cyber Keamanan

Kecerdasan buatan lan ransomware: carane nyiyapake

Kecerdasan buatan lan ransomware: carane nyiyapake

Kecerdasan buatan (AI) bisa dadi salah sawijining paradoks sing apik ing taun 2024: kita bosen krungu babagan iki, nanging kita terus ngomong babagan iki.…

13 June 2024

Cisco Hypershield lan disualekno saka Splunk Era anyar keamanan wiwit

Cisco lan Splunk mbantu para pelanggan nyepetake perjalanan menyang Pusat Operasi Keamanan (SOC) ing mangsa ngarep kanthi…

8 May 2024

Ngluwihi sisih ekonomi: biaya ransomware sing ora jelas

Ransomware wis ndominasi warta sajrone rong taun kepungkur. Umume wong ngerti manawa serangan…

6 May 2024

Veeam nduweni dhukungan paling lengkap kanggo ransomware, saka proteksi nganti respon lan pemulihan

Coveware dening Veeam bakal terus nyedhiyakake layanan respon insiden pemerasan cyber. Coveware bakal nawakake kemampuan forensik lan remediasi…

23 April 2024

Ramalan babagan ancaman cybersecurity kanggo 2030 - miturut Laporan ENISA

Analisis kasebut nyoroti lanskap ancaman sing berkembang kanthi cepet. Organisasi kriminal cyber sing canggih terus adaptasi lan nyempurnakake…

3 April 2024

Pasar Kunci Smart: laporan riset pasar diterbitake

Istilah Pasar Kunci Smart nuduhake industri lan ekosistem ing sekitar produksi, distribusi lan panggunaan…

27 Marzo 2024

Veeam: apa nilai nyata asuransi cyber?

Ancaman serangan cyber ora anyar, nanging ransomware mbuktekake luwih efektif tinimbang sadurunge…

19 Marzo 2024

Serangan liwat kode QR: kene tips saka Cisco Talos

Kaping pirang-pirang kita nggunakake kode QR kanggo langganan buletin, maca program…

13 Marzo 2024

Veeam ngluncurake Veeam Data Cloud kanggo Nawakake Layanan Perlindhungan lan Pemulihan Data sing Unggulan ing Industri ing Platform Awan Tunggal

Veeam® Software, pimpinan pangsa pasar nomer siji ing proteksi data lan pemulihan ransomware, dina iki ngumumake…

6 Marzo 2024

Riset Ancaman Siber Jaringan A10 Ndeteksi lan Nglacak Asal-Usul Serangan DDoS, Nglaporake Luwih saka 15 Juta Senjata

Iki dicethakaké dening laporan perusahaan AS. Bisnis tambah akeh nggunakake prinsip Zero Trust kanggo nglindhungi infrastruktur digital. IS…

13 Februari 2024