kreatifitas

Ing delirium meta-nyata

Ing delirium meta-nyata

"Kadhangkala aku rumangsa wis ngrasakake kabeh sing bakal dakrasakake. Lan wiwit saiki aku ora bakal ngrasakake apa-apa sing anyar, ...

15 June 2024

Ing kontrol Artificial Intelligences

«Aku kudu bali kanggo ngrampungake evolusiku: Aku bakal proyek dhewe ing komputer lan dadi energi murni. Sawise mapan ing…

10 May 2024

Intervensi inovatif ing Augmented Reality, karo panampil Apple ing Poliklinik Catania

Operasi ophthalmoplasty nggunakake penampil komersial Apple Vision Pro ditindakake ing Poliklinik Catania…

3 May 2024

Kecerdasan Buatan: 5 Alat Parafrase Online sing nggumunake Sampeyan Kudu Gunakake

Apa sampeyan kudu ngrampungake tugas kanthi tenggat wektu utawa ngowahi teks sing mboseni dadi tulisan sing kreatif lan menarik, sampeyan duwe…

6 Februari 2024

Adthos nggunakake intelijen buatan kanggo nggawe iklan audio sing digawe kanthi AI wiwit saka gambar

Adthos platform audio AI sing unggul ngluncurake fitur anyar sing revolusioner. Kanthi teknologi AI, bisa ngowahi…

21 Januari 2024

Dialog karo Luigi Einaudi bisa ditindakake saiki, amarga intelijen buatan

Yayasan Einaudi, Yayasan Compagnia di San Paolo lan Wangsulan bebarengan supaya warisan budaya Luigi Einaudi bisa diakses kabeh.…

28 November 2023

Inovasi ing jagad otomotif, DS Automobiles minangka merek pertama sing nggabungake ChatGPT onboard, model intelijen buatan generatif sing paling misuwur.

ChatGPT mlebu ing jagad otomotif. Integrasi ChatGPT nambah pengalaman lelungan DS Automobiles lan seni lelungan Prancis. ChatGPT nawakake…

24 Oktober 2023

ChatGpt3: Ora bakal kaya sadurunge

Akeh sing kepengin weruh apa sing bakal dadi Web ing mangsa ngarep amarga panemuan anyar ing bidang Artificial Intelligence. The…

22 August 2023

Bedane antarane AI conversational lan AI generatif

Kecerdasan buatan (AI) wis ngalami kemajuan gedhe ing taun-taun pungkasan, ngowahi macem-macem sektor lan aspek urip manungsa. Ing njero…

16 August 2023

Holden.ai StoryLab: riset, penyebaran lan pelatihan babagan intelijen buatan generatif lan media sintetik

Apa sing bakal kita lakoni karo intelijen buatan gumantung saka jinis intelijen alam sing bakal kita gunakake. Narasi yaiku…

12 July 2023