Inovasi teknologi

Ide Sarwa: Bandalux nampilake Airpure®, tirai sing ngresiki hawa

Ide Sarwa: Bandalux nampilake Airpure®, tirai sing ngresiki hawa

Asil inovasi teknologi sing terus-terusan lan komitmen kanggo lingkungan lan kesejahteraan masarakat. Bandalux nampilake Airpure®, tenda…

12 April 2024

LabGenius Entuk Grant Inovasi Pemerintah kanggo Ngembangake Platform Penemuan Narkoba Berbasis ML, EVA ™

Innovate UK, bagean saka UK Research and Innovation (UKRI), menehi LabGenius hibah SMART kanggo nyepetake pembangunan ...

13 Februari 2024

Energi panas bumi: yaiku sing ngasilake CO2 paling sithik

Panaliten sing ditindakake dening Universitas Pisa wis ngungkapake keunggulan energi panas bumi kanggo nyuda emisi CO2, ngluwihi hidroelektrik lan…

8 Februari 2024

Searcode bakal nampilake tutup elektronik pisanan kanggo smartphone ing CES 2024

Coverride minangka tutup smartphone inovatif Searcode. Searcode wiwitan Calabrian dianggep minangka salah sawijining wiwitan hardware sing paling berpengaruh…

4 Januari 2024

Penerbangan maskapai ijo pisanan. Pira regane mabur ing donya?

Ing jaman nalika lelungan wis meh dadi hak sing ora bisa dicopot kanggo akeh, sawetara sing mandheg kanggo nimbang dampak lingkungan…

23 December 2023

Anggur palsu, intelijen buatan bisa mbukak kedok penipuan

Jurnal Kimia Komunikasi wis nerbitake asil analisis babagan label kimia anggur abang. Universitas Geneva lan…

11 December 2023

Lomba menyang swasembada: baterei lithium kanggo mobil listrik

Lomba menyang swasembada ing produksi baterei lithium terus ing nyusup kanggo Italia lan Eropah. Eropa yaiku…

11 November 2023

IDC prédhiksi mbuwang solusi GenAI bakal tekan $143 milyar ing 2027 kanthi tingkat pertumbuhan taunan senyawa limang taun 73,3%

Prakiraan anyar saka International Data Corporation (IDC) nuduhake manawa perusahaan bakal nandur modal meh $ 16 milyar kanthi total…

25 Oktober 2023

Nggabungake warisan langgeng karo inovasi mutakhir

Shenzhen Tencent Computer Systems Company Limited: Musim kapindho saka seri dokumenter "The Master of Dunhuang" diwenehi…

13 Oktober 2023

Prada lan Axiom Space bebarengan kanggo ngrancang spacesuits generasi sabanjure NASA

Kemitraan inovatif antarane omah fashion Italia mewah lan perusahaan ruang komersial. Axiom Space, arsitek stasiun pisanan…

5 Oktober 2023

Teknologi: otomotif, kain pinter & ijo anyar saka serat karbon daur ulang

Proyek TEX-STYLE sing inovatif lair saka ide nggabungake elektronik menyang kain. Inovasi interior mobil amarga nggunakake…

5 Oktober 2023

Ide sarwa: HUDWAY DRIVE, inovasi supaya sampeyan tetep fokus ing dalan

Hudway kaya proyektor Bluetooth sing bisa disesuaikan kanggo diselehake ing setir kita. Saliyane kacepetan lan arah,…

26 Settembre 2023

Sistem 3D nyederhanakake manufaktur lan nyurung inovasi sing terus-terusan kanthi sumber produksi platform bangunan tambahan

Insourcing printer kanggo produksi logam lan polimer ing pabrik ing Riom, Prancis lan Rock Hill, Carolina…

17 Settembre 2023

Nanoteknologi ing pangiriman obat okular: solusi cilik kanggo tantangan gedhe

Nanoteknologi wis nggawa jaman anyar ing pangiriman obat mata, nawakake solusi cilik nanging kuat kanggo ngatasi tantangan…

13 Settembre 2023

Panggunaan teknologi inovatif kanggo pangayoman Made in Italy: Caffè Musetti ngleksanakake blockchain

Musetti, perusahaan bersejarah ing sektor kopi, ngumumake implementasine teknologi kasebut blockchain kanggo mesthekake traceability lan transparansi…

6 Settembre 2023

Ide sing apik: LUCILLA iku lampu portabel pisanan marang nyamuk

MB Lighting Studio ngumumake peluncuran ing platform Kickstarter, saka lampu portabel inovatif marang nyamuk: LUCILLA. "Bocah" MB...

6 Settembre 2023

Getac terus nyurung wates inovasi kanthi piranti kasar pisanan kanthi teknologi LiFi sing dibangun

Getac dina iki ngumumake yen wis sukses nggabungake teknologi LiFi menyang piranti kasar, minangka bagean saka…

5 Settembre 2023

Minggu Tech Italia 2023, fokus khusus ing Kecerdasan Buatan: sambungan karo Sam Altman saka OpenAI

Minggu Tech Italia bakal dianakake saka 27 nganti 29 September ing OGR ing Turin Sajrone peresmian tanggal 27 September,…

5 Settembre 2023

Jeton lan West Ham United entuk kesepakatan sponsor pirang-pirang taun

Jeton Wallet seneng ngumumake perpanjangan sawetara taun kanggo kemitraan karo West Ham United The inovatif…

29 August 2023

Autel Energy ngluncurake MaxiCharger AC Ultra, stasiun pangisi daya kendaraan listrik paling kuat ing donya, ing pasar Eropa

Autel Energy, perusahaan terkemuka ing produksi produk kanggo ngisi mobil listrik, dina iki ngumumake kasedhiyan…

28 August 2023