Metaverse

Inovasi lan Masa Depan: KTT Generasi Metaverse XMetaReal Mbukak Frontiers Anyar ing Metaverse

Inovasi lan Masa Depan: KTT Generasi Metaverse XMetaReal Mbukak Frontiers Anyar ing Metaverse

Metaverse Generation Summit, acara penting ing tanggalan teknologi sing diatur dening XMetaReal, nawakake acara sing menarik lan…

18 December 2023

Miturut laporan Kearney anyar, 52% pimpinan telekomunikasi lan barang konsumen Eropa ngarepake metaverse bakal ngasilake 5-20% bathi ing taun 2030.

Miturut luwih saka setengah (56%) perusahaan barang konsumen utama lan 59% perusahaan telekomunikasi ing Eropa…

12 May 2023

Ticketmaster nganggo teknologi Web3 kanthi introduksi tiket Avenged Sevenfold NFT

Ticketmaster, pasar tiket paling gedhe ing donya, wis njupuk langkah revolusioner menyang jagad teknologi Web3 kanthi ngenalake…

8 April 2023

Peranan token AI ing masa depan metaverse

Token AI bakal dadi peran sing luwih penting ing ekonomi. Token AI bakal digunakake kanggo mbiayai pangembangan…

3 April 2023

Lancia Italia bakal dadi Mitra Otomotif Metaverse Group Metaverse Fashion Week 2023

Tokens.com Corp. seneng ngumumake yen anak perusahaan, Metaverse Group, wis mlebu kemitraan karo Lancia Italia, minangka…

1 April 2023

Digital lan kanak-kanak: Telpon Azzurro 2023 laporan presented

Luwih saka 70% remaja wedi yen nyalahi panggunaan konten sosial. Kanggo bocah cilik lan wong tuwa kudu ngunggahake jurusan ...

6 Februari 2023

Metaverse katon minangka papan ing ngendi kita bisa turu kanthi tentrem

Decentraland lan The Sandbox minangka lingkungan immersive sing paling misuwur adhedhasar blockchain, nanging data panggunaan nuduhake…

15 Oktober 2022

Universitas Hong Kong wis ngluncurake program pascasarjana pisanan babagan teknologi Metaverso

Universitas Politeknik Hong Kong wis ngluncurake program pascasarjana metaverse pisanan ing kutha "Master of Science in Metaverse Technology".…

11 Oktober 2022

Ati-ati karo Darkverse, sisih peteng metaverse. Trend Micro wis ngetokake studi anyar

Polisi bakal angel nyusup ing Darkverse, sing bisa dadi papan referensi anyar kanggo pangembangan ...

6 Oktober 2022

Ibis Styles mlebu Metaverse kanthi ngluncurake Galeri Seni Virtual ing Spasial

Ibis Styles wis ngumumake entri ing metaverse, kanthi galeri seni virtual ing Spasial. Pembentukan galeri ...

28 Settembre 2022

Ya: online kita kurang jujur ​​lan luwih agresif. Lan ing metaverse bakal dadi luwih elek

Riset dening IIT kanthi kolaborasi karo La Sapienza nuduhake manawa saya kurang diwakili dening avatar, luwih akeh ...

25 Settembre 2022

Virtual Automobile Ngalami proyek anyar dening The Sandbox kanggo Renault Korea

Cepet: Renault Korea Selatan mutusake kanggo njupuk trek ing metaverse kanthi kolaborasi karo The Sandbox kanggo miwiti ...

7 Settembre 2022

Jaringan TV Korea Selatan MBC mlebu Metaverse karo The Sandbox

Jaringan televisi lan radio Korea Selatan MBC wis kerja sama karo The Sandbox kanggo mbukak bangunan virtual karo kantor lan…

6 Settembre 2022

Invisible Universe nggawa NFT menyang TV kanthi "The R3al Metaverse"

Startup animasi Invisible Universe wis ngandhut lan nggawe seri anyar, "The R3al Metaverse", diluncurake Selasa kepungkur ...

31 August 2022

Tokyo: Gluon njaga Gedung Menara Kapsul Nakagin, sing saiki dibongkar, ing Metaverse.

Perusahaan konsultasi digital Jepang Gluon arep ngreksa Gedung Menara Kapsul Nakagin ing Tokyo, salah sawijining ...

29 August 2022

Zuckerberg negesake manawa headset VR Meta sabanjure bakal diluncurake ing wulan Oktober lan bakal fokus ing "kehadiran sosial"

Meta bakal miwiti headset VR sabanjure ing Oktober iki ing konferensi Connect. CEO Mark Zuckerberg ...

28 August 2022

Meta Facebook, ngaktifake akun anyar kanggo metaverse

Langkah anyar Meta-Facebook ing metaverse. Sawise woro-woro ing wulan Juli, perusahaan kasebut ngonfirmasi kemungkinan kasebut, nganti saiki mung kanggo ...

26 August 2022

'Tren Serangan Cyber: Laporan Pertengahan Taun 2022' - Piranti Lunak Titik Priksa

Prediksi utama kanggo paruh kapindho taun fokus ing serangan ing Metaverse, serangan cyber minangka senjata ...

3 August 2022

Ekuitas digital lan nilai aplikasi virtual: apa ekuitas digital?

Kasunyatan sing ditambah nggumunake kita luwih akeh, wis pirang-pirang taun kita ngomong babagan iki, platform lan aplikasi sing ngleksanakake disebarake ...

26 July 2022

Saka kasunyatan ditambah nganti metaverse: Lab Kacamata Cerdas, pusat riset EssilorLuxottica lan Polimi kanggo kaca mata ing mangsa ngarep lair ing Milan

EssilorLuxottica lan Politecnico di Milano menehi urip ing EssilorLuxottica Smart Eyewear Lab pisanan, pusat riset gabungan kanggo ngrancang ...

19 July 2022