Artificial Intelligence

tanpa karuwan | ing memori Sebastian Galassi

Ercole Palmeri Tanggal 3 Desember 2022

"Kanggo wong sing ora duwe arti apa-apa kanggo jagad iki, aku tiba-tiba ngalami kesulitan ...

Horizon4Poland' 22 – Warsaw, 22 November 2022

Ercole Palmeri Tanggal 21 November 2022

Acara pertandhingan Horizon22Poland '2022 bakal ditindakake ing Warsaw tanggal 4 November 22. Konferensi kasebut minangka kesempatan kanggo…

Setengah urip, pasuryan bener Onlife

Ercole Palmeri Tanggal 12 November 2022

"Joe bali menyang pawon, njupuk dhuwit saka salah siji saka kanthong lan ...

Identifikasi dudu prinsip etika nanging trik kotor!

Ercole Palmeri Tanggal 6 November 2022

Wiwit aku miwiti nggarap proyek Laila, ekosistem intelijen buatan sing ndhukung agen ...

Waca liyane...

Metaword ngluncurake Mediametanews24, siaran berita pertama ing Metaverse

Ercole Palmeri Tanggal 6 Desember 2022

Iki bakal dipimpin dening Avatar wartawan Francesca Lovatelli Caetani lan Biagio Maimone. Ing tim…

Dhiskusi Digital - Branding kanggo UKM: ngendi kanggo miwiti

Ercole Palmeri Tanggal 6 Desember 2022

Dhiskusi Digital minangka format inovatif registri.it (CNR), langsung ing saluran sosial Facebook, LinkedIn…

Reply ndhuwur PAC Innovation RADAR minangka panyedhiya layanan Salesforce anjog ing Eropah

Ercole Palmeri Tanggal 5 Desember 2022

Reply dijenengi pimpinan ing antarane panyedhiya layanan Salesforce ing PAC Innovation RADAR…

Telepass mlebu metaverse kanthi koleksi NFT sing winates

Ercole Palmeri Tanggal 2 Desember 2022

Telepass ngumumake mlebu menyang jagad digital Token Non Fungible (NFT) liwat peluncuran 1.000…

Sunting Teks Tombol