Tutorial Power Point

Cara nggunakake tampilan lan tata letak ing PowerPoint

Cara nggunakake tampilan lan tata letak ing PowerPoint

Microsoft PowerPoint nyedhiyakake macem-macem jinis alat kanggo nggawe presentasi bisa digunakake, interaktif lan cocog kanggo macem-macem tujuan. Instrumen kasebut…

20 May 2024

Carane nambah presentations Power Point, tips migunani

Ana akeh tips lan trik kanggo nggawe presentasi sing apik. Tujuan saka aturan kasebut yaiku kanggo ningkatake efektifitas, kelancaran…

16 May 2024

Cara Nambah Audio ing PowerPoint: Pandhuan Langkah-langkah kanthi Cepet

Umume kasus, presentasi PowerPoint bakal dadi visualisasi kanggo poin utama pidato. Nanging, iki ora ateges…

12 Februari 2024

Cara Semat Video ing PowerPoint

Video wis dadi bagian penting saka presentasi. Kabeh jinis konten gumantung ing video, preduli saka…

4 Februari 2024

Cara nyalin slide PowerPoint nganggo utawa tanpa gaya asli

Nggawe presentasi PowerPoint sing apik bisa mbutuhake wektu. Gawe slide sing sampurna, pilih transisi sing tepat lan tambahake gaya slide sing elegan…

3 Januari 2024

PowerPoint Lanjut: Cara Nggawe Cithakan PowerPoint

Kanggo menehi profesionalisme lan keseriusan sing luwih gedhe, penting kanggo konsisten karo merek perusahaan sampeyan. Cara sing efektif kanggo njaga…

14 December 2023

Advanced Power Point: Cara nggunakake PowerPoint Designer

Nggarap PowerPoint bisa dadi angel, nanging sithik-sithik sampeyan bakal ngerti akeh kemungkinan fungsine bisa…

20 November 2023

Power Point lan Morphing: carane nggunakake transisi Morph

Ing wiwitan taun 90-an, klip musik Michael Jackson dipungkasi kanthi pilihan pasuryan wong ...

19 November 2023

Power Point: animasi lan transisi apa lan carane nggunakake

Nggarap PowerPoint bisa dadi angel, nanging sithik-sithik sampeyan bakal ngerti akeh kemungkinan fungsi lan…

18 November 2023

Microsoft Power Point: carane nggarap Layers

Nggarap PowerPoint bisa dadi angel yen sampeyan anyar, nanging yen sampeyan wis ngerti, sampeyan bakal ngerti ...

17 November 2023