tutorial excel

Cara nggabungake data ing Excel

Cara nggabungake data ing Excel

Sembarang operasi bisnis ngasilake akeh data, sanajan ing macem-macem formulir. Ketik data iki kanthi manual saka lembar Excel kanggo…

14 May 2024

Cara paling apik ngatur data lan rumus ing Excel, kanggo analisis sing apik

Microsoft Excel minangka alat referensi kanggo analisis data, amarga nawakake akeh fitur kanggo ngatur set data,…

14 May 2024

Bagan Excel, apa iku, carane nggawe grafik lan carane milih grafik optimal

Bagan Excel minangka visual sing nggambarake data ing lembar kerja Excel.…

9 April 2024

Conto Excel Macro sing ditulis nganggo VBA

Conto makro Excel sing prasaja ing ngisor iki ditulis nggunakake VBA Estimasi wektu maca: 3 menit Conto…

25 Marzo 2024

Fungsi statistik Excel: Tutorial karo conto kanggo riset, bagean papat

Excel nyedhiyakake macem-macem fungsi statistik sing nindakake petungan saka rata-rata dhasar, median, lan mode kanggo fungsi ...

17 Marzo 2024

Fungsi Statistik Excel: Tutorial karo Conto, Part Telu

Excel nyedhiyakake macem-macem fungsi statistik sing nindakake petungan saka rata-rata nganti distribusi statistik paling rumit lan fungsi…

18 Februari 2024

Keamanan IT: carane nglindhungi dhewe saka serangan virus makro Excel

Excel Macro Security nglindhungi komputer saka virus sing bisa ditularake menyang komputer liwat…

3 December 2023

Macro Excel: apa iku lan carane nggunakake

Yen sampeyan duwe seri tumindak sing prasaja sing kudu diulang kaping pirang-pirang, sampeyan bisa ngrekam Excel iki ...

3 December 2023

Tabel Pivot Excel: latihan dhasar

Kanggo luwih ngerti tujuan lan efek nggunakake Tabel Pivot ing Excel, ayo deleng pandhuan langkah demi langkah…

16 November 2023

Cara mbusak sel duplikat ing lembar Excel

Kita nampa koleksi data, lan ing titik tartamtu kita éling sing sawetara iku duplikat. Kita kudu analisa…

15 November 2023

Cara nemokake sel duplikat ing lembar Excel

Salah sawijining tugas klasik kanggo ngatasi masalah utawa ngresiki file Excel yaiku nggoleki sel duplikat.…

15 November 2023

Cithakan Excel kanggo Manajemen Arus Kas: Cithakan Pernyataan Arus Kas

Arus kas (utawa arus kas) minangka salah sawijining alat utama kanggo analisis laporan keuangan sing efektif. Dasar yen sampeyan pengin…

11 Oktober 2023

Cithakan Excel kanggo manajemen anggaran: Cithakan Laporan Keuangan

Neraca nggambarake posisi finansial perusahaan sajrone taun finansial, saben perusahaan bisa nggambar ringkesan saka dokumen iki…

11 Oktober 2023

Cithakan Excel kanggo ngatur laporan penghasilan: Cithakan Untung lan Rugi

Laporan laba rugi minangka dokumen sing minangka bagean saka laporan keuangan, sing ngringkes kabeh operasi perusahaan sing duwe…

11 Oktober 2023

Rumus lan matriks ing Excel: apa iku lan carane nggunakake

Excel uga nyedhiyakake fungsi array sing ngidini sampeyan ngetung siji utawa luwih set nilai. Ing artikel iki…

4 Oktober 2023

Rumus Excel: Apa rumus Excel lan cara nggunakake

Istilah "Rumus Excel" bisa ngrujuk marang kombinasi operator Excel lan/utawa fungsi Excel. Rumus Excel diketik…

3 Oktober 2023

Fungsi statistik Excel kanggo ngitung rata-rata: Tutorial karo conto, bagean loro

Excel nyedhiyakake macem-macem fungsi statistik sing nindakake petungan saka rata-rata dhasar, median lan mode kanggo distribusi…

2 Oktober 2023

Fungsi statistik Excel: Tutorial karo conto, bagean siji

Excel nyedhiyakake macem-macem fungsi statistik sing nindakake petungan saka rata-rata dhasar, median lan mode kanggo distribusi…

1 Oktober 2023

Tabel Pivot: apa iku, carane nggawe ing Excel lan Google. Tutorial karo conto

Tabel pivot minangka teknik analisis spreadsheet. Dheweke ngidini pamula lengkap kanthi pengalaman nol…

30 Settembre 2023