Artificial Intelligence

Articoli di approfondimento su Temi di Intelligenza Artificiale. Didattica, Tutorial, Prodotti, Novità e Eventi inerenti temi di Intelligenza Artificiale. Scegli il settore cliccando in una sottocategoria, o scegli un articolo per leggere e capire dove ci porterà l’intelligenza artificiale.

AI ing marketing digital, ing ngendi UKM Italia kanggo Traction, 70% kudu diwiwiti saka infrastruktur data sing padhet

AI ing marketing digital, ing ngendi UKM Italia kanggo Traction, 70% kudu diwiwiti saka infrastruktur data sing padhet

Apa tingkat perhatian UKM Italia marang intelijen buatan kanggo pemasaran digital? Lan apa sing…

14 July 2024

OpenAI wis nemtokake cara kanggo definambah daya sistem Artificial Intelligence sawijining

OpenAI wis nggawe cara kanggo definyaring tingkat intelijen sistem intelijen buatan. Metode kasebut nemtokake…

12 July 2024

NATO bakal nganyari strategi intelijen buatan

NATO bakal nganyari strategi intelijen buatan. Iki bakal kalebu Artificial Intelligence kanggo ngatasi peningkatan serangan…

10 July 2024

Pemenang kontes kecantikan AI pisanan ing donya wis dianugerahi

Fanvue World AI Creator Awards minangka kompetisi kecantikan pertama kanggo "industri influencer AI".

8 July 2024

Apple ing dewan direksi OpenAI kanthi peran pengamat

Apple bakal njupuk peran pengamat ing dewan direksi OpenAI. Peran dewan disepakati minangka…

7 July 2024

Wimbledon nggunakake AI kanggo nglindhungi pemain saka sengit

Layanan Threat Matrix ngawasi profil media sosial lan nglaporake ancaman pati, rasisme lan komentar seksis The All…

6 July 2024

Wektu lan OpenAI mlebu perjanjian kemitraan kanggo nuduhake konten

Wektu lan OpenAI wis entuk persetujuan kemitraan. Persetujuan kasebut nyedhiyakake OpenAI kanthi akses menyang konten Time, lan…

1 July 2024

Pusat Pelaporan Investigatif nuntut OpenAI lan Microsoft

Sawise New York Times lan publikasi liyane, perusahaan sing ngasilake Mother Jones wis nuntut loro raksasa kasebut ...

30 June 2024

Saka barang sing padha karo impen

«Sam lan Claire wis nemokake teknologi kasebut bebarengan, nanging banjur padha mabur. Padha ora digatekake. Padha nguciwakake saben liyane. Ngimpi…

24 June 2024

Dubai dadi metropolis intelijen buatan

Ing telung taun, siji yuta wong bakal dilatih nggunakake AI Ing taun 2031, 40% saka PDB bakal diasilake.

19 June 2024

Ing delirium meta-nyata

"Kadhangkala aku rumangsa wis ngrasakake kabeh sing bakal dakrasakake. Lan wiwit saiki aku ora bakal ngrasakake apa-apa sing anyar, ...

15 June 2024

Kecerdasan buatan lan ransomware: carane nyiyapake

Kecerdasan buatan (AI) bisa dadi salah sawijining paradoks sing apik ing taun 2024: kita bosen krungu babagan iki, nanging kita terus ngomong babagan iki.…

13 June 2024

Inovasi terus-terusan lan manajemen informasi numerik

Jaman digital wis nggawa transformasi sing jero, angka lan petungan minangka titik tumpu inovasi. Ing jaman iki, para…

9 June 2024

Machine learning: Comparison antarane Random Forest lan decision tree

Ing jagad pembelajaran mesin, algoritma alas acak lan wit keputusan duwe peran penting ing kategorisasi lan…

17 May 2024

Ing kontrol Artificial Intelligences

«Aku kudu bali kanggo ngrampungake evolusiku: Aku bakal proyek dhewe ing komputer lan dadi energi murni. Sawise mapan ing…

10 May 2024

Intelijen buatan anyar Google bisa nggawe model DNA, RNA lan "kabeh molekul urip"

Google DeepMind ngenalake versi model intelijen buatan sing luwih apik. Model anyar sing luwih apik nyedhiyakake ora mung…

9 May 2024

Intervensi inovatif ing Augmented Reality, karo panampil Apple ing Poliklinik Catania

Operasi ophthalmoplasty nggunakake penampil komersial Apple Vision Pro ditindakake ing Poliklinik Catania…

3 May 2024

Penerbit lan OpenAI menehi tandha persetujuan kanggo ngatur aliran informasi sing diproses dening Artificial Intelligence

Senin kepungkur, Financial Times ngumumake kesepakatan karo OpenAI. FT menehi lisensi jurnalisme kelas donya…

30 April 2024

Revolusi Ijo lan Digital: Kepiye Pangopènan Prediktif Ngowahi Industri Minyak & Gas

Pangopènan prediktif ngrevolusi sektor minyak & gas, kanthi pendekatan inovatif lan proaktif kanggo manajemen pabrik.…

22 April 2024

Regulator antitrust Inggris mundhakaken weker BigTech liwat GenAI

CMA UK wis ngetokake bebaya babagan prilaku Big Tech ing pasar intelijen buatan. Ana…

18 April 2024