budaya

Kecerdasan Buatan: 5 Alat Parafrase Online sing nggumunake Sampeyan Kudu Gunakake

Apa sampeyan kudu ngrampungake tugas kanthi tenggat wektu utawa ngowahi teks sing mboseni dadi tulisan sing kreatif lan menarik, sampeyan duwe…

6 Februari 2024

DeepMind Google ngrampungake masalah matematika kanthi intelijen buatan

Kemajuan anyar ing model basa gedhe (LLM) nggawe AI luwih gampang adaptasi, nanging iki dilengkapi karo…

2 Januari 2024

Artificial Intelligence: Apa jinis intelijen buatan sing sampeyan kudu ngerti

Kecerdasan buatan wis dadi kasunyatan, lan dadi bagean saka urip saben dina. Perusahaan nggawe mesin cerdas kanggo macem-macem aplikasi…

12 December 2023

Anggur palsu, intelijen buatan bisa mbukak kedok penipuan

Jurnal Kimia Komunikasi wis nerbitake asil analisis babagan label kimia anggur abang. Universitas Geneva lan…

11 December 2023

Amazon ngluncurake kursus pelatihan gratis anyar babagan intelijen buatan generatif

Inisiatif "AI Ready" Amazon nawakake kelas online kanggo pangembang lan profesional teknis liyane, uga siswa SMA…

29 November 2023

Apa intelijen buatan generatif: cara kerjane, keuntungan lan bebaya

Generatif AI minangka topik diskusi teknologi paling panas ing taun 2023. Apa AI generatif, cara kerjane, lan apa…

28 November 2023

Dialog karo Luigi Einaudi bisa ditindakake saiki, amarga intelijen buatan

Yayasan Einaudi, Yayasan Compagnia di San Paolo lan Wangsulan bebarengan supaya warisan budaya Luigi Einaudi bisa diakses kabeh.…

28 November 2023

Kepemimpinan Visioner: Maju ing Era Inovasi Dipercepat bakal nyengkuyung diskusi ing Global Innovation Summit 2023 tanggal 12 Desember

Strategi HMG, platform #1 ing donya sing ngidini eksekutif teknologi mbayangake maneh perusahaan lan mbentuk maneh jagad…

24 November 2023

Kanthi intelijen buatan, 1 saka 3 wong bisa kerja mung 4 dina

Miturut riset dening Otonomi sing fokus ing tenaga kerja Inggris lan Amerika, intelijen buatan bisa ngaktifake mayuta-yuta buruh ...

23 November 2023

Inovasi ing jagad otomotif, DS Automobiles minangka merek pertama sing nggabungake ChatGPT onboard, model intelijen buatan generatif sing paling misuwur.

ChatGPT mlebu ing jagad otomotif. Integrasi ChatGPT nambah pengalaman lelungan DS Automobiles lan seni lelungan Prancis. ChatGPT nawakake…

24 Oktober 2023

Google bakal nambah feed Discover menyang homepage desktop

Raksasa telusuran ujar manawa lagi nyoba nambahake feed kasebut. Kanthi feed iki bakal nuduhake judhul berita,…

18 Oktober 2023

Reply Roboverse koordinat proyek Fluently sing didanai EU, sing tujuane kanggo ngaktifake kolaborasi sosial robot-manungsa kanthi nggunakake kemajuan ing AI

Reply ngumumake yen Roboverse Reply, perusahaan Reply Group sing duwe spesialisasi ing integrasi robot, mimpin proyek "Fluently". The…

16 Oktober 2023

Windows 11 Copilot ing kene: kesan pertama kita

Microsoft wis ngeculake salah sawijining nganyari paling gedhe kanggo Windows 11 - Microsoft Copilot. Iki minangka asisten digital anyar adhedhasar…

7 Oktober 2023

Masalah Hak Cipta

Ing ngisor iki minangka artikel kaping pindho lan pungkasan saka buletin iki khusus kanggo hubungan antarane Privasi lan Hak Cipta saka…

30 Settembre 2023

Blockchain lan AI tim munggah. Kemitraan antarane NeuralLead lan Kiirocoin ngumumake

Ing bidang teknologi lan intelijen buatan, kolaborasi lan inovasi minangka pendorong utama kemajuan. Kiirocoin lan NeuralLead duwe…

26 Settembre 2023

Minggu Tech Italia 2023, fokus khusus ing Kecerdasan Buatan: sambungan karo Sam Altman saka OpenAI

Minggu Tech Italia bakal dianakake saka 27 nganti 29 September ing OGR ing Turin Sajrone peresmian tanggal 27 September,…

5 Settembre 2023

Kesadaran lan manipulasi pikiran buatan

USA 80s, pimpinan militer Amerika Serikat ndhikte aturan anyar kanggo ngrancang pertahanan…

4 Settembre 2023

Generasi palsu

Mbalik tanggal 31 Januari 2022, kita nerbitake ing blog Laila artikel pisanan sing kasusun saka algoritma generatif, supaya jelas ...

22 July 2023

Holden.ai StoryLab: riset, penyebaran lan pelatihan babagan intelijen buatan generatif lan media sintetik

Apa sing bakal kita lakoni karo intelijen buatan gumantung saka jinis intelijen alam sing bakal kita gunakake. Narasi yaiku…

12 July 2023

Individualis lan transhumans

"Aku dadi wali kuburan es, ing ngendi sisa-sisa wong-wong sing teka kanggo ngganti ...

6 May 2023