search

Intelijen buatan anyar Google bisa nggawe model DNA, RNA lan "kabeh molekul urip"

Intelijen buatan anyar Google bisa nggawe model DNA, RNA lan "kabeh molekul urip"

Google DeepMind ngenalake versi model intelijen buatan sing luwih apik. Model anyar sing luwih apik nyedhiyakake ora mung…

9 May 2024

Penerbit lan OpenAI menehi tandha persetujuan kanggo ngatur aliran informasi sing diproses dening Artificial Intelligence

Senin kepungkur, Financial Times ngumumake kesepakatan karo OpenAI. FT menehi lisensi jurnalisme kelas donya…

30 April 2024

Neuralink nginstal implan otak pisanan ing manungsa: evolusi apa ...

Perusahaan Elon Musk Neuralink implan chip pisanan menyang otak manungsa minggu kepungkur. Implan otak-komputer antarmuka (BCI) yaiku ...

7 Februari 2024

Cara kerjane Artificial Intelligence (AI) lan aplikasie

Artificial Intelligence (AI), tembung kunci anyar ing jagad teknologi, disetel kanggo ngganti cara…

28 Januari 2024

EarlyBirds ngowahi transformasi bisnis kanthi ekosistem inovasi sing didhukung AI

EarlyBirds makarya minangka platform bisnis-kanggo-bisnis (B2B) ing ngendi pangguna awal, inovator lan ahli subyek (UKM) kolaborasi kanggo…

17 December 2023

Artificial Intelligence: Apa jinis intelijen buatan sing sampeyan kudu ngerti

Kecerdasan buatan wis dadi kasunyatan, lan dadi bagean saka urip saben dina. Perusahaan nggawe mesin cerdas kanggo macem-macem aplikasi…

12 December 2023

Anggur palsu, intelijen buatan bisa mbukak kedok penipuan

Jurnal Kimia Komunikasi wis nerbitake asil analisis babagan label kimia anggur abang. Universitas Geneva lan…

11 December 2023

Kanthi intelijen buatan, 1 saka 3 wong bisa kerja mung 4 dina

Miturut riset dening Otonomi sing fokus ing tenaga kerja Inggris lan Amerika, intelijen buatan bisa ngaktifake mayuta-yuta buruh ...

23 November 2023

25th China Hi-Tech nampilake inovasi sing luar biasa saka pameran saka sak ndonya

Pameran Hi-Tech China kaping 25 (CHTF) ditindakake ing Shenzhen kanthi sukses sing durung nate kedadeyan wiwit…

20 November 2023

IDC prédhiksi mbuwang solusi GenAI bakal tekan $143 milyar ing 2027 kanthi tingkat pertumbuhan taunan senyawa limang taun 73,3%

Prakiraan anyar saka International Data Corporation (IDC) nuduhake manawa perusahaan bakal nandur modal meh $ 16 milyar kanthi total…

25 Oktober 2023