Events

Mary Kay Inc. nyorot strategi kelestarian global ing konferensi internasional kanggo masa depan sing lestari ing Praha, Republik Ceko

Mary Kay Inc. nyorot strategi kelestarian global ing konferensi internasional kanggo masa depan sing lestari ing Praha, Republik Ceko

Kita kabeh duwe tanggung jawab kanggo njaga lingkungan lan jagad sekitar. Keberlanjutan kudu dadi siji…

13 Februari 2024

TOKEN2049, acara Web3 paling gedhe ing Asia, nggayuh 200 promotor tonggak sejarah lan ngumumake pamicara anyar sing misuwur

Debut konferensi ing Singapura janji bakal dadi edisi paling gedhe lan konferensi cryptocurrency utama pisanan ing…

13 Februari 2024

EarlyBirds ngowahi transformasi bisnis kanthi ekosistem inovasi sing didhukung AI

EarlyBirds makarya minangka platform bisnis-kanggo-bisnis (B2B) ing ngendi pangguna awal, inovator lan ahli subyek (UKM) kolaborasi kanggo…

17 December 2023

Pasar intelijen buatan saya mundhak, regane 1,9 milyar, ing taun 2027 bakal dadi 6,6 milyar.

Kanthi regane kira-kira 1,9 milyar euro ing 2023, tuwuh dadi 6,6 milyar ing 2027.…

5 December 2023

Kecerdasan buatan ing perawatan kesehatan, rapat AIIC kaping 3 ing Palermo

Apa kontribusi efektif sing bisa ditindakake dening intelijen buatan lan wis ditindakake kanggo sektor kesehatan lan kesehatan Italia? Iki…

2 December 2023

Kepemimpinan Visioner: Maju ing Era Inovasi Dipercepat bakal nyengkuyung diskusi ing Global Innovation Summit 2023 tanggal 12 Desember

Strategi HMG, platform #1 ing donya sing ngidini eksekutif teknologi mbayangake maneh perusahaan lan mbentuk maneh jagad…

24 November 2023

OPPSCIENCE nampilake SPECTRA 2.2.0 ing Milipol Paris 2023: terobosan ing manajemen analisis intelijen (IAM) teknologi kanggo penegakan hukum

OPPSCIENCE ngumumake peluncuran versi paling anyar saka solusi sing darmabakti kanggo penegakan hukum: SPECTRA 2.2.0, sing ditampilake sacara eksklusif ing Milipol…

22 November 2023

25th China Hi-Tech nampilake inovasi sing luar biasa saka pameran saka sak ndonya

Pameran Hi-Tech China kaping 25 (CHTF) ditindakake ing Shenzhen kanthi sukses sing durung nate kedadeyan wiwit…

20 November 2023

Mattermost ngluncurake kemitraan anyar kanggo nyurung inovasi lan adopsi sing luwih gedhe ing sektor publik

Mattermost nampilake ekosistem sekutu sing ditambahi kanthi penekanan ing kasus panggunaan DoD anyar kanggo solusi…

16 Settembre 2023

Minggu Tech Italia 2023, fokus khusus ing Kecerdasan Buatan: sambungan karo Sam Altman saka OpenAI

Minggu Tech Italia bakal dianakake saka 27 nganti 29 September ing OGR ing Turin Sajrone peresmian tanggal 27 September,…

5 Settembre 2023