tutorial

Fungsi Statistik Excel: Tutorial karo Conto, Part Telu

Excel nyedhiyakake macem-macem fungsi statistik sing nindakake petungan saka rata-rata nganti distribusi statistik paling rumit lan fungsi…

18 Februari 2024

Cara Nambah Audio ing PowerPoint: Pandhuan Langkah-langkah kanthi Cepet

Umume kasus, presentasi PowerPoint bakal dadi visualisasi kanggo poin utama pidato. Nanging, iki ora ateges…

12 Februari 2024

Cara Semat Video ing PowerPoint

Video wis dadi bagian penting saka presentasi. Kabeh jinis konten gumantung ing video, preduli saka…

4 Februari 2024

Cara nganalisa kemajuan proyek nglawan ramalan ing Microsoft Project

Baseline minangka kunci kanggo nindakake analisis proyek, lan mulane mbandhingake kahanan saiki karo sing dikarepake. Nalika…

28 Januari 2024

Cara nyiyapake Tipe Tugas ing Microsoft Project

"Jenis Tugas" Microsoft Project minangka topik sing angel dicedhaki. Microsoft Project ing mode otomatis, sampeyan kudu ngerti carane…

18 Januari 2024

Cara nggawe anggaran majeng nggunakake Microsoft Project

Ing sawetara kahanan, sampeyan bisa uga kudu nyiapake anggaran proyek tanpa nggawe perkiraan biaya rinci lan tugas tugas…

14 Januari 2024

Cara nyetel dina kerja ing Microsoft Project: Project Calendar

Sumber daya minangka salah sawijining masalah paling kritis ing manajemen proyek. Iki minangka unit sing mbantu manajer lan tim kanggo…

6 Januari 2024

Carane nggunakake Google Translate minangka juru basa bebarengan

Kita kabeh duwe macem-macem aplikasi ing ponsel, lan ora gampang nglacak saben fitur sing ditambahake…

3 Januari 2024

Cara nyalin slide PowerPoint nganggo utawa tanpa gaya asli

Nggawe presentasi PowerPoint sing apik bisa mbutuhake wektu. Gawe slide sing sampurna, pilih transisi sing tepat lan tambahake gaya slide sing elegan…

3 Januari 2024

Cara Nggawe Gantt Chart ing Microsoft Project

Bagan Gantt minangka bagan bar, lan alat manajemen proyek sing apik banget digunakake kanggo…

30 December 2023

PowerPoint Lanjut: Cara Nggawe Cithakan PowerPoint

Kanggo menehi profesionalisme lan keseriusan sing luwih gedhe, penting kanggo konsisten karo merek perusahaan sampeyan. Cara sing efektif kanggo njaga…

14 December 2023

Macro Excel: apa iku lan carane nggunakake

Yen sampeyan duwe seri tumindak sing prasaja sing kudu diulang kaping pirang-pirang, sampeyan bisa ngrekam Excel iki ...

3 December 2023

Advanced Power Point: Cara nggunakake PowerPoint Designer

Nggarap PowerPoint bisa dadi angel, nanging sithik-sithik sampeyan bakal ngerti akeh kemungkinan fungsine bisa…

20 November 2023

Power Point lan Morphing: carane nggunakake transisi Morph

Ing wiwitan taun 90-an, klip musik Michael Jackson dipungkasi kanthi pilihan pasuryan wong ...

19 November 2023

Power Point: animasi lan transisi apa lan carane nggunakake

Nggarap PowerPoint bisa dadi angel, nanging sithik-sithik sampeyan bakal ngerti akeh kemungkinan fungsi lan…

18 November 2023

Microsoft Power Point: carane nggarap Layers

Nggarap PowerPoint bisa dadi angel yen sampeyan anyar, nanging yen sampeyan wis ngerti, sampeyan bakal ngerti ...

17 November 2023

Tabel Pivot Excel: latihan dhasar

Kanggo luwih ngerti tujuan lan efek nggunakake Tabel Pivot ing Excel, ayo deleng pandhuan langkah demi langkah…

16 November 2023

Cara mbusak sel duplikat ing lembar Excel

Kita nampa koleksi data, lan ing titik tartamtu kita éling sing sawetara iku duplikat. Kita kudu analisa…

15 November 2023

Cara nemokake sel duplikat ing lembar Excel

Salah sawijining tugas klasik kanggo ngatasi masalah utawa ngresiki file Excel yaiku nggoleki sel duplikat.…

15 November 2023

Sinau carane nindakake tes ing Laravel kanthi conto sing gampang, nggunakake PHPUnit lan PEST

Nalika nerangake tes otomatis utawa tes unit, ing basa pemrograman apa wae, ana rong panemu sing nentang: Mundhut…

18 Oktober 2023