Sosial

Teknik Gelombang: Wanita Reshaping Masa Depan Pangopènan Nautika

Teknik Gelombang: Wanita Reshaping Masa Depan Pangopènan Nautika

Ing sektor pangopènan nautical, historis didominasi dening tenaga kerja lanang, wanita wiwit nggawe inroads, nggawa…

12 June 2024

Sekawan pilar Kelestarian

Istilah kelestarian saiki akeh digunakake kanggo nunjukake program, inisiatif lan tumindak sing ditujokake kanggo njaga sumber daya tartamtu.…

15 May 2024

World of Care: Hyatt nyedhiyakake nganyari babagan kemajuan sing ditindakake ing komitmen lan inisiatif lingkungan, tanggung jawab sosial lan pamrentahan.

Kemajuan sing ditindakake kalebu delineasi tujuan adhedhasar ilmiah sing tujuane nyuda emisi ...

13 Februari 2024

Penerbangan maskapai ijo pisanan. Pira regane mabur ing donya?

Ing jaman nalika lelungan wis meh dadi hak sing ora bisa dicopot kanggo akeh, sawetara sing mandheg kanggo nimbang dampak lingkungan…

23 December 2023

Ngapikake urip bocah-bocah Kanada sing ora duwe kabisan kanthi nerjemahake riset lan inovasi dadi tumindak

Bocah-bocah lan remaja Kanada sing cacat neurodevelopmental (NDD) lan kulawargane bakal entuk manfaat saka investasi…

11 December 2023

Inovasi ing organisasi kerja: EssilorLuxottica ngenalake 'minggu cendhak' ing pabrik

Ing jaman transformasi ekonomi lan sosial sing gedhe, urgensi muncul kanggo ngrancang maneh model organisasi perusahaan anyar kanggo nuntun ...

2 December 2023

Mary Kay Inc. ngumumake kemitraan karo Global Shea Alliance kanggo promosi kelestarian lan otonomi lengkap kanggo wanita

Mary Kay Inc. seneng banget ngumumake yen wis dadi anggota Global Shea Alliance (GSA), asosiasi saka…

22 November 2023

FIAT nuduhake dalan menyang mobilitas kutha sing luwih lestari ing "Rom-E Eco-sustainability and Future 2023"

Kehadiran FIAT sing signifikan ing edisi katelu saka Rom-E Ecosustainability and Future festival, telung dina kanthi darmabakti kanggo pembangunan ijo…

9 Oktober 2023

Pimpinan Pikiran ing Zayed Sustainability Award Forum nyorot cara kanggo maju kemajuan kanggo manungsa lan planet

Penghargaan Zayed kanggo Kelestarian minangka penghargaan global UAE kanggo kelestarian lan komitmen kamanungsan.…

22 Settembre 2023

Inclusyon lair, perusahaan rekrut khusus khusus kanggo nggoleki lan milih personel sing kalebu ing kategori sing dilindhungi.

Adhedhasar ing Milan, iki minangka salah sawijining sawetara perusahaan ing Eropa sing duwe spesialisasi khusus kanggo nggoleki lan milih…

29 August 2023