budaya

AI ing marketing digital, ing ngendi UKM Italia kanggo Traction, 70% kudu diwiwiti saka infrastruktur data sing padhet

AI ing marketing digital, ing ngendi UKM Italia kanggo Traction, 70% kudu diwiwiti saka infrastruktur data sing padhet

Apa tingkat perhatian UKM Italia marang intelijen buatan kanggo pemasaran digital? Lan apa sing…

14 July 2024

OpenAI wis nemtokake cara kanggo definambah daya sistem Artificial Intelligence sawijining

OpenAI wis nggawe cara kanggo definyaring tingkat intelijen sistem intelijen buatan. Metode kasebut nemtokake…

12 July 2024

Pemenang kontes kecantikan AI pisanan ing donya wis dianugerahi

Fanvue World AI Creator Awards minangka kompetisi kecantikan pertama kanggo "industri influencer AI".

8 July 2024

Saka barang sing padha karo impen

«Sam lan Claire wis nemokake teknologi kasebut bebarengan, nanging banjur padha mabur. Padha ora digatekake. Padha nguciwakake saben liyane. Ngimpi…

24 June 2024

Ing delirium meta-nyata

"Kadhangkala aku rumangsa wis ngrasakake kabeh sing bakal dakrasakake. Lan wiwit saiki aku ora bakal ngrasakake apa-apa sing anyar, ...

15 June 2024

Machine learning: Comparison antarane Random Forest lan decision tree

Ing jagad pembelajaran mesin, algoritma alas acak lan wit keputusan duwe peran penting ing kategorisasi lan…

17 May 2024

Ing kontrol Artificial Intelligences

«Aku kudu bali kanggo ngrampungake evolusiku: Aku bakal proyek dhewe ing komputer lan dadi energi murni. Sawise mapan ing…

10 May 2024

Regulator antitrust Inggris mundhakaken weker BigTech liwat GenAI

CMA UK wis ngetokake bebaya babagan prilaku Big Tech ing pasar intelijen buatan. Ana…

18 April 2024

Ora mung ChatGPT, pendidikan tuwuh kanthi intelijen buatan

Aplikasi AI anyar ing studi kasus sing diusulake dening Traction A sektor sing berkembang kanthi cepet, utamane amarga kontribusi sing diwenehake dening…

12 Marzo 2024

Kecerdasan Buatan: 5 Alat Parafrase Online sing nggumunake Sampeyan Kudu Gunakake

Apa sampeyan kudu ngrampungake tugas kanthi tenggat wektu utawa ngowahi teks sing mboseni dadi tulisan sing kreatif lan menarik, sampeyan duwe…

6 Februari 2024

DeepMind Google ngrampungake masalah matematika kanthi intelijen buatan

Kemajuan anyar ing model basa gedhe (LLM) nggawe AI luwih gampang adaptasi, nanging iki dilengkapi karo…

2 Januari 2024

Artificial Intelligence: Apa jinis intelijen buatan sing sampeyan kudu ngerti

Kecerdasan buatan wis dadi kasunyatan, lan dadi bagean saka urip saben dina. Perusahaan nggawe mesin cerdas kanggo macem-macem aplikasi…

12 December 2023

Anggur palsu, intelijen buatan bisa mbukak kedok penipuan

Jurnal Kimia Komunikasi wis nerbitake asil analisis babagan label kimia anggur abang. Universitas Geneva lan…

11 December 2023

Amazon ngluncurake kursus pelatihan gratis anyar babagan intelijen buatan generatif

Inisiatif "AI Ready" Amazon nawakake kelas online kanggo pangembang lan profesional teknis liyane, uga siswa SMA…

29 November 2023

Apa intelijen buatan generatif: cara kerjane, keuntungan lan bebaya

Generatif AI minangka topik diskusi teknologi paling panas ing taun 2023. Apa AI generatif, cara kerjane, lan apa…

28 November 2023

Dialog karo Luigi Einaudi bisa ditindakake saiki, amarga intelijen buatan

Yayasan Einaudi, Yayasan Compagnia di San Paolo lan Wangsulan bebarengan supaya warisan budaya Luigi Einaudi bisa diakses kabeh.…

28 November 2023

Kepemimpinan Visioner: Maju ing Era Inovasi Dipercepat bakal nyengkuyung diskusi ing Global Innovation Summit 2023 tanggal 12 Desember

Strategi HMG, platform #1 ing donya sing ngidini eksekutif teknologi mbayangake maneh perusahaan lan mbentuk maneh jagad…

24 November 2023

Kanthi intelijen buatan, 1 saka 3 wong bisa kerja mung 4 dina

Miturut riset dening Otonomi sing fokus ing tenaga kerja Inggris lan Amerika, intelijen buatan bisa ngaktifake mayuta-yuta buruh ...

23 November 2023

Inovasi ing jagad otomotif, DS Automobiles minangka merek pertama sing nggabungake ChatGPT onboard, model intelijen buatan generatif sing paling misuwur.

ChatGPT mlebu ing jagad otomotif. Integrasi ChatGPT nambah pengalaman lelungan DS Automobiles lan seni lelungan Prancis. ChatGPT nawakake…

24 Oktober 2023

Google bakal nambah feed Discover menyang homepage desktop

Raksasa telusuran ujar manawa lagi nyoba nambahake feed kasebut. Kanthi feed iki bakal nuduhake judhul berita,…

18 Oktober 2023