Kedokteran

Intelijen buatan anyar Google bisa nggawe model DNA, RNA lan "kabeh molekul urip"

Intelijen buatan anyar Google bisa nggawe model DNA, RNA lan "kabeh molekul urip"

Google DeepMind ngenalake versi model intelijen buatan sing luwih apik. Model anyar sing luwih apik nyedhiyakake ora mung…

9 May 2024

Neuralink nginstal implan otak pisanan ing manungsa: evolusi apa ...

Perusahaan Elon Musk Neuralink implan chip pisanan menyang otak manungsa minggu kepungkur. Implan otak-komputer antarmuka (BCI) yaiku ...

7 Februari 2024

Analisis prediktif ing pencegahan kacilakan ing sistem kompleks

Analitik prediktif bisa ndhukung manajemen risiko kanthi ngenali ing ngendi kegagalan bisa kedadeyan lan apa sing bisa…

30 Januari 2024

Cara kerjane Artificial Intelligence (AI) lan aplikasie

Artificial Intelligence (AI), tembung kunci anyar ing jagad teknologi, disetel kanggo ngganti cara…

28 Januari 2024

Kecerdasan buatan ing perawatan kesehatan, rapat AIIC kaping 3 ing Palermo

Apa kontribusi efektif sing bisa ditindakake dening intelijen buatan lan wis ditindakake kanggo sektor kesehatan lan kesehatan Italia? Iki…

2 December 2023

Inovasi bertenaga AI ing #RSNA23 sing ngidini panyedhiya kesehatan fokus ing perawatan pasien

Inovasi anyar mbantu rumah sakit lan sistem kesehatan kanthi konsisten nyedhiyakake perawatan sing bisa diakses lan berkualitas…

26 November 2023

25th China Hi-Tech nampilake inovasi sing luar biasa saka pameran saka sak ndonya

Pameran Hi-Tech China kaping 25 (CHTF) ditindakake ing Shenzhen kanthi sukses sing durung nate kedadeyan wiwit…

20 November 2023

Nanoflex Robotics dianugerahi 2,9 yuta francs saka Badan Swiss kanggo Promosi Inovasi

Startup robotika medis inovatif nampa 9,2023 yuta francs Nanoflex Robotics lan Brainomix bakal kolaborasi ing intervensi stroke…

9 Oktober 2023

Inovasi Teknologi: Maju ing Layanan Laboratorium Klinis

Kemajuan teknologi wis ngrevolusi layanan laboratorium klinis, nambah akurasi, efisiensi lan ruang lingkup tes diagnostik. Iki…

17 August 2023

Inovasi screening: peran penanganan cairan otomatis ing screening throughput dhuwur

Automated High Throughput Screening (HTS) minangka teknik kuat sing digunakake ing panemuan obat, genomik, lan…

12 August 2023