Etika

Penerbit lan OpenAI menehi tandha persetujuan kanggo ngatur aliran informasi sing diproses dening Artificial Intelligence

Penerbit lan OpenAI menehi tandha persetujuan kanggo ngatur aliran informasi sing diproses dening Artificial Intelligence

Senin kepungkur, Financial Times ngumumake kesepakatan karo OpenAI. FT menehi lisensi jurnalisme kelas donya…

30 April 2024

Komunitas Eropa bakal ngenalake aturan anyar kanggo BigTechs

Platform media sosial kayata X lan TikTok bakal nemoni denda EU amarga moderat, amarga Brussels ngluncurake…

20 Marzo 2024

Analisis prediktif ing pencegahan kacilakan ing sistem kompleks

Analitik prediktif bisa ndhukung manajemen risiko kanthi ngenali ing ngendi kegagalan bisa kedadeyan lan apa sing bisa…

30 Januari 2024

New York Times nuntut OpenAI lan Microsoft, njaluk ganti rugi miturut ukum lan nyata

The Times nuntut OpenAI lan Microsoft kanggo nglatih model intelijen buatan babagan karya kertas kasebut.…

28 December 2023

Legislatif undecided antarane pangayoman konsumen lan pembangunan: mamang lan indecisions ing Intelligence Ponggawa

Kecerdasan Buatan (AI) minangka teknologi sing terus berkembang sing duweni potensi kanggo ngowahi revolusi ing jagad iki.…

21 December 2023

Artificial Intelligence: Apa jinis intelijen buatan sing sampeyan kudu ngerti

Kecerdasan buatan wis dadi kasunyatan, lan dadi bagean saka urip saben dina. Perusahaan nggawe mesin cerdas kanggo macem-macem aplikasi…

12 December 2023

Anggur palsu, intelijen buatan bisa mbukak kedok penipuan

Jurnal Kimia Komunikasi wis nerbitake asil analisis babagan label kimia anggur abang. Universitas Geneva lan…

11 December 2023

Pandhuan anyar babagan keamanan AI sing diterbitake dening NCSC, CISA lan lembaga internasional liyane

Pandhuan kanggo ngembangake sistem AI sing aman digawe kanggo mbantu pangembang…

4 December 2023

Kecerdasan buatan ing perawatan kesehatan, rapat AIIC kaping 3 ing Palermo

Apa kontribusi efektif sing bisa ditindakake dening intelijen buatan lan wis ditindakake kanggo sektor kesehatan lan kesehatan Italia? Iki…

2 December 2023

Reply Roboverse koordinat proyek Fluently sing didanai EU, sing tujuane kanggo ngaktifake kolaborasi sosial robot-manungsa kanthi nggunakake kemajuan ing AI

Reply ngumumake yen Roboverse Reply, perusahaan Reply Group sing duwe spesialisasi ing integrasi robot, mimpin proyek "Fluently". The…

16 Oktober 2023