keamanan cyber

Ramalan babagan ancaman cybersecurity kanggo 2030 - miturut Laporan ENISA

Ramalan babagan ancaman cybersecurity kanggo 2030 - miturut Laporan ENISA

Analisis kasebut nyoroti lanskap ancaman sing berkembang kanthi cepet. Organisasi kriminal cyber sing canggih terus adaptasi lan nyempurnakake…

3 April 2024

Pasar Kunci Smart: laporan riset pasar diterbitake

Istilah Pasar Kunci Smart nuduhake industri lan ekosistem ing sekitar produksi, distribusi lan panggunaan…

27 Marzo 2024

Veeam: apa nilai nyata asuransi cyber?

Ancaman serangan cyber ora anyar, nanging ransomware mbuktekake luwih efektif tinimbang sadurunge…

19 Marzo 2024

Serangan liwat kode QR: kene tips saka Cisco Talos

Kaping pirang-pirang kita nggunakake kode QR kanggo langganan buletin, maca program…

13 Marzo 2024

Veeam ngluncurake Veeam Data Cloud kanggo Nawakake Layanan Perlindhungan lan Pemulihan Data sing Unggulan ing Industri ing Platform Awan Tunggal

Veeam® Software, pimpinan pangsa pasar nomer siji ing proteksi data lan pemulihan ransomware, dina iki ngumumake…

6 Marzo 2024

Hillstone Networks nambahake sertifikasi EAL4 + Kriteria Umum menyang firewall generasi sabanjure

Sertifikasi keamanan independen lan internasional kanggo StoneOS 5.5.R9 lan firewall SG-6000 A-Series generasi sabanjure Hillstone…

13 Februari 2024

Temenos ngluncurake mitigasi kejahatan finansial layanan mandiri ing Temenos Banking Cloud

Solusi SaaS anyar Temenos kanggo mitigasi kejahatan finansial (FCM) ngidini bank-bank nggawe lan ngatur ...

13 Februari 2024

SecurityScorecard partner karo HCLTech kanggo nawakake manajemen keamanan holistik lan proaktif marang klien

SecurityScorecard terintegrasi karo Pusat Fusion Keamanan Cyber ​​​​HCLTech kanggo terus-terusan ngawasi perusahaan lan ekosistem pemasok ...

13 Februari 2024

Industri kesehatan luwih dhisik kanggo nemtokake tingkat kerentanan keamanan piranti lunak

Veracode, panyedhiya solusi tes keamanan aplikasi global, saiki ngumumake manawa industri kesehatan yaiku…

13 Februari 2024

Forescout lan Mitra Penasihat Kesehatan Pertama babagan Keamanan Siber Kesehatan kanggo Mbantu Organisasi Ngurangi Risiko IT, OT lan IoMT

Kemitraan kasebut nawakake saran risiko lan teknologi keamanan informasi paling apik kanggo nyedhiyakake informasi ...

13 Februari 2024

NTT DATA UK&I gabung karo Security Scorecard kanggo ngowahi pemantauan risiko cyber ing Inggris lan Irlandia

Tanggepan panyuwunan kanggo visibilitas keamanan lan pengawasan terus-terusan babagan risiko cyber dening ...

13 Februari 2024

REPLY: ngrampungake teka-teki keamanan cyber ing maraton 24 jam - Countdown to the Reply Cyber ​​​​Security Challenge mbukak kanggo para penggemar keamanan cyber saka kabeh ndonya

TURIN, Italia - (BUSINESS WIRE) - Registrasi mbukak kanggo edisi kaping lima kompetisi tim online Reply khusus kanggo keamanan cyber lan mbukak ...

13 Februari 2024

Verimatrix bakal nampilake teknologi cybersecurity paling inovatif ing Konferensi IBC

Verimatrix, pimpinan sing nguwasani jagad modern sing nyambung karo keamanan manungsa-sentris, ngumumake dina iki bakal nyorot…

13 Februari 2024

Keyfactor miwiti komunitas open source anyar kanggo ningkatake inovasi ing keamanan cyber

Keyfactor, platform identitas IoT lan komputasi sing dirancang kanggo bisnis modern, wis ngumumake peluncuran Keyfactor anyar…

13 Februari 2024

United Cloud, pusat inovasi sing paling cepet tuwuh ing Eropa Tenggara, milih Verimatrix XTD kanggo proteksi aplikasi seluler

Platform TV 2.0 unggulan United Cloud, sing misuwur kanthi jeneng merek EON TV, entuk pertahanan sing kuat…

13 Februari 2024

Arm ngumumake Janjian Paul E. Jacobs lan Rosemary Schooler menyang Dewan Direksi

Arm dina iki ngumumake janjian anggota Dewan Direksi anyar, Dr. Paul E. Jacobs, presiden lan CEO…

13 Februari 2024

BAI Ngumumake Finalis Penghargaan Inovasi Global kanggo 2022

BAI wis ngumumake para finalis Penghargaan Inovasi Global BAI Tahunan kaping 12, penghargaan inovasi terkemuka kanggo…

13 Februari 2024

Verimatrix Streamkeeper Menang Penghargaan Keamanan Hasil VideoTech kanggo 2022

Pangenalan industri paling anyar luwih validasi Streamkeeper minangka solusi basis awan sing sukses lan inovatif kanggo…

13 Februari 2024

Forescout ngluncurake Continuum Timeline, kanggo dhukungan sing luwih apik kanggo kepatuhan aset, investigasi insiden lan nyuda resiko

Kanthi Continuum Timeline, organisasi saiki bisa kanthi gampang riset, sinau lan ngeksploitasi data historis sing diklumpukake ing siklus terus-terusan ing ...

13 Februari 2024

Secure-IC entuk bisnis keamanan Silex Insight kanggo nyepetake proyek 'chip to cloud' lan ngembangake solusi keamanan siber terpadu generasi sabanjure

Secure-IC, pimpinan sing berkembang lan panyedhiya global eksklusif kanggo solusi keamanan siber lengkap sing darmabakti kanggo sistem terintegrasi lan…

13 Februari 2024