Kirimi Kirimi

Disney ngluncurake Web3 Music Store kanthi Kolaborasi karo 3D E-commerce Platform Obsess

Miturut laporan saka TechCrunch, Disney wis ngluncurake pengalaman Web3 kanggo toko online Disney Music Emporium, kanthi kemitraan karo platform e-commerce virtual 3D.

Obsess minangka platform e-commerce sing dipilih dening Disney kanggo melu program akselerasi Web3, sing diluncurake ing wulan Juli. Pengunjung bisa ngrungokake lan nemokake musik saka film Disney, kanthi pengalaman 3D virtual kanthi ngeklik rekaman vinyl lan CD sing ditampilake ing toko virtual.

Dibukak minggu iki, pengalaman Web3 ngidini para penggemar Disney ngrungokake lan tuku soundtrack saka film lan program Disney, kalebu Encanto, Wandavision, Turning Red, Tomorrowland, Hocus Pocus, Shang-Chi lan Legenda Ten Rings, Star Wars, The Lion King Musical lan liya-liyane.

"Kita seneng banget bisa kerja sama karo Obsess kanggo ngluncurake pengalaman blanja anyar sing nyenengake kanggo toko Disney Music Emporium. Nalika kita nyiapake kanggo ngrayakake ulang taun Disney sing kaping 100, iki minangka cara sing sampurna kanggo nggawe panemuan lan nyenengake kanggo para tamu, "ujare Ken Bunt, Presiden Disney Music Group, ing pratelan.

Ing konvensi perusahaan D23 Expo, CEO Disney Bob Chapek nyoba supaya ora ngomong babagan metaverse "M-Word", sing nuduhake petualangan perusahaan ing industri kasebut minangka crita generasi sabanjure. Disney banjur wiwit nggarap proyek sing nglibatake teknologi anyar, kayata NFT, blockchain, metaverse lan keuangan desentralisasi.

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.

Akselerator web-sentris Disney3 kanggo mbangun masa depan pengalaman immersive. Iki target proyek sing melu teknologi kayata augmented reality (AR), token non-fungible (NFT) lan karakter intelijen buatan (AI).

Perusahaan kasebut milih platform Web3 Polygon, Flickplay, Lockerverse, Inworld, Obsess lan Red 6 kanggo melu program kasebut.

panyusunan BlogInnovazione.it

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.