Kirimi Kirimi

Kacepetan isih dadi pengungkit pangembangan produk, miturut laporan Protolabs

Laporan "Protolabs Product Development Outlook" diterbitake.

Priksa cara produk anyar digawa menyang pasar saiki.

Prediksi lan tantangan sing bakal teka.

Perkiraan wektu maca: 4 menit

Laporan Prospek Pengembangan Produk ngandhakake yen kekurangan tenaga kerja minangka kendala utama kanggo inovasi lan pangembangan produk anyar. Rintangan liyane sing dicathet kalebu tantangan sing ana gandhengane karo pandemi, kekurangan materi lan gangguan rantai pasokan.

Kacepetan ing proses pangembangan produk

Il sesambetan, dirilis dina iki dening produser digital Prolotab, underlines carane ing kacepetan penting kanggo proses pangembangan produk saiki, kanthi luwih saka 80% saka 767 responden ujar manawa lagi golek cara supaya luwih cepet. 

Protolabs diwawancarai 767 insinyur, perancang lan pangembang produk aktif ing kabeh fase pangembangan produk, saka prototipe awal nganti produksi sing terus-terusan liwat prototipe lanjut lan produksi jangka pendek. Industri sing diwakili ana ing ngarep inovasi kayata aerospace, pangembangan piranti medis lan elektronik konsumen. 

Udakara rong pertiga (65%) responden kasebut kompetisi minangka motivasi utama kanggo nyepetake pangembangan produk. THE watesan wektu wis disebutake luwih akeh tinimbang tantangan liyane sing mengaruhi pangembangan produk sajrone tahap prototipe. Akhire ing kwalitase digawa menyang ngarep sawise prodhuk dipindhah menyang produksi saiki.  

Rintangan kanggo nggayuh Tujuan

Akibat saka pandemi durung rampung, utamané ing hubungan kanggo kekurangan bahan lan kabehgangguan supply chain. Saklawasé 70% responden ujar manawa kekurangan materi duwe pengaruh sing signifikan kanggo nggayuh tujuan prototipe ing taun kepungkur. Nalika ditakoni apa kekurangan materi bakal duwe pengaruh sing padha sajrone limang taun sabanjure, mung 33% sing percaya yen isih bakal dadi masalah. Kajaba iku, 74% responden nglaporake manawa gangguan rantai pasokan nyebabake produksi ing taun kepungkur; mung 44% nyana bakal duwe impact pinunjul ing limang taun sabanjuré. Tren sing mudhun wis umum ing kabeh tahap pangembangan kanggo loro tema kasebut. 

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.

Prakiraan

Wong sing diwawancarai uga nemtokake faktor apa sing bakal (utawa ora) mengaruhi wektu pangembangan produk sajrone limang taun sabanjure, ayo padha ndeleng:

  • Panjaluk pelanggan sing tambah bakal duwe pengaruh paling gedhe, miturut 78% responden ing kabeh tahap pangembangan;
  • Perkembangan tenaga kerja lan tenaga kerja, kayata kekurangan tenaga kerja lan kesenjangan katrampilan, bakal terus dadi tantangan (65% responden);
  • 35% ngandika AI bakal mengaruhi kacepetan pangembangan produk ing limang taun sabanjuré;
  • Luwih saka sapratelo (37%) ngarepake tujuan lingkungan/kelestarian kanggo mengaruhi garis wektu pangembangan mangsa ngarep.

"Minangka pabrikan sing nulung pelanggan saka prototipe nganti produksi, kita duwe sudut pandang khusus sing bisa ndeleng perusahaan endi sing bisa nggawa produk menyang pasar luwih cepet tinimbang sadurunge, nggunakake katrampilan kita kanggo ngatasi akeh tantangan sing kudu dikembangake produk. alamat"ngandika Luca Mazzei, Petugas Pertumbuhan Strategis ing Protolabs.

"Nalika tantangan iki terus berkembang, kita seneng banget bisa ngadeg bebarengan karo pangembang produk sing nyurung kecepatan inovasi ngluwihi sing paling dipikirake ora mungkin", dheweke nyimpulake. 


Laporan kasebut kasedhiya ing tautan ing ngisor iki: https://www.protolabs.com/it-it/risorse/white-papers/sviluppo-di-prodotto-le-ultime-tendenze/

Wacan sing gegandhengan

BlogInnovazione.it

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.