Mary Kay Inc. nyorot strategi kelestarian global ing konferensi internasional kanggo masa depan sing lestari ing Praha, Republik Ceko

Kita kabeh duwe tanggung jawab kanggo njaga lingkungan lan jagad sekitar. Keberlanjutan kudu dadi siji…

13 Februari 2024

TOKEN2049, acara Web3 paling gedhe ing Asia, nggayuh 200 promotor tonggak sejarah lan ngumumake pamicara anyar sing misuwur

Debut konferensi ing Singapura janji bakal dadi edisi paling gedhe lan konferensi cryptocurrency utama pisanan ing…

13 Februari 2024

Reply ndadekake MLFRAME kasedhiya Reply, kerangka adhedhasar Generative Artificial Intelligence sing ditrapake kanggo pangembangan lan nuduhake kawruh.

Reply ngumumake peluncuran MLFRAME Reply, kerangka intelijen buatan generatif anyar kanggo basis pengetahuan heterogen. Dirancang…

13 Februari 2024

Neuralink nginstal implan otak pisanan ing manungsa: evolusi apa ...

Perusahaan Elon Musk Neuralink implan chip pisanan menyang otak manungsa minggu kepungkur. Implan otak-komputer antarmuka (BCI) yaiku ...

7 Februari 2024

Pariwisata, saluran komunikasi WhatsApp paling efektif Analisis traksi ing cakrawala multi-saluran

Apa saluran komunikasi digital sing paling efektif ing sektor pariwisata? Jawaban kanggo pitakonan iki teka saka Traction,…

6 Februari 2024

Kecerdasan Buatan: 5 Alat Parafrase Online sing nggumunake Sampeyan Kudu Gunakake

Apa sampeyan kudu ngrampungake tugas kanthi tenggat wektu utawa ngowahi teks sing mboseni dadi tulisan sing kreatif lan menarik, sampeyan duwe…

6 Februari 2024

Analisis prediktif ing pencegahan kacilakan ing sistem kompleks

Analitik prediktif bisa ndhukung manajemen risiko kanthi ngenali ing ngendi kegagalan bisa kedadeyan lan apa sing bisa…

30 Januari 2024

Cara kerjane Artificial Intelligence (AI) lan aplikasie

Artificial Intelligence (AI), tembung kunci anyar ing jagad teknologi, disetel kanggo ngganti cara…

28 Januari 2024

Adthos nggunakake intelijen buatan kanggo nggawe iklan audio sing digawe kanthi AI wiwit saka gambar

Adthos platform audio AI sing unggul ngluncurake fitur anyar sing revolusioner. Kanthi teknologi AI, bisa ngowahi…

21 Januari 2024

Tambah ing panjaluk internal lan wutah ekspor nyurung wutah saka sektor manufaktur Italia: laporan Protolabs anyar

Survei Protolabs paling anyar babagan industri manufaktur Italia ditampilake saiki. Panjaluk sing kuat diwakili dening pasar domestik lan paningkatan ekspor yaiku…

15 Januari 2024

DeepMind Google ngrampungake masalah matematika kanthi intelijen buatan

Kemajuan anyar ing model basa gedhe (LLM) nggawe AI luwih gampang adaptasi, nanging iki dilengkapi karo…

2 Januari 2024

New York Times nuntut OpenAI lan Microsoft, njaluk ganti rugi miturut ukum lan nyata

The Times nuntut OpenAI lan Microsoft kanggo nglatih model intelijen buatan babagan karya kertas kasebut.…

28 December 2023

CTO Hillstone Networks Tim Liu mbahas tren keamanan siber kanggo 2024

Hillstone Networks wis nerbitake retrospektif taunan lan ramalan saka Kamar CTO. Ing taun 2024, sektor keamanan siber…

27 December 2023

Legislatif undecided antarane pangayoman konsumen lan pembangunan: mamang lan indecisions ing Intelligence Ponggawa

Kecerdasan Buatan (AI) minangka teknologi sing terus berkembang sing duweni potensi kanggo ngowahi revolusi ing jagad iki.…

21 December 2023

EarlyBirds ngowahi transformasi bisnis kanthi ekosistem inovasi sing didhukung AI

EarlyBirds makarya minangka platform bisnis-kanggo-bisnis (B2B) ing ngendi pangguna awal, inovator lan ahli subyek (UKM) kolaborasi kanggo…

17 December 2023

Artificial Intelligence: Apa jinis intelijen buatan sing sampeyan kudu ngerti

Kecerdasan buatan wis dadi kasunyatan, lan dadi bagean saka urip saben dina. Perusahaan nggawe mesin cerdas kanggo macem-macem aplikasi…

12 December 2023

Ing Paviliun Uni Emirat Arab komitmen kanggo inovasi lan pendidikan

Ing pisanan saka seri acara iklim Misi Inovasi Pertanian (AIM) ing COP28, Uni Emirat Arab…

11 December 2023

Anggur palsu, intelijen buatan bisa mbukak kedok penipuan

Jurnal Kimia Komunikasi wis nerbitake asil analisis babagan label kimia anggur abang. Universitas Geneva lan…

11 December 2023

Diskusi mbukak jaman anyar riset kualitatif kanthi GenAI sing ditambahi lan inovasi asinkron

Dhiskusi, platform utama sing dibangun kanthi tujuan kanggo ngowahi pengalaman dadi wawasan, wis nambah kemampuan kanggo skala…

6 December 2023

Pasar intelijen buatan saya mundhak, regane 1,9 milyar, ing taun 2027 bakal dadi 6,6 milyar.

Kanthi regane kira-kira 1,9 milyar euro ing 2023, tuwuh dadi 6,6 milyar ing 2027.…

5 December 2023