi profesionalisme lan keseriusan sing luwih gedhe, penting kanggo konsisten karo merek perusahaan sampeyan. Cara sing efektif kanggo njaga…

Universitas Tartu lan Leil Storage mlebu kemitraan strategis kanggo ningkatake inovasi teknologi ing panyimpenan data

12 December 2023
BlogInnovazione.it

Universitas Tartu lan Leil Storage dina iki ngumumake Memorandum of Understanding (MOU) bersejarah sing bakal menehi tandha wiwitan…

Artificial Intelligence: Apa jinis intelijen buatan sing sampeyan kudu ngerti

12 December 2023
BlogInnovazione.it

Kecerdasan buatan wis dadi kasunyatan, lan dadi bagean saka urip saben dina. Perusahaan nggawe mesin cerdas kanggo macem-macem aplikasi…

Anggur palsu, intelijen buatan bisa mbukak kedok penipuan

11 December 2023
Ercole Palmeri

Jurnal Kimia Komunikasi wis nerbitake asil analisis babagan label kimia anggur abang. Universitas Geneva lan…

Nim, Observatorium Lor-Wétan babagan ekonomi inovasi, lair

7 December 2023
BlogInnovazione.it

Observatorium North-East on the Economy of Innovation lair Nim, (Numbers Innovation Motion) minangka proyek Distrik Visioner Galileo sing digawe kanthi kolaborasi…

Pasar intelijen buatan saya mundhak, regane 1,9 milyar, ing taun 2027 bakal dadi 6,6 milyar.

5 December 2023
Ercole Palmeri

Kanthi regane kira-kira 1,9 milyar euro ing 2023, tuwuh dadi 6,6 milyar ing 2027.…

Energi Masa Depan: Rencana Musk kanggo Ladang Solar Raksasa

5 December 2023
BlogInnovazione.it

Gagasan Elon Musk kanggo masa depan energi surya Perkiraan wektu maca: 4 menit Miturut Elon Musk,…

Bentrokan antarane ChatGPT lan lingkungan: dilema antarane inovasi lan kelestarian

5 December 2023
BlogInnovazione.it

Ing lanskap intelijen buatan sing akeh, OpenAI's ChatGPT muncul minangka keajaiban teknis. Nanging, ing mburi fasad inovasi,…

Pandhuan anyar babagan keamanan AI sing diterbitake dening NCSC, CISA lan lembaga internasional liyane

4 December 2023
BlogInnovazione.it

Pandhuan kanggo ngembangake sistem AI sing aman digawe kanggo mbantu pangembang…

Keamanan IT: carane nglindhungi dhewe saka serangan virus makro Excel

3 December 2023
Ercole Palmeri

Excel Macro Security nglindhungi komputer saka virus sing bisa ditularake menyang komputer liwat…

Macro Excel: apa iku lan carane nggunakake

3 December 2023
Ercole Palmeri

Yen sampeyan duwe seri tumindak sing prasaja sing kudu diulang kaping pirang-pirang, sampeyan bisa ngrekam Excel iki ...

Inovasi, chip sing ngurusi cahya teka

2 December 2023
BlogInnovazione.it

Nirkabel optik bisa uga ora ana alangan maneh. Sinau Politeknik Milan karo Scuola Superiore Sant'Anna saka Pisa, lan…

Inovasi ing organisasi kerja: EssilorLuxottica ngenalake 'minggu cendhak' ing pabrik

2 December 2023
BlogInnovazione.it

Ing jaman transformasi ekonomi lan sosial sing gedhe, urgensi muncul kanggo ngrancang maneh model organisasi perusahaan anyar kanggo nuntun ...

Kecerdasan buatan ing perawatan kesehatan, rapat AIIC kaping 3 ing Palermo

2 December 2023
BlogInnovazione.it

Apa kontribusi efektif sing bisa ditindakake dening intelijen buatan lan wis ditindakake kanggo sektor kesehatan lan kesehatan Italia? Iki…

Amazon ngluncurake kursus pelatihan gratis anyar babagan intelijen buatan generatif

29 November 2023
BlogInnovazione.it

Inisiatif "AI Ready" Amazon nawakake kelas online kanggo pangembang lan profesional teknis liyane, uga siswa SMA…

Apa intelijen buatan generatif: cara kerjane, keuntungan lan bebaya

28 November 2023
Ercole Palmeri

Generatif AI minangka topik diskusi teknologi paling panas ing taun 2023. Apa AI generatif, cara kerjane, lan apa…

Dialog karo Luigi Einaudi bisa ditindakake saiki, amarga intelijen buatan

28 November 2023
Pakaryan Bisnis

Yayasan Einaudi, Yayasan Compagnia di San Paolo lan Wangsulan bebarengan supaya warisan budaya Luigi Einaudi bisa diakses kabeh.…

Inovasi bertenaga AI ing #RSNA23 sing ngidini panyedhiya kesehatan fokus ing perawatan pasien

26 November 2023
BlogInnovazione.it

Inovasi anyar mbantu rumah sakit lan sistem kesehatan kanthi konsisten nyedhiyakake perawatan sing bisa diakses lan berkualitas…

Coldiretti Forum: fokus ing Made in Italy supply chains, inovasi lan ekonomi bunder

25 November 2023
BlogInnovazione.it

Forum Pertanian lan Pangan Internasional XXI dianakake ing Roma. Acara kasebut minangka acara taunan sing penting kanggo…

BLOCK3000 ngrampungake acara virtual sing spektakuler, nggabungake para penggemar Blockchain

24 November 2023
BlogInnovazione.it

BLOCK3000, "peluncuran acara crypto pisanan" lan konferensi virtual khusus kanggo teknologi kasebut blockchain, Web3 lan cryptocurrencies, rampung karo…

Kepemimpinan Visioner: Maju ing Era Inovasi Dipercepat bakal nyengkuyung diskusi ing Global Innovation Summit 2023 tanggal 12 Desember

24 November 2023
BlogInnovazione.it

Strategi HMG, platform #1 ing donya sing ngidini eksekutif teknologi mbayangake maneh perusahaan lan mbentuk maneh jagad…

Kesempatan Pertumbuhan Pasar FinOps Global: Inovasi lan Kemitraan ing Alam Awan Industri

23 November 2023
BlogInnovazione.it

Laporan "FinOps: Ekosistem Saiki, Prakiraan Negara Saiki, lan Kesempatan Pertumbuhan" wis ditambahake menyang penawaran ResearchAndMarkets.com. Awan Awan wis muncul…

Kanthi intelijen buatan, 1 saka 3 wong bisa kerja mung 4 dina

23 November 2023
BlogInnovazione.it

Miturut riset dening Otonomi sing fokus ing tenaga kerja Inggris lan Amerika, intelijen buatan bisa ngaktifake mayuta-yuta buruh ...

Titik balik ijo ing Italia kanggo masa depan sing luwih lestari: Rekam Anyar ing Ngisi Daya Listrik

21 November 2023
BlogInnovazione.it

Italia kanthi cepet dadi salah sawijining pimpinan Eropa ing sektor mobilitas listrik, amarga tuwuhing…

Advanced Power Point: Cara nggunakake PowerPoint Designer

20 November 2023
Ercole Palmeri

Nggarap PowerPoint bisa dadi angel, nanging sithik-sithik sampeyan bakal ngerti akeh kemungkinan fungsine bisa…

Power Point lan Morphing: carane nggunakake transisi Morph

19 November 2023
Ercole Palmeri

Ing wiwitan taun 90-an, klip musik Michael Jackson dipungkasi kanthi pilihan pasuryan wong ...

Power Point: animasi lan transisi apa lan carane nggunakake

18 November 2023
Ercole Palmeri

Nggarap PowerPoint bisa dadi angel, nanging sithik-sithik sampeyan bakal ngerti akeh kemungkinan fungsi lan…

Microsoft Power Point: carane nggarap Layers

17 November 2023
Ercole Palmeri

Nggarap PowerPoint bisa dadi angel yen sampeyan anyar, nanging yen sampeyan wis ngerti, sampeyan bakal ngerti ...

Tabel Pivot Excel: latihan dhasar

16 November 2023
Ercole Palmeri

Kanggo luwih ngerti tujuan lan efek nggunakake Tabel Pivot ing Excel, ayo deleng pandhuan langkah demi langkah…

Cara mbusak sel duplikat ing lembar Excel

15 November 2023
Ercole Palmeri

Kita nampa koleksi data, lan ing titik tartamtu kita éling sing sawetara iku duplikat. Kita kudu analisa…

Cara nemokake sel duplikat ing lembar Excel

15 November 2023
Ercole Palmeri

Salah sawijining tugas klasik kanggo ngatasi masalah utawa ngresiki file Excel yaiku nggoleki sel duplikat.…

Apple wis ndhelikake manifesto bitcoin ing saben Mac wiwit 2018, ujare blogger teknologi Andy Baio

13 November 2023
BlogInnovazione.it

Blogger Andy Baio nulis kiriman ing ngendi dheweke nemokake PDF saka kertas putih asli…

MINGGU SMART GENOA dadi ijo antarane ESG lan KERJA Ijo, owahan IKLIM lan manajemen sampah

11 November 2023
BlogInnovazione.it

Inovasi lan lingkungan ing tengah edisi kaping 9 saka Genoa Smart Week. Saka prinsip ESG, pembalap anyar kanggo nggawe lapangan kerja,…

Lomba menyang swasembada: baterei lithium kanggo mobil listrik

11 November 2023
BlogInnovazione.it

Lomba menyang swasembada ing produksi baterei lithium terus ing nyusup kanggo Italia lan Eropah. Eropa yaiku…

Obah mobil sing ngasilake energi: masa depan sustainable dalan motor Italia

10 November 2023
BlogInnovazione.it

Konversi energi kinetik dadi energi listrik minangka konsep dhasar ing fisika, lan saiki uga dadi inisiatif perintis kanggo ndhukung…

Eropa menyang model kelestarian anyar: industri kemasan ing persimpangan

10 November 2023
BlogInnovazione.it

Kelestarian lingkungan wis tekan titik balik sing nemtokake ing Uni Eropa. Kanthi peraturan EU anyar, kabeh…

Hybrid work: apa karya hibrida

8 November 2023
Ercole Palmeri

Karya hibrida asalé saka campuran antara kerja jarak jauh lan kerja langsung. Iku cara sing…

Circana: katering isih banget kaiket karo tradisional nalika konsumen njaluk inovasi

7 November 2023
BlogInnovazione.it

Dewan Makanan Laut Norwegia nganakake seminar, ing Mestre tanggal 26 Oktober 2023, babagan iwak lan kod Norwegia ing Italia.…

IDC prédhiksi mbuwang solusi GenAI bakal tekan $143 milyar ing 2027 kanthi tingkat pertumbuhan taunan senyawa limang taun 73,3%

25 Oktober 2023
BlogInnovazione.it

Prakiraan anyar saka International Data Corporation (IDC) nuduhake manawa perusahaan bakal nandur modal meh $ 16 milyar kanthi total…

Inovasi ing jagad otomotif, DS Automobiles minangka merek pertama sing nggabungake ChatGPT onboard, model intelijen buatan generatif sing paling misuwur.

24 Oktober 2023
BlogInnovazione.it

ChatGPT mlebu ing jagad otomotif. Integrasi ChatGPT nambah pengalaman lelungan DS Automobiles lan seni lelungan Prancis. ChatGPT nawakake…

Gen Z luwih seneng nuduhake lokasi karo wong tuwane

23 Oktober 2023
BlogInnovazione.it

Gen Z katon oke karo wong tuwane nggunakake aplikasi nuduhake lokasi kanggo ngawasi dheweke.…

Banner cookie, apa iku? Yagene padha ana? Tuladha

22 Oktober 2023
BlogInnovazione.it

Ing lanskap digital saiki, situs web ngumpulake lan nggunakake data kanggo nyedhiyakake pengalaman pribadi lan iklan sing ditargetake. Kanthi…

Inovasi: ENEA ing Maker Faire 2023 kanthi panganan super lan solusi liyane kanggo panganan lan kelestarian

20 Oktober 2023
BlogInnovazione.it

Panganan panggang kanthi nilai tambah dhuwur sing dipikolehi saka limbah panganan pertanian, kebon kutha kanggo tuwuh ing njero ruangan tanpa pestisida lan panggunaan minimal ...

Kesehatan: radioterapi, inovasi ENEA kanggo nambani kanker payudara

20 Oktober 2023
BlogInnovazione.it

Tim peneliti ENEA wis ngembangake prototipe inovatif sing bisa ngobati kanker payudara…

Sinau carane nindakake tes ing Laravel kanthi conto sing gampang, nggunakake PHPUnit lan PEST

18 Oktober 2023
BlogInnovazione.it

Nalika nerangake tes otomatis utawa tes unit, ing basa pemrograman apa wae, ana rong panemu sing nentang: Mundhut…

Google bakal nambah feed Discover menyang homepage desktop

18 Oktober 2023
BlogInnovazione.it

Raksasa telusuran ujar manawa lagi nyoba nambahake feed kasebut. Kanthi feed iki bakal nuduhake judhul berita,…

Reply Roboverse koordinat proyek Fluently sing didanai EU, sing tujuane kanggo ngaktifake kolaborasi sosial robot-manungsa kanthi nggunakake kemajuan ing AI

16 Oktober 2023
Pakaryan Bisnis

Reply ngumumake yen Roboverse Reply, perusahaan Reply Group sing duwe spesialisasi ing integrasi robot, mimpin proyek "Fluently". The…

Nggabungake warisan langgeng karo inovasi mutakhir

13 Oktober 2023
BlogInnovazione.it

Shenzhen Tencent Computer Systems Company Limited: Musim kapindho saka seri dokumenter "The Master of Dunhuang" diwenehi…

Cithakan Excel kanggo Manajemen Arus Kas: Cithakan Pernyataan Arus Kas

11 Oktober 2023
BlogInnovazione.it

Arus kas (utawa arus kas) minangka salah sawijining alat utama kanggo analisis laporan keuangan sing efektif. Dasar yen sampeyan pengin…

Cithakan Excel kanggo manajemen anggaran: Cithakan Laporan Keuangan

11 Oktober 2023
BlogInnovazione.it

Neraca nggambarake posisi finansial perusahaan sajrone taun finansial, saben perusahaan bisa nggambar ringkesan saka dokumen iki…

Cithakan Excel kanggo ngatur laporan penghasilan: Cithakan Untung lan Rugi

11 Oktober 2023
BlogInnovazione.it

Laporan laba rugi minangka dokumen sing minangka bagean saka laporan keuangan, sing ngringkes kabeh operasi perusahaan sing duwe…

Ngapikake keseimbangan kerja-urip: Wabi-Sabi, seni ora sampurna

10 Oktober 2023
Ercole Palmeri

Wabi-Sabi minangka pendekatan Jepang sing mbantu ningkatake cara ndeleng karya lan karir.…

Apa ana papan kanggo wiwitan nalika raksasa pindhah?

10 Oktober 2023
Giuseppe Minervino

IntesaSanpaolo lan Nexi nguatake aliansi ing jagad pembayaran digital lan aplikasi mbayar. Loro klompok finansial kasebut wis ngluncurake SoftPos,…

Ide Cerah: Pemetaan skala siji-kanggo-siji kanthi Rencana Ukuran Urip

8 Oktober 2023
BlogInnovazione.it

Desain arsitektur mesthi kudu adhedhasar perwakilan bangunan sadurunge bangunan kasebut dibangun. Ora ana…

Windows 11 Copilot ing kene: kesan pertama kita

7 Oktober 2023
Ercole Palmeri

Microsoft wis ngeculake salah sawijining nganyari paling gedhe kanggo Windows 11 - Microsoft Copilot. Iki minangka asisten digital anyar adhedhasar…

Prada lan Axiom Space bebarengan kanggo ngrancang spacesuits generasi sabanjure NASA

5 Oktober 2023
BlogInnovazione.it

Kemitraan inovatif antarane omah fashion Italia mewah lan perusahaan ruang komersial. Axiom Space, arsitek stasiun pisanan…

Teknologi: otomotif, kain pinter & ijo anyar saka serat karbon daur ulang

5 Oktober 2023
BlogInnovazione.it

Proyek TEX-STYLE sing inovatif lair saka ide nggabungake elektronik menyang kain. Inovasi interior mobil amarga nggunakake…

Rumus lan matriks ing Excel: apa iku lan carane nggunakake

4 Oktober 2023
Ercole Palmeri

Excel uga nyedhiyakake fungsi array sing ngidini sampeyan ngetung siji utawa luwih set nilai. Ing artikel iki…

Python bakal nggawe inovasi cara analis data bisa digunakake ing Excel

4 Oktober 2023
Ercole Palmeri

Microsoft wis ngumumake integrasi Python menyang Excel. Ayo ndeleng kepiye cara kerja analis bakal owah ...

Google ngidini penerbit mateni data latihan AI

3 Oktober 2023
Ercole Palmeri

Google ngenalake gendera Google-Extended ing file robots.txt. Penerbit bisa ngandhani crawler Google kanggo nyakup situs ing…

Rumus Excel: Apa rumus Excel lan cara nggunakake

3 Oktober 2023
Ercole Palmeri

Istilah "Rumus Excel" bisa ngrujuk marang kombinasi operator Excel lan/utawa fungsi Excel. Rumus Excel diketik…

Fungsi statistik Excel kanggo ngitung rata-rata: Tutorial karo conto, bagean loro

2 Oktober 2023
Ercole Palmeri

Excel nyedhiyakake macem-macem fungsi statistik sing nindakake petungan saka rata-rata dhasar, median lan mode kanggo distribusi…

Fungsi statistik Excel: Tutorial karo conto, bagean siji

1 Oktober 2023
Ercole Palmeri

Excel nyedhiyakake macem-macem fungsi statistik sing nindakake petungan saka rata-rata dhasar, median lan mode kanggo distribusi…

Tabel Pivot: apa iku, carane nggawe ing Excel lan Google. Tutorial karo conto

30 Settembre 2023
Ercole Palmeri

Tabel pivot minangka teknik analisis spreadsheet. Dheweke ngidini pamula lengkap kanthi pengalaman nol…

Masalah Hak Cipta

30 Settembre 2023
Gianfranco Fedele

Ing ngisor iki minangka artikel kaping pindho lan pungkasan saka buletin iki khusus kanggo hubungan antarane Privasi lan Hak Cipta saka…

Inovasi kanggo mobilitas listrik lan jaringan cerdas: baterei kalsium-ion anyar

30 Settembre 2023
BlogInnovazione.it

Proyek ACTEA, ENEA lan Universitas Sapienza Roma bakal ngembangake baterei ion kalsium anyar. Baterei kalsium-ion anyar minangka alternatif kanggo…

Sorotan saka Riset lan Inovasi Ortopedi Rapat Tahunan AOFAS 2023

28 Settembre 2023
BlogInnovazione.it

Luwih saka 900 ahli bedah kaki lan tungkak ortopedi, praktisi kesehatan lanjutan, warga ortopedi lan mahasiswa medis melu…

Robotika boom: 2022 robot diinstal ing saindenging jagad ing taun 531.000 wae. Perkiraan wutah 35% saben taun antarane saiki lan 2027. LAPORAN PROTOLABS

28 Settembre 2023
BlogInnovazione.it

Miturut laporan Protolabs paling anyar babagan robotika kanggo produksi, meh katelu (32%) responden percaya yen ing sawetara taun sabanjure ...

CNH dianugerahi ing Agritechnica Innovation Awards kanggo teknologi ing bidang pertanian

27 Settembre 2023
BlogInnovazione.it

CNH setya banget kanggo ngembangake teknologi kanggo nggawe pertanian luwih gampang, luwih efisien lan lestari kanggo…

Neuralink miwiti rekrutmen kanggo uji klinis pertama ing manungsa saka implan otak

26 Settembre 2023
BlogInnovazione.it

Neuralink, startup neurotech sing diduweni dening Elon Musk, bubar ngumumake bakal miwiti rekrut pasien kanggo…

Loop Privasi: intelijen buatan ing labirin Privasi lan Hak Cipta

26 Settembre 2023
Gianfranco Fedele

Iki minangka sing pertama saka rong artikel sing dakkandhakake babagan hubungan sing alus antarane Privasi lan Hak Cipta ing tangan siji,…

Ide sarwa: HUDWAY DRIVE, inovasi supaya sampeyan tetep fokus ing dalan

26 Settembre 2023
Ercole Palmeri

Hudway kaya proyektor Bluetooth sing bisa disesuaikan kanggo diselehake ing setir kita. Saliyane kacepetan lan arah,…

Startups paling inovatif sing dianugerahi: 10 finalis saka ITALIAN MASTER STARTUP AWARD (IMSA) 2023

22 Settembre 2023
BlogInnovazione.it

Penghargaan IMSA kanggo wiwitan enom sing lair saka riset ing universitas lan…

Bebungah Keberlanjutan Zayed ngumumake 33 finalis sing maju ing inisiatif kelestarian global

18 Settembre 2023
Pakaryan Bisnis

33 finalis sing dipilih saka 5.213 aplikasi ing 163 negara.

Tren lan inovasi sing berkembang ing riset biologi: saka bangku nganti amben

17 Settembre 2023
BlogInnovazione.it

Biologis wis muncul minangka kelas farmasi sing inovatif, ngrevolusi bidang obat liwat terapi sing ditargetake. TO…

Nanoteknologi ing pangiriman obat okular: solusi cilik kanggo tantangan gedhe

13 Settembre 2023
Ercole Palmeri

Nanoteknologi wis nggawa jaman anyar ing pangiriman obat mata, nawakake solusi cilik nanging kuat kanggo ngatasi tantangan…

Riset lan inovasi ing Life Sciences, Italia nomer wolu ing EU

13 Settembre 2023
BlogInnovazione.it

Ekosistem riset lan inovasi ing Italia dadi luwih kompetitif, kanthi macem-macem wilayah sing unggul nanging uga penting…

BeniCaros Precision Prebiotic Menang Penghargaan Global kanggo Inovasi Kesehatan Berbasis Tanduran

12 Settembre 2023
BlogInnovazione.it

BeniCaros ® minangka prebiotik presisi dosis rendah saka NutriLeads BV. BeniCaros ® dijenengi produk paling apik ing kategori Inovasi…

Priksa partners karo Ronin kanggo daya inovasi Multi-Chain

8 Settembre 2023
BlogInnovazione.it

Inspect, pimpinan ing teknologi Web3 lan NFT, nawakake analisis sentimen sosial sing jero kanggo pangguna, kanthi bangga mbukak aliansi…

Pasar Perawatan Osteogenesis Osteogenesis Imperfecta Global, Miturut Rute Pangiriman Obat lan miturut Wilayah: Ukuran, Nuduhake, Outlook lan Analisis Kesempatan, 2023 - 2030

7 Settembre 2023
BlogInnovazione.it

Osteogenesis imperfecta minangka penyakit genetis sing mengaruhi balung lan uga nyegah awak saka mbangun balung sing kuwat. Iki…

Ide sing apik: LUCILLA iku lampu portabel pisanan marang nyamuk

6 Settembre 2023
BlogInnovazione.it

MB Lighting Studio ngumumake peluncuran ing platform Kickstarter, saka lampu portabel inovatif marang nyamuk: LUCILLA. "Bocah" MB...

Minggu Tech Italia 2023, fokus khusus ing Kecerdasan Buatan: sambungan karo Sam Altman saka OpenAI

5 Settembre 2023
BlogInnovazione.it

Minggu Tech Italia bakal dianakake saka 27 nganti 29 September ing OGR ing Turin Sajrone peresmian tanggal 27 September,…

Kesadaran lan manipulasi pikiran buatan

4 Settembre 2023
Gianfranco Fedele

USA 80s, pimpinan militer Amerika Serikat ndhikte aturan anyar kanggo ngrancang pertahanan…

Jeton lan West Ham United entuk kesepakatan sponsor pirang-pirang taun

29 August 2023
BlogInnovazione.it

Jeton Wallet seneng ngumumake perpanjangan sawetara taun kanggo kemitraan karo West Ham United The inovatif…

Inclusyon lair, perusahaan rekrut khusus khusus kanggo nggoleki lan milih personel sing kalebu ing kategori sing dilindhungi.

29 August 2023
BlogInnovazione.it

Adhedhasar ing Milan, iki minangka salah sawijining sawetara perusahaan ing Eropa sing duwe spesialisasi khusus kanggo nggoleki lan milih…

Teknologi inovatif ing manajemen jaundice: Kita nganalisa dampak saka meter jaundice

26 August 2023
BlogInnovazione.it

Jaundice minangka kondhisi sing ditondoi kanthi kuning ing kulit lan mata, mengaruhi individu saka kabeh umur lan bisa nyebabake…

BOC Sciences Ngenalke Platform Biokonjugasi XDC Anyar kanggo Maju Riset Biomedis

24 August 2023
BlogInnovazione.it

BOC Sciences, panyedhiya utama kimia riset lan layanan khusus, wis mbukak…

ChatGpt3: Ora bakal kaya sadurunge

22 August 2023
Gianfranco Fedele

Akeh sing kepengin weruh apa sing bakal dadi Web ing mangsa ngarep amarga panemuan anyar ing bidang Artificial Intelligence. The…

Percaya aku, pelanggan ora bakal bali maneh!”

21 August 2023
Ercole Palmeri

Taun kepungkur, Sam Walton, pangadeg jaringan ritel paling gedhe ing donya, WalMart, mbukak program pelatihan…

Inovasi Teknologi: Maju ing Layanan Laboratorium Klinis

17 August 2023
BlogInnovazione.it

Kemajuan teknologi wis ngrevolusi layanan laboratorium klinis, nambah akurasi, efisiensi lan ruang lingkup tes diagnostik. Iki…

Bedane antarane AI conversational lan AI generatif

16 August 2023
Ercole Palmeri

Kecerdasan buatan (AI) wis ngalami kemajuan gedhe ing taun-taun pungkasan, ngowahi macem-macem sektor lan aspek urip manungsa. Ing njero…

Bentley Systems' iTwin Ventures Entuk Blyncsy, Panyedhiya Layanan AI Inovatif kanggo Operasi lan Pangopènan Transportasi

16 August 2023
Ercole Palmeri

Bentley Systems, Incorporated, perusahaan piranti lunak teknik infrastruktur, dina iki ngumumake akuisisi Blyncsy. Blyncsy minangka…

Hyperloop: mangsa transportasi dhuwur-kacepetan

15 August 2023
Ercole Palmeri

Nalika kutha-kutha kita saya rame lan perjalanan saben dina saya frustasi, kabutuhan…

Teknik Inovatif kanggo Otak: Perjalanan menyang Lapangan Revolusioner Optogenetika

15 August 2023
BlogInnovazione.it

Otak manungsa, pusat komando kompleks awak kita, wis suwe narik kawigaten para ilmuwan lan peneliti. Ing taun-taun pungkasan wis…

CRISPR Ngluwihi Lab: Transforming Industries lan Reshaping Future

14 August 2023
BlogInnovazione.it

Dampak teknologi CRISPR (Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats) ngluwihi wates eksperimen laboratorium. Iki…

Apa Aplikasi Single Page? Arsitektur, keuntungan lan tantangan

13 August 2023
Ercole Palmeri

Aplikasi Halaman Tunggal (SPA) yaiku aplikasi web sing disedhiyakake menyang pangguna liwat kaca HTML siji supaya luwih…

Integrasi Seamless menyang Healthcare: Keuntungan saka Point of Care (PoC) Sistem Manajemen Data.

13 August 2023
BlogInnovazione.it

Ing lanskap perawatan kesehatan saiki, kemampuan kanggo nggabungake informasi lan proses kanthi lancar penting kanggo menehi perawatan pasien sing efektif…

Inovasi screening: peran penanganan cairan otomatis ing screening throughput dhuwur

12 August 2023
BlogInnovazione.it

Automated High Throughput Screening (HTS) minangka teknik kuat sing digunakake ing panemuan obat, genomik, lan…

Pasar Suplemen Otak Nootropik: Ningkatake Fungsi Kognitif karo Ilmu

11 August 2023
BlogInnovazione.it

Ing donya sing cepet-cepet saiki, kinerja mental lan peningkatan kognitif saya tambah penting. Akibaté,…

Workiva nguatake posisi minangka pimpinan ing sektor platform kanthi integrasi AI generatif

11 August 2023
Pakaryan Bisnis

Workiva Inc., platform awan nomer siji ing donya kanggo sistem pelaporan generatif sing stabil lan terintegrasi, ngumumake…

Inovasi ing Teknologi Tourniquet Bedah: Maju ing Perawatan Pasien

10 August 2023
BlogInnovazione.it

Bidang tourniquets bedhah wis nyekseni kemajuan sing signifikan sajrone pirang-pirang taun, didorong dening telusuran kanggo…

Apa WebSocket lan cara kerjane

9 August 2023
Ercole Palmeri

WebSocket minangka protokol komunikasi bi-arah berbasis TCP sing nggawe standar komunikasi antarane klien lan server,…

Inovasi lan kemajuan ing jaringan sensor sing bisa dipakai lan integrasi IoT

8 August 2023
BlogInnovazione.it

Sensor sing bisa dipakai wis mbukak kemungkinan anyar kanggo interaksi manungsa-komputer (HCI), mbisakake interaksi lancar antarane individu lan…

Inovasi tambahan: alat bioteknologi canggih

8 August 2023
BlogInnovazione.it

Inovasi minangka inti kemajuan, lan alat bioteknologi mutakhir ngidini para ilmuwan nyurung wates…

Pendekatan inovatif kanggo diagnosis awal penyakit unggas ing peternakan unggas

7 August 2023
BlogInnovazione.it

Ing peternakan unggas, diagnosis awal penyakit unggas penting kanggo nyegah epidemi lan nyuda…

Pasar Pelet Plastik Daur Ulang, Ringkesan Perusahaan Ukuran Pasar, Outlook Bisnis 2023-2030

7 August 2023
BlogInnovazione.it

Pasar kanggo pelet plastik daur ulang ngalami wutah sing signifikan amarga jagad iki ngetrapake pentinge praktik lestari…

Metrik penting kanggo Business Continuity (BC) lan Disaster Recovery (DR)

6 August 2023
Ercole Palmeri

Nalika nerangake Business Continuity lan Disaster Recovery, kita kabeh ngerti manawa data kanggo ngawasi kahanan yaiku…

Pasar Pelapisan Industri miturut Jinis Produk, Miturut Saluran Distribusi lan Prakiraan 2030

6 August 2023
BlogInnovazione.it

Pasar lapisan industri duwe peran penting kanggo nglindhungi lan nambah permukaan macem-macem produk, struktur…

Masa depan uji klinis: Nangkep uji klinis virtual kanggo efisiensi lan sentris pasien sing luwih gedhe

5 August 2023
BlogInnovazione.it

Uji klinis minangka komponen penting ing riset medis, nyedhiyakake bukti keamanan lan khasiat perawatan anyar…

Kekuwatan diagnostik kanthi cepet: Ngowahi perawatan kesehatan kanthi cepet lan akurat

4 August 2023
BlogInnovazione.it

Diagnosa cepet, cabang teknologi medis revolusioner, wis muncul minangka pangowahan game, ngidini para profesional kesehatan ...

Pasar Eksipien Glukosa: Tren Saiki, Analisis lan Prospek Masa Depan

2 August 2023
BlogInnovazione.it

Pasar eksipien glukosa nuduhake pasar kanggo bahan adhedhasar glukosa sing digunakake minangka…

Apa iku webhook lan carane nggunakake?

1 August 2023
Ercole Palmeri

Webhooks ngidini aplikasi basis web bisa sesambungan kanthi nggunakake panggilan balik khusus. Nggunakake webhook ngidini aplikasi…

Pasar Terapi Fibrinolitik Global: Tren Saiki, Analisis lan Prospek Masa Depan

1 August 2023
BlogInnovazione.it

Pasar Terapi Fibrinolitik nuduhake sektor farmasi sing ngurusi pangembangan, produksi lan distribusi obat-obatan…

Nasal Care Market Outlook, Laporan Kesempatan lan Prakiraan 2030 | ekstensi CMI

30 July 2023
BlogInnovazione.it

Njaga kesehatan minangka prioritas utama kanggo wong ing saindenging jagad. Salah sawijining aspek kesehatan asring…

Pasar Realitas Augmented ing Perawatan Kesehatan Rincian ing Laporan Riset Anyar 2023

29 July 2023
BlogInnovazione.it

Augmented reality (AR) wis muncul minangka teknologi terobosan kanggo ngowahi sektor kesehatan. Nggabungake jagad nyata kanthi sampurna…

Ukuran Pasar Magnesium Hidroksida, Outlook Bisnis 2023-2030

28 July 2023
BlogInnovazione.it

Pasar magnesium hidroksida wis ngalami pertumbuhan sing signifikan ing taun-taun pungkasan, amarga sifat serbaguna, kaluwihan…

Prakiraan ing Pasar Pertanian Organik miturut jinis produk, saluran distribusi lan ramalan 2030

27 July 2023
BlogInnovazione.it

Pasar pertanian organik wis ngalami pertumbuhan sing luar biasa ing taun-taun pungkasan amarga konsumen luwih prioritas…

Popularitas aligner sing cetha: revolusi ing perawatan ortodontik

25 July 2023
BlogInnovazione.it

Bidang ortodontik wis nyekseni transformasi sing luar biasa ing taun-taun pungkasan, amarga kemajuan teknologi lan inovasi. siji…

Gelombang Rising saka Konektivitas Piranti Medis: Revolutionizing Healthcare

24 July 2023
BlogInnovazione.it

Ing jaman digital kita, teknologi terus ngowahi industri, lan kesehatan ora kajaba. Perkembangan sing pantes…

Generasi palsu

22 July 2023
Gianfranco Fedele

Mbalik tanggal 31 Januari 2022, kita nerbitake ing blog Laila artikel pisanan sing kasusun saka algoritma generatif, supaya jelas ...

Pasar Terapi Fibrinolitik: Kemajuan Perawatan kanggo Kondisi Trombotik

22 July 2023
BlogInnovazione.it

Bidang kedokteran terus berkembang lan kemajuan ing modalitas perawatan ngrevolusi perawatan…

Kecerdasan buatan: bedane antarane nggawe keputusan manungsa lan intelijen buatan

18 July 2023
Ercole Palmeri

Proses nggawe keputusan, ing artikel iki kita nganalisa beda antarane manungsa lan mesin sing ditindakake liwat intelijen buatan.…

Piranti infus intraosseous: pasar wutah sing kuat ing taun 2030

15 July 2023
BlogInnovazione.it

Piranti infus intraosseous minangka instrumen medis sing dirancang kanggo nyedhiyakake akses menyang sistem pembuluh darah kanthi nyisipake jarum langsung menyang…

Holden.ai StoryLab: riset, penyebaran lan pelatihan babagan intelijen buatan generatif lan media sintetik

12 July 2023
BlogInnovazione.it

Apa sing bakal kita lakoni karo intelijen buatan gumantung saka jinis intelijen alam sing bakal kita gunakake. Narasi yaiku…

Produser kudu ngembangake kreatifitas lan nindakake kabeh sing bisa kanggo nyegah burnout, miturut panaliten sing diterbitake dina iki

7 July 2023
BlogInnovazione.it

Sektor manufaktur percaya tekanan kanggo inovasi luwih gedhe tinimbang sadurunge. Panaliten anyar sing disponsori dening pabrikan…

LINE: Kutha futuristik Arab Saudi dikritik

4 July 2023
BlogInnovazione.it

The Line minangka proyek Saudi kanggo pambangunan kutha, dumadi saka bangunan ing ara-ara samun sing…

Keanekaragaman Hayati: Kotak Surat Etc. milih 3Bee kanggo proyek teknologi sing bisa diukur kanggo nglindhungi keanekaragaman hayati

3 July 2023
BlogInnovazione.it

MBE Worldwide SpA ("MBE") lan 3Bee wis miwiti kolaborasi kanggo menehi urip MBE Oasis, proyek perlindungan sing bisa diukur…

GPT, ChatGPT, Auto-GPT lan ChaosGPT kanggo profesional

1 July 2023
Ercole Palmeri

Akeh wong sing isih bingung babagan GPT, model AI Generatif sing wis ana pirang-pirang taun, dibandhingake karo ChatGPT,…

Penerbangan antariksa pisanan Virgin Galactic sukses banget

30 June 2023
BlogInnovazione.it

Virgin Galactic wis kasil ngrampungake penerbangan komersial pisanane, kanthi pesawat ruang angkasa Unity tekan ketinggian maksimal…

Intelijen buatan kanggo nglawan panas lan pemadaman: proyek RAFAEL

26 June 2023
BlogInnovazione.it

Tim peneliti saka ENEA, Politeknik Bari lan Universitas Roma Tre wis ngembangake RAFAEL, proyek inovatif…

Apa iku Tata Kelola ICT, pedoman kanggo manajemen Teknologi Informasi sing efektif lan efisien ing organisasi sampeyan

24 June 2023
Ercole Palmeri

Tata kelola ICT minangka aspek manajemen bisnis sing tujuane njamin manajemen risiko IT ing…

Invasi Rahasia: Marvel nggunakake Artificial Intelligence kanggo ngasilake intro

23 June 2023
BlogInnovazione.it

Seri televisi Marvel's Secret Invasion ditayangke minggu iki. Studio Marvel nggunakake teknologi…

Investasi paling anyar saka L'Oréal minangka sinyal sing kuat kanggo inovasi kanggo kaendahan sing lestari

22 June 2023
BlogInnovazione.it

Perusahaan kecantikan wis nggawe investasi anyar ing perusahaan biotek sing diarani Debut liwat lengen…

Inovasi ing sektor energi saka angkasa menyang Bumi: proyek MAPLE

21 June 2023
Ercole Palmeri

Institusi Caltech wis ngumumake manawa bisa ngeterake energi surya saka angkasa menyang Bumi, mbukak prospek energi sing bisa dianyari sing luar biasa.…

Apa database vektor, cara kerjane lan pasar potensial

11 June 2023
Ercole Palmeri

Basis data vektor minangka jinis basis data sing nyimpen data minangka vektor dimensi dhuwur, yaiku…

Pustaka Python sing nggumunake, nanging ora pati ngerti

7 June 2023
Ercole Palmeri

Programmer Python tansah golek perpustakaan anyar, sing bisa nambah karya ing proyek teknik ...

Proptech: Revolusi Digital ing Industri Real Estat ing 'We Make Future'

31 May 2023
BlogInnovazione.it

Saka 15 nganti 17 Juni WMF, Certified International Fair, bakal menehi kesempatan kanggo sesambungan karo inovasi sing paling apik…

Python lan cara majeng, dunder fungsi kanggo program luwih

27 May 2023
Ercole Palmeri

Python minangka basa pemrograman sing apik banget, lan kaya sing disorot dening GitHub, iki uga dadi basa paling populer nomer loro ing taun 2022.…

Parsing teks nggunakake chatGPT

16 May 2023
Ercole Palmeri

Analisis teks, utawa pertambangan teks, minangka teknik dhasar kanggo ngekstrak wawasan sing penting saka data tekstual sing akeh…

Perusahaan implan otak Elon Musk, Neuralink, lagi nyiapake kanggo nyoba piranti kasebut ing manungsa

7 May 2023
BlogInnovazione.it

Perusahaan implan otak Elon Musk, Neuralink, kepengin nyoba piranti kasebut ing manungsa ...

Individualis lan transhumans

6 May 2023
Gianfranco Fedele

"Aku dadi wali kuburan es, ing ngendi sisa-sisa wong-wong sing teka kanggo ngganti ...

Aturan proteksi data OpenAI lan EU, sawise Italia luwih akeh watesan sing bakal teka

5 May 2023
Ercole Palmeri

OpenAI bisa nanggapi kanthi positif marang panguwasa data Italia lan ngangkat larangan efektif ing negara kasebut ing ChatGPT pungkasan…

Kepiye intelijen buatan bakal ngganti industri musik

4 May 2023
Ercole Palmeri

Ana wektu nalika label rekaman banget nentang streaming musik. Kecerdasan buatan ngganti…

Vignette dalan elektronik ing Republik Ceko

4 May 2023
BlogInnovazione.it

Kenyamanan lelungan kanggo akeh wong tegese bisa mlaku-mlaku kanthi mobil. Ing Eropa ana akeh…

Geoffrey Hinton 'Godfather of Artificial Intelligence' mundur saka Google lan ngomong babagan bebaya teknologi

2 May 2023
Ercole Palmeri

Hinton bubar metu saka pakaryan ing Google kanggo ngomong kanthi bebas babagan risiko AI, miturut wawancara karo 75 taun ...

Artificial Intelligence ing layanan arsitektur: Zaha Hadid Architects

1 May 2023
BlogInnovazione.it

Zaha Hadid Architects ngembangake sebagian besar proyek nggunakake gambar sing digawe dening intelijen buatan, ujare presiden studio Patrik Schumacher…

Sber Rusia ngluncurake Gigachat, saingan ChatGPT

28 April 2023
Ercole Palmeri

Perusahaan teknologi Rusia Sber, Senin, ngumumake peluncuran gigachat, aplikasi AI percakapan ...

Aerobotics Idea Brilliant: Drone Inovatif kanggo panen woh langsung saka wit

28 April 2023
BlogInnovazione.it

Perusahaan Israel, Tevel Aerobotics Technologies, wis ngrancang robot mabur otonom (FAR), drone pertanian sing nggunakake intelijen buatan (AI)…

Keamanan Web Laravel: Apa Pemalsuan Permintaan Lintas Situs (CSRF)?

26 April 2023
Ercole Palmeri

Ing tutorial Laravel iki kita ngomong babagan Keamanan Web lan cara nglindhungi aplikasi web saka Pemalsuan Panjaluk Lintas Situs utawa…

Google ngluncurake proyek "Magi" kanggo ngembangake mesin telusur adhedhasar intelijen buatan

25 April 2023
Ercole Palmeri

Google nggarap proyek anyar kanthi jeneng kode "Magi" kanggo nglacak kompetisi saka mesin telusuran…

Italia minangka negara kulon pisanan sing mblokir ChatGPT. Ayo ndeleng apa sing ditindakake negara liya

24 April 2023
Ercole Palmeri

Italia wis dadi negara pertama ing Kulon sing nglarang ChatGPT amarga diduga nglanggar privasi, chatbot populer saka…

Proyek Neom, desain lan arsitektur inovatif

23 April 2023
BlogInnovazione.it

Neom minangka salah sawijining proyek arsitektur paling gedhe lan paling kontroversial. Ing artikel iki kita ndeleng rincian kunci pangembangan ing Arab Saudi, sing…

Etika lan moral gawean

21 April 2023
Gianfranco Fedele

"Gerty, kita ora diprogram. Kita wong, apa sampeyan ngerti?" - dijupuk saka film "Moon" disutradarai dening Duncan Jones - 2009…

Pendekatan inovatif kanggo penilaian nutrisi, nyegah lan ningkatake kesehatan

21 April 2023
BlogInnovazione.it

Ngapikake kesehatan otak, kaslametan kanker lan penyakit ati lemak non-alkohol minangka telung anyar ...

WMF bali maneh: edisi kaping 9 Festival Inovasi paling gedhe bakal dianakake ing Palacongressi ing Rimini tanggal 15, 16 lan 17 Juli.

17 April 2023
BlogInnovazione.it

WMF bali menyang Palacongressi Rimini kanthi edisi sing bisa melu kanthi pribadi - kanthi papan sing winates…

DNA All-Italian kanggo karangan sosio-politik pisanan sing ditulis dening Artificial Intelligence

17 April 2023
BlogInnovazione.it

Karya sastra pisanan, buku sing diproses kanthi sistem Artificial Intelligence. Esai sosial-politik kanthi irah-irahan "Sampeyan, Robot ...

Apa sesi ing Laravel, konfigurasi lan nggunakake conto

17 April 2023
Ercole Palmeri

Sesi Laravel ngidini sampeyan nyimpen informasi, lan ngganti antarane panjalukan ing aplikasi web sampeyan. Aku dadi dalan…

Ngatur AI: 3 ahli nerangake kenapa angel ditindakake lan penting kanggo nindakake kanthi apik

15 April 2023
Ercole Palmeri

Sistem AI anyar sing kuat bisa nggedhekake penipuan lan misinformasi, sing ndadékaké panyuwunan sing nyebar kanggo peraturan saka…

LUNA ROSSA PRADA PIRELLI LAN OGYRE BEBAS KARYA TUJUAN ANYAR: NGUMPUL 16 TON SAMPAH LAUT ING AKHIR TAHUN 2024

13 April 2023
BlogInnovazione.it

Proyek gabungan anyar diwiwiti ing wulan April, sing liwat pendhidhikan, seni lan ilmu pengetahuan, ngarahake…

ChaosGPT apa iku, carane lair, lan ancaman potensial

12 April 2023
BlogInnovazione.it

Chaos GPT minangka versi modifikasi saka Auto-GPT OpenAI adhedhasar model basa GPT-4 paling anyar. Ing cara…

Pasar Data Besar lan Analitik Tuwuh Maneh | MongoDB, Azure, Splunk

12 April 2023
BlogInnovazione.it

HTF MI bubar nerbitake studi babagan Big Data lan pasar analytics data. Studio nelpon…

Sakuu nggunakake printing 3D kanggo ngasilake baterei otomotif kanthi kinerja dhuwur

11 April 2023
BlogInnovazione.it

Sakuu Corporation wis nyetak 3D baterei otomotif kanthi kinerja dhuwur wiwit Desember 2022. Iki…

Apa Laravel Eloquent, carane nggunakake, tutorial karo conto

10 April 2023
Ercole Palmeri

Kerangka PHP Laravel kalebu Eloquent Object Relational Mapper (ORM), sing nyedhiyakake cara sing gampang banget kanggo komunikasi karo…

Ticketmaster nganggo teknologi Web3 kanthi introduksi tiket Avenged Sevenfold NFT

8 April 2023
Ercole Palmeri

Ticketmaster, pasar tiket paling gedhe ing donya, wis njupuk langkah revolusioner menyang jagad teknologi Web3 kanthi ngenalake…

Google Flights: Google saiki bakal njamin sawetara rega penerbangan lan mbalekake sampeyan yen salah

6 April 2023
BlogInnovazione.it

Planning vacation tansah fun lan pengalaman macem. Nanging kadhangkala, nggunakake Google kanggo nemokake penerbangan, akomodasi, lan aktivitas ...

Privasi ing WEB3: eksplorasi teknis lan non-teknis privasi ing WEB3

5 April 2023
BlogInnovazione.it

Privasi ing WEB3 minangka masalah topikal banget. Inspirasi dening analisis WEB3.com Ventures, kita nyoba njelajah…

Laporan Indeks AI, HAI ngetokake laporan Kecerdasan Buatan

4 April 2023
BlogInnovazione.it

Laporan Indeks AI minangka inisiatif independen saka Stanford Institute for Human-Centered Artificial Intelligence (HAI), dipimpin dening Komite Pengarah Indeks AI, sawijining…

Apa komponen Laravel lan carane nggunakake

3 April 2023
Ercole Palmeri

Komponen Laravel minangka fitur canggih, sing ditambahake karo versi kapitu laravel. Ing artikel iki kita bakal pindhah menyang…

Peranan token AI ing masa depan metaverse

3 April 2023
BlogInnovazione.it

Token AI bakal dadi peran sing luwih penting ing ekonomi. Token AI bakal digunakake kanggo mbiayai pangembangan…

Italia wis mblokir ChatGPT. Apa AS bisa dadi sabanjure?

2 April 2023
Ercole Palmeri

Kaputusan kanggo mblokir sementara chatGPT ing Italia, ngundang openAI kanggo mbatesi pangolahan data pangguna Italia, yaiku…

Alexa Amazon: Inovasi lan Strategi Samudra Biru

2 April 2023
Ercole Palmeri

Alexa minangka asisten virtual sing kita kenal, dikembangake lan disebarake dening Amazon. Inovasi ing sektor asisten swara ngidini sampeyan ngoperasikake…

Pandhuan langkah-langkah lokalisasi Laravel, tutorial kanthi conto

27 Marzo 2023
Ercole Palmeri

Kepiye cara lokalisasi proyek Laravel, kepiye ngembangake proyek ing Laravel lan bisa digunakake ing pirang-pirang basa.…

Inovasi lan wutah ing pasar transisi energi, rincian driver wutah

27 Marzo 2023
BlogInnovazione.it

Miturut analisis sing disiapake dening riset pasar sekutu, pasar transisi energi kudu tekan 5,6 triliun dolar kanthi…

Proyek inovatif ing Arab Saudi, gedung pencakar langit berbentuk kubus raksasa ing tengah Riyadh

26 Marzo 2023
BlogInnovazione.it

Pamrentah Arab Saudi wis ngumumake pambangunan gedung pencakar langit kanthi bentuk kubus dhuwure 400 meter sing diarani Mukaab, minangka bagean…

LINK gagasan sarwa: sepatu flip pisanan lan alas kaki paling apik kanggo urip kutha

24 Marzo 2023
BlogInnovazione.it

The Link, sepatu flip pisanan, minangka alas kaki revolusioner sing wis suwe dijaluk urip ing kutha. Iku nduweni…

Statistik chatbot ChatGPT ing 2023

23 Marzo 2023
Alexey Miwiti

Inovasi chatbot ChatGPT wis nggumunake lan nggumunake kabeh wong ing saindenging jagad, kanthi kapentingan sing nggumunake, tekan 100 yuta…

Peroni Nastro Azzurro 0.0% kapilih Product of the Year 2023 ing kategori nol alkohol

23 Marzo 2023
BlogInnovazione.it

Tanggal 20 Maret 2023, upacara penghargaan Produk Terpilih Taun Iki sing ditunggu-tunggu ing edisi 2023 dianakake ing Alcatraz ing Milan. Taun iki…

Konsumsi energi ing Formula 1: mbalikke medali

21 Marzo 2023
BlogInnovazione.it

Formula 1 minangka salah sawijining acara olahraga sing paling populer lan nyenengake ing donya. Nanging, ing mburi kabeh kasenengan lan adrenalin ...

Teknik mecah tembung sandhi sing paling populer - sinau carane nglindhungi privasi sampeyan

21 Marzo 2023
BlogInnovazione.it

Kanggo nggawe sandi kuwat, sampeyan kudu golek soko sing Highly tahan kanggo sandi cracking. Masalahe yaiku ora…

Apa Artificial Intelligence (AI)?

20 Marzo 2023
Ercole Palmeri

Pitakonan prasaja: nyinaoni inovasi lan ngomong babagan inovasi, kita asring takon pitakonan iki: "Apa intelijen buatan? lan apa ...

Laravel Database Seeder

20 Marzo 2023
Ercole Palmeri

Laravel ngenalake seeder kanggo nggawe data tes, migunani kanggo verifikasi proyek, karo pangguna admin lan…

Inovasi ing biometrik lan persepsi industri pembayaran

19 Marzo 2023
Giuseppe Minervino

... analisis terus-terusan gambar saka kamera, sistem bisa verifikasi, terus-terusan. Ora ana mekanisme standar…

GPT-4 wis teka! Ayo analisa fitur-fitur anyar bebarengan

19 Marzo 2023
Ercole Palmeri

OpenAI wis ngumumake manawa model basa paling kuat sing kasedhiya gpt4 bakal disebarake menyang pangembang lan wong sing duwe…

Apa jailbreaking, apa jailbreaking chatGPT lan carane nindakake

17 Marzo 2023
Ercole Palmeri

Jailbreaking minangka praktik mbukak kunci potensial lengkap sistem kanggo entuk akses menyang fungsi sing winates.…

Obah dhuwit digital ing donya digital

16 Marzo 2023
Giuseppe Minervino

Keamanan kanggo mindhah dhuwit digital penting kanggo ngembangake pembayaran digital-first. Ing 2021, 76%…

Anggota parlemen AS target TikTok lan perusahaan teknologi liyane ing tagihan anyar

15 Marzo 2023
Ercole Palmeri

Anggota parlemen AS maneh nargetake TikTok, kanthi tumindak kanggo nglarang panggunaane. Ning kene…

Microsoft Bing ngenalake fitur chatbot AI-powered anyar

14 Marzo 2023
Ercole Palmeri

Microsoft Bing wis nambahake fitur chatbot anyar sing nggunakake intelijen buatan kanggo mangsuli pitakon, ngringkes konten ...

Vue lan Laravel: nggawe Aplikasi Kaca Tunggal

13 Marzo 2023
Ercole Palmeri

Laravel minangka salah sawijining kerangka kerja PHP sing paling populer digunakake dening pangembang, ayo ndeleng dina iki carane nggawe Aplikasi Halaman Tunggal nganggo…

GPT 4 bakal dirilis minggu iki - Microsoft Jerman CTO bocor sawetara rincian

13 Marzo 2023
BlogInnovazione.it

GPT 4.0 bakal dirilis minggu iki, lan sawetara informasi babagan iki wis bocor. CTO Microsoft Jerman wis ngeculake…

Carane nggunakake ChatGPT-3.5 Turbo ing piranti Apple iPhone IOS

9 Marzo 2023
BlogInnovazione.it

Sawetara dina kepungkur, 1 Maret 2023, OpenAI ngumumake rilis ChatGPT-3.5 Turbo API, API anyar…

Agenda PBB 2030: Studi terobosan babagan cara prédhiksi krisis pangan

8 Marzo 2023
BlogInnovazione.it

Panaliten dening Universitas New York nuduhake manawa antisipasi epidemi krisis pangan bisa ditindakake lan dhasar,…

Panyedhiya Layanan ing Laravel: apa iku lan carane nggunakake Panyedhiya Layanan ing Laravel

6 Marzo 2023
Ercole Palmeri

Panyedhiya layanan Laravel minangka papan utama ing ngendi aplikasi kasebut diluncurake. Yaiku, layanan inti laravel lan…

Inovasi pasar: baterei solid state

6 Marzo 2023
BlogInnovazione.it

Boom ing kendaraan listrik baterei (BEV) minangka asil saka cita-cita sing dipromosekake dening pamrentah, peraturan lan etika bisnis.…

Cara nggunakake ChatGPT-3.5 Turbo ing piranti Android

5 Marzo 2023
BlogInnovazione.it

Sawetara dina kepungkur, 1 Maret 2023, OpenAI ngumumake rilis ChatGPT-3.5 Turbo API, API anyar…

ChatGPT lan alternatif AI paling apik kanggo bisnis

4 Marzo 2023
Ercole Palmeri

Panggunaan Artificial Intelligence (AI) kanggo ndhukung bisnis saya tambah populer. Inovasi teknologi, aplikasi lan intelijen buatan…

Microsoft ngumumake model AI sing ngenali isi gambar lan ndandani masalah visual

2 Marzo 2023
BlogInnovazione.it

Model anyar AI Kosmos-1 yaiku Multimodal Large Language Model (MLLM), bisa nanggapi ora mung…

Snapchat ngeculake chatbot AI sing didhukung ChatGPT dhewe

28 Februari 2023
BlogInnovazione.it

Snapchat ngenalake chatbot sing didhukung dening versi paling anyar saka OpenAI's ChatGPT. Miturut CEO Snap, iki minangka gamble ...

Nggawe App CRUD karo Laravel lan Vue.js

27 Februari 2023
BlogInnovazione.it

Ing tutorial iki kita ndeleng bebarengan carane nulis kode conto CRUD App, karo Laravel lan Vue.js. Ana…

Meta ngluncurake model LLaMA, alat telusuran sing luwih kuat tinimbang GPT-3 OpenAI

25 Februari 2023
Ercole Palmeri

Meta bubar ngrilis generator basa AI anyar sing diarani LLaMA, ngonfirmasi peran perusahaan sing inovatif banget. “Dina iki…

Foto Google ngenalake "penghapus sihir" ing piranti non-Pixel

24 Februari 2023
BlogInnovazione.it

Google wis ngumumake alat panyuntingan foto bertenaga AI sing populer, Magic Eraser, fitur-fitur anyar bakal kasedhiya kanggo…

Carane nggunakake Spotify DJ, DJ anyar karo Artificial Intelligence

23 Februari 2023
BlogInnovazione.it

Spotify ngenalake fitur DJ anyar sing didhukung dening intelijen buatan, curating lan menehi komentar babagan dhaptar lagu pribadi sing terus berkembang.…

Apa Crowdsourcing, kaluwihan lan cacat

23 Februari 2023
Ercole Palmeri

Tembung crowdsourcing asale saka gabungan tembung "crowd" lan outsourcing. Bisa dideleng minangka proses sing ngidini, kanggo…

Carane nggunakake Laravel karo Vue.js 3

20 Februari 2023
Ercole Palmeri

Vue.js minangka salah sawijining framevorks JavaScript sing paling akeh digunakake kanggo nggawe antarmuka web lan aplikasi kaca siji, bebarengan karo…

Carane nginstal ChatGPT lokal ing komputer

19 Februari 2023
Ercole Palmeri

Kita bisa nginstal ChatGPT ing komputer, lan ing artikel iki kita bakal weruh bebarengan carane nginstal ChatGPT ing komputer ing…

Carane nggunakake Bing AI anyar karo ChatGPT lan apa sampeyan bisa nindakake

17 Februari 2023
BlogInnovazione.it

Microsoft wis ngrilis versi anyar mesin telusur Bing AI. Ing artikel iki kita bakal weruh carane nggunakake…

Latihan JavaScript kanthi solusi kanggo kursus pelatihan JavaScript Dasar

15 Februari 2023
BlogInnovazione.it

Dhaptar latihan aksara Jawa kanthi solusi kanggo kursus pelatihan Dasar Jawa. Nomer latihan kasebut nuduhake tingkat…

Latihan PHP karo solusi kursus pelatihan Dasar PHP

15 Februari 2023
BlogInnovazione.it

Dhaptar latihan PHP kanthi solusi kursus pelatihan PHP Dasar. Nomer latihan kasebut nuduhake tingkat…

Laravel middleware cara kerjane

13 Februari 2023
Ercole Palmeri

Laravel middleware minangka lapisan aplikasi penengah sing ngintervensi antarane panjalukan pangguna lan respon aplikasi. Iki…

Ide Sarwa Altilia: platform Otomatisasi Cerdas

13 Februari 2023
Ercole Palmeri

Platform Otomasi Cerdas sing bisa ngotomatisasi pangolahan dokumen rumit Platform Altilia, tanpa kode lan asli awan, nyedhiyakake perusahaan…

GitHub apa iku lan carane nggunakake

12 Februari 2023
Ercole Palmeri

GitHub minangka piranti lunak sing akeh digunakake dening tim pangembangan piranti lunak, kanggo kontrol versi pangembangan. migunani…

Apa Google Bard, intelijen buatan anti ChatGPT

8 Februari 2023
BlogInnovazione.it

Google Bard minangka chatbot online sing didhukung AI. Layanan kasebut nggunakake informasi sing dikumpulake saka Internet kanggo ngasilake tanggapan…

Coinnect nampilake Ransomware Intelligence Global Report 2023

8 Februari 2023
BlogInnovazione.it

Laporan Global Intelijen Ransomware 2023, ringkesan lengkap babagan serangan ransomware sing direkam dening organisasi global ing taun 2021 lan 2022…

Apa Manajemen Kualitas Berbasis Risiko

7 Februari 2023
BlogInnovazione.it

Manajemen Kualitas Berbasis Risiko minangka metodologi adhedhasar konsep ngenali risiko kanthi terus-terusan. Aplikasi…

Laravel namespaces: apa iku lan cara kerjane

6 Februari 2023
Ercole Palmeri

Namespaces ing Laravel yaiku defidiarani minangka kelas unsur, ing ngendi saben unsur nduweni jeneng kajaba ...

Apa pip, apa tegese lan kepiye cara kerjane?

3 Februari 2023
Ercole Palmeri

PIP minangka akronim, sing tegese Installer Paket kanggo Python. pip minangka alat sing digunakake ing python kanggo nginstal…

Tumindak saka modul FORM: POST lan GET

30 Januari 2023
Ercole Palmeri

Atribut metode ing unsur nemtokake cara data dikirim menyang server. Cara HTTP nyatakake tindakan sing kudu ditindakake…

Laravel: Apa iku Tampilan laravel

30 Januari 2023
Ercole Palmeri

Ing framework MVC, huruf "V" tegese Tampilan, lan ing artikel iki kita bakal weruh carane nggunakake tampilan ing Laravel. Pisah logika aplikasi…

JQuery, carane kita bisa ngleksanakake efek dinamis karo JQuery

28 Januari 2023
Ercole Palmeri

Kanthi JQuery sampeyan bisa nggawe efek dinamis, animasi lan fades dening tumindak ing unsur saka kaca HTML. Ing artikel iki kita bakal weruh…

Apa Aplikasi Single Page lan apa Vue.js

23 Januari 2023
Ercole Palmeri

Vue.js minangka kerangka JavaScript sumber progresif lan mbukak, digunakake kanggo ngembangake antarmuka pangguna web interaktif lan aplikasi kaca…

Laravel: introduksi kanggo laravel routing

23 Januari 2023
Ercole Palmeri

Nuntun ing Laravel ngidini pangguna ngarahake kabeh panjaluk aplikasi menyang pengontrol sing cocog. Umume rute…

Resep algoritma kanggo kiamat

23 Januari 2023
Gianfranco Fedele

"Sampeyan mesthi ana hantu ing mobil. Segmen kode acak sing dikelompokake dadi protokol…

JQuery, apa iku lan apa kita bisa nindakake karo perpustakaan JavaScript

22 Januari 2023
Ercole Palmeri

jQuery minangka perpustakaan JavaScript sing cepet, entheng, lan sugih fitur adhedhasar prinsip "nulis kurang, nindakake luwih akeh". Tawon…

Apa Tes Piranti Lunak, apa tegese nyoba piranti lunak

20 Januari 2023
Ercole Palmeri

Pengujian piranti lunak minangka sakumpulan proses kanggo neliti, ngevaluasi lan mesthekake kelengkapan lan kualitas…

Apa sing diarani Extreme Programming (XP)?, adhedhasar nilai, prinsip lan praktik apa

19 Januari 2023
Ercole Palmeri

Sampeyan menowo program, nanging Extreme Programming (XP kanggo short) isih dicokot saka misteri kanggo sampeyan. ora…

Tren eCommerce kanggo 2023, apa sing bisa diarepake ing taun saiki saka jagad perdagangan online

18 Januari 2023
BlogInnovazione.it

Kita wis nganalisa sektor eCommerce, nyoba ngerti apa tren utama ing 2023, kanthi perhatian khusus kanggo warta…

Ide sarwa DigiMarkAI: Gawe kiriman media sosial liwat intelijen buatan

18 Januari 2023
Ercole Palmeri

DigiMarkAI minangka sistem inovatif, ide sing apik, bisa mbantu nerbitake konten ing jaringan sosial. Matur nuwun kanggo…

Apa Composer kanggo PHP, fitur lan cara nggunakake

17 Januari 2023
Ercole Palmeri

Composer minangka alat manajemen dependensi open source kanggo PHP, utamane digawe kanggo nggampangake distribusi lan…

Apa Laravel, cara kerjane lan arsitektur dhasar kanggo nggawe aplikasi WEB

16 Januari 2023
Ercole Palmeri

Laravel minangka kerangka web basis PHP kanggo mbangun aplikasi web sing paling dhuwur, nggunakake…

Apa iku Pemasaran Jaringan, Apa MLM, Model Bisnis

16 Januari 2023
Ercole Palmeri

Pemasaran Jaringan, uga dikenal minangka Pemasaran Multi-Level (MLM), minangka model bisnis ing ngendi wakil independen adol…

Ing donya sing pecah-pecah, teknologi sing ndadekake kita bebarengan

14 Januari 2023
Ercole Palmeri

Globalisasi wis nggawe rantai pasokan, secara harfiah rantai pasokan, luwih rumit lan dadi luwih rentan.

Politecnico di Milano nyiapake Mobil kanggo balapan nyopir dhewe lan Vince

12 Januari 2023
BlogInnovazione.it

Ing CES ing Las Vegas POLIMOVE menang kaping pindho lan uga nggawe rekor kacepetan donya anyar…

The Ocean Race kanggo ngumpulake data lingkungan luwih saka acara olahraga liyane ing donya

12 Januari 2023
Ercole Palmeri

Regatta keliling donya bakal ngukur polusi mikroplastik, ngumpulake informasi babagan dampak owah-owahan iklim ing segara, lan ngumpulake data…

ChatGPT intelijen buatan sing bisa nggawe bedane

10 Januari 2023
Ercole Palmeri

Kecerdasan buatan ngganggu kabeh, ChatGPT bisa dadi pangowahan game, sanajan kanggo perusahaan triliun dolar wulan kepungkur,…

Cove kothak rereged karo desain modern

4 Januari 2023
Ercole Palmeri

Cove minangka kothak rereged kucing inovatif sing dirancang dening desainer kucing, insinyur lan behaviorist, alternatif sing apik kanggo sampah tradisional…

Robotaxis Waymo beroperasi kanthi njupuk penumpang menyang bandara Phoenix

3 Januari 2023
Ercole Palmeri

Robotaxis Waymo siap ngeterake penumpang menyang lan saka bandara Phoenix. Perusahaan Alphabet ujar manawa…

Teknologi VLC, komunikasi cepet bisa

22 December 2022
Ercole Palmeri

Teknologi VLC, yaiku komunikasi cahya sing katon (VLC), yaiku transmisi data nggunakake cahya. Minangka pemancar digunakake…

Apa tegese Internet of Behavior, apa IoB bakal dadi masa depan?

22 December 2022
Ercole Palmeri

IoB (Internet of Behavior) bisa dianggep minangka akibat alami saka IoT. IoT (Internet of Things) yaiku jaringan…

Apa tegese DCIM lan apa DCIM

22 December 2022
Ercole Palmeri

DCIM tegese "Data center infrastructure management", kanthi tembung liya "Manajemen Infrastruktur Pusat Data". Pusat data minangka struktur,…

Keamanan Siber: Tren keamanan siber 3 "non-teknis" paling dhuwur kanggo 2023

21 December 2022
Ercole Palmeri

Keamanan siber ora mung babagan teknologi. Aspek non-teknis, kayata manajemen wong, proses lan…

Robot kewan organik kanggo pertanian sing luwih lestari: BABots

20 December 2022
Ercole Palmeri

Proyek "Babots" adhedhasar teknologi inovatif, robot-kewan biologis kanthi aplikasi babagan pertanian lestari lan reklamasi tanah…

Kampus Peroni kanggo transisi ekologis saka agri-pangan

14 December 2022
Ercole Palmeri

Kampus Peroni wis ngusulake model eko-sistemik anyar ing telung fase: traceability, liwat teknologi blockchain, kanggo ngidini koleksi…

Apa format vektor gambar lan kanggo apa

12 December 2022
Ercole Palmeri

Yen sampeyan wis tau nggarap gambar, sampeyan bakal nemokake panjaluk gambar ing…

TWO RECRUITMENTS NEW lan A AWARD NATIONAL: Iku kunci kanggo Inovasi

12 December 2022
Ercole Palmeri

Unioncamere maringi hadiah proyek kolaborasi antarane perusahaan lan ITS Aerospace Fondazione Meccatronica Piemonte Hadiah pertama "Cerita Alternanza"…

dikonfirmasi ing antarane perusahaan terkemuka ing Indeks Keberlanjutan Dow Jones

11 December 2022
Ercole Palmeri

dikonfirmasi kanggo telulas taun berturut-turut ing Dow Jones Sustainability Index (DJSI) saka S&P Global, posisi dhewe karo…

Metaverse Fashion Week bali ing Spring 2023 kanggo nampilake kemajuan ing mode digital lan interoperabilitas

8 December 2022
Ercole Palmeri

Revolusi web3 terus taun ngarep kanthi eksplorasi taunan babagan fashion apa sing bakal katon ing jagad maya, kanthi…

Aplikasi pangiriman Veneto nyathet + 110% ing 2022, ngluwihi 2 yuta euro ing turnover kanthi 30.000 pesenan

7 December 2022
Ercole Palmeri

Ale Fresh Market, aplikasi pangiriman produk seger sing diadegake ing taun 2020 dening Alessandro Andretta, ngluwihi 2 yuta…

SIFI mbewarakke Bukak EPICOLIN, Dhukungan Lengkap kanggo nambani glaukoma.

7 December 2022
Ercole Palmeri

SIFI, perusahaan farmasi terkemuka ing pangembangan solusi inovatif kanggo perawatan penyakit mata, seneng ngumumake…

Setengah urip, pasuryan bener Onlife

12 November 2022
Gianfranco Fedele

"Joe bali menyang pawon, njupuk dhuwit saka salah sijine kanthonge lan miwiti ...

Apa iku inovasi DeFi

5 November 2022
Ercole Palmeri

DeFi iku singkatan kanggo Decentralized Finance, teknologi digawe kanggo ngganti ekosistem financial ana. Perkiraan wektu maca: 10 menit…

Latihan Basa Jawa kanggo Pelatihan Basa Jawa

9 Oktober 2022
BlogInnovazione.it

Dhaptar latihan java karo solusi kanggo kursus pelatihan Java Base. Nomer latihan nuduhake tingkat ...

Serangan siber: apa iku, cara kerjane, tujuan lan cara nyegah: conto panyebaran Malware

20 July 2022
Ercole Palmeri

Serangan cyber Malware yaiku defiNible minangka aktivitas musuhan marang sistem, alat, aplikasi, utawa…

Serangan siber: apa iku, cara kerjane, tujuane lan carane bisa dicegah

25 May 2022
Ercole Palmeri

Serangan cyber yaiku defiNible minangka aktivitas musuhan marang sistem, alat, aplikasi, utawa…

Klasifikasi Algoritma Pembelajaran Mesin: Garis Langgar, Klasifikasi lan Kluster

16 August 2020
Ercole Palmeri

Machine Learning nduweni persamaan gedhe karo optimasi matematika, sing nyedhiyakake metode, teori lan domain aplikasi. Machine learning teka ...

Cara ngatur biaya bola-bali lan biaya ora langsung ing Microsoft Project

23 December 2018
Ercole Palmeri

Manajemen Biaya Ora Langsung lan Biaya Repetitive tansah dadi masalah gedhe kanggo Manajer Proyek. Microsoft Project...

Apa Teori Watesan, kaluwihan lan kekurangan

8 April 2018
Ercole Palmeri

The Theory of Constraints minangka pendekatan sing ditrapake kanggo manajemen operasi perusahaan. Sejatine, teori kendala yaiku ...

Cara ngatur cetakan proyek Gantt ing Microsoft Project

31 Marzo 2018
Ercole Palmeri

Microsoft Project duwe akeh pilihan pra laporandefibengi. Kita uga duwe kamungkinan kanggo ngatur laporan sing wis ana utawa nggawe sing anyar,…

Cara nggawe laporan proyek karo Microsoft Project

27 Marzo 2018
Ercole Palmeri

Kanthi Microsoft Project, sampeyan bisa nggawe lan ngatur macem-macem laporan grafis. Kanthi nggarap lan nganyari data proyek, ...

Kepiye nggawe laporan lan cara njupuk data terstruktur saka proyek sing dikelola karo Proyek MS

26 Marzo 2018
Ercole Palmeri

Manajer proyek, sawise nggawe rencana proyek, bakal fokus ing pengumpulan lan pemantauan data. Analisis kasebut…

Cara nglacak proyek sampeyan nganggo Microsoft Project

24 Marzo 2018
Ercole Palmeri

Rencana proyek minangka alat penting kanggo manajer proyek. Tujuan utama yaiku ngrampungake kegiatan ing ...

Apa jinis kegiatan lan cara ngatur jadwal otomatis ing Microsoft Project

23 Marzo 2018
Ercole Palmeri

Manajemen proyek minangka filosofi sing nggunakake alat perencanaan kanggo ngatur kegiatan. Aplikasi sing bener saka…

5 jinis Kepemimpinan: ciri kanggo ngatur kepemimpinan

22 May 2017
Ercole Palmeri

Tema Kepemimpinan iku jembar banget lan kompleks, nganti ora ana defiDefinisi univokal saka istilah utawa manual ...

Gagasan Inovatif: prinsip kanggo ngrampungake kontradiksi teknis

29 April 2017
Ercole Palmeri

Analisis ewu paten, nggawa Genrich Altshuller menyang kesimpulan sejarah. Gagasan inovatif, kanthi kontradiksi teknis sing gegandhengan, bisa…

Apa Inovasi Perusahaan: sawetara ide sing paling apik kanggo ngetrapake

27 April 2017
Ercole Palmeri

Ana akeh omongan babagan inovasi perusahaan, lan biasane istilah kasebut nuduhake kabeh sing anyar lan revolusioner.…

Analisis saben wulan Cisco Talos: email perusahaan sing ditargetake para penjahat Manufaktur, Pendidikan lan Kesehatan minangka sektor sing paling kena pengaruh

14 May 2024
Ercole Palmeri

Kompromi email perusahaan mundhak luwih saka kaping pindho ing telung wulan pisanan 2024 dibandhingake karo kuartal pungkasan ...

Kesimpulan positif kanggo rong proyek Walliance Equity Crowdfunding sing penting: Jesolo Wave Island lan Milano Via Ravenna

13 May 2024
Ercole Palmeri

Walliance, SIM lan platform ing antarane pimpinan ing Eropa ing bidang Crowdfunding Real Estate wiwit 2017, ngumumake rampung…