NFT

Warta Palsu: Google ngganti algoritma kasebut lan nyatakake perang ketaman lepat legionnaires

Warta Palsu: Google ngganti algoritma kasebut lan nyatakake perang ketaman lepat legionnaires

Ngapikake sinyal posisi kanthi biaya kualitas sing kurang, transparansi babagan operasi, umpan balik cepet: resep anyar saka Google ...

13 Februari 2024

Priksa partners karo Ronin kanggo daya inovasi Multi-Chain

Inspect, pimpinan ing teknologi Web3 lan NFT, nawakake analisis sentimen sosial sing jero kanggo pangguna, kanthi bangga mbukak aliansi…

8 Settembre 2023

Ticketmaster nganggo teknologi Web3 kanthi introduksi tiket Avenged Sevenfold NFT

Ticketmaster, pasar tiket paling gedhe ing donya, wis njupuk langkah revolusioner menyang jagad teknologi Web3 kanthi ngenalake…

8 April 2023

REPLY: "Kabeh bisa dadi aset digital" minangka paradigma asil saka riset "Tren Aset Digital" Reply.

Pasar aset digital berkembang kanthi eksponensial lan saiki, amarga teknologi blockchain lan operator generasi anyar…

24 Marzo 2023

Galleria Nazionale ngluncurake koleksi NFT eksklusif pisanan

Kanggo ngrayakake tonggak sejarah pengunjung kaping yuta ing pameran "Time is Out of Joint", tekan ing wulan Juni 2022, Galleria…

5 Februari 2023

Game of Thrones NFTs saka Warner Bros Discovery lan HBO

Game of Thrones NFT bakal teka. "Winter is Coming", Warner Bros. Discovery (WBD) lan HBO wis kerja sama karo…

21 December 2022

Hakim Pengadilan Tinggi Singapura netepake manawa NFT bisa dianggep minangka wujud kepemilikan

Hakim nerbitake putusan iki sawise menehi injunksi kanggo mblokir penjualan NFT Ape Bosen menyang ...

24 Oktober 2022

Ati-ati karo Darkverse, sisih peteng metaverse. Trend Micro wis ngetokake studi anyar

Polisi bakal angel nyusup ing Darkverse, sing bisa dadi papan referensi anyar kanggo pangembangan ...

6 Oktober 2022

FIFA bakal ngluncurake platform NFT FIFA + Collect anyar

FIFA wis ngumumake bakal miwiti platform digital anyar kanggo koleksi NFT, lan bakal diarani FIFA + Collect. Penggemar...

5 Settembre 2022

Invisible Universe nggawa NFT menyang TV kanthi "The R3al Metaverse"

Startup animasi Invisible Universe wis ngandhut lan nggawe seri anyar, "The R3al Metaverse", diluncurake Selasa kepungkur ...

31 August 2022