5g

NTT nyedhiyakake kelestarian minangka layanan kanggo mbantu organisasi entuk gol Net-Zero

Perusahaan kasebut ngenalake arsitektur tumpukan lengkap Net-Zero Action pertama ing industri, kalebu solusi 5G Pribadi, Edge Compute lan IoT…

13 Februari 2024

TYAN Ngumumake Platform HPC, Cloud, lan Panyimpenan sing Didukung dening Prosesor AMD EPYC™ Generasi 4 ing SC22

Server desain menara 2-GPU kapadhetan dhuwur anyar kanthi I/O ngarep lan panyimpenan kabeh lampu kilat…

13 Februari 2024

Temuan riset AI anyar nuduhake percepatan ing panyebaran pusat data

CoreSite, Ericsson lan firma riset pasar Heaving Reading nganakake survey karo pimpinan IT lan pemasok…

13 Februari 2024

CTO Hillstone Networks Tim Liu mbahas tren keamanan siber kanggo 2024

Hillstone Networks wis nerbitake retrospektif taunan lan ramalan saka Kamar CTO. Ing taun 2024, sektor keamanan siber…

27 December 2023

Inovasi, chip sing ngurusi cahya teka

Nirkabel optik bisa uga ora ana alangan maneh. Sinau Politeknik Milan karo Scuola Superiore Sant'Anna saka Pisa, lan…

2 December 2023

Laporan Analisis lan Prakiraan Pasar 6G Asia-Pasifik 2023-2029 lan 2035: Mbukak kunci Inovasi lan Model Bisnis Anyar sing Nggawe Kesempatan Anyar

Laporan "Pasar 6G Asia-Pasifik - Analisis lan Prakiraan, 2029-2035" wis ditambahake menyang penawaran ResearchAndMarkets.com. Pasar 6G Asia-Pasifik samesthine bakal…

21 November 2023

Verizon Business nggawa Sesi Inovasi 5G menyang Stadion SoFi

Verizon Business ing Los Angeles kanggo nampilake kekuwatan 5G liwat demonstrasi kasus panggunaan sing dinamis lan menarik lan…

12 Oktober 2023

NTT lan Qualcomm milih kolaborasi kanggo nyurung AI ngluwihi watese

Langkah strategis bakal nggampangake pangembangan luwih cepet kanggo adopsi ekosistem pribadi 5G kanggo kabeh piranti digital NTT ngumumake…

27 Settembre 2023

Lattice bakal dadi tuan rumah konferensi pangembang

Lattice Semiconductor dina iki ngumumake bukaan registrasi kanggo Konferensi Pengembang Lattice. Mbangun momentum kuat saka ekosistem pelanggan lan mitra…

27 July 2023

Layanan Teknologi L&T nyedhiyakake CoE kanggo nawakake solusi otomotif ing AWS

Thanks kanggo CoE iki, LTTS bakal nggunakake layanan lan solusi ing sektor otomotif kanggo ngasilake transformasi digital kanggo…

9 Marzo 2023

HCLSoftware lan SolarWinds Ngembangake Kemitraan karo Cloud-to-RAN 5G Network Observability Platform

HCLSoftware lan SolarWinds ngembangake kemitraan sing diumumake ing Oktober 2022 kanggo mbangun platform observasi jaringan 5G end-to-end…

2 Marzo 2023

Mavenir lan Qualcomm Kanggo Ngirim Radio MIMO Massive #MWC23 sing Efisien Daya, AI-Enhanced

Solusi unggulan industri efisien energi anyar Mavenir didhukung dening platform QRU100 5G RAN Mavenir…

1 Marzo 2023

Radisys nampilake analytics layanan media sing bisa diprogram kanggo monetisasi aplikasi awan 5G lan Edge

Ngilangi kerumitan ngembangake aplikasi Industri 4.0 kanthi alat sing ora nggunakake kode utawa…

28 Februari 2023

Layanan Teknologi L&T lan Qualcomm dipilih Thales kanggo ngaktifake jaringan 5G pribadi ing ril kutha

L&T Technology Services Limited wis ngumumake yen wis dipilih dening Thales kanggo nawakake solusi konektivitas generasi sabanjure…

28 Februari 2023

Tecnotree ngumumake peluncuran Sensa, kanggo pengalaman manungsa sing cerdas lan skalabilitas non-linear

Tecnotree, sawise akuisisi perusahaan AI/ML Amerika Utara ing Desember 2022, wis ngumumake peluncuran Tecnotree…

25 Januari 2023

Teknologi VLC, komunikasi cepet bisa

Teknologi VLC, yaiku komunikasi cahya sing katon (VLC), yaiku transmisi data nggunakake cahya. Minangka pemancar digunakake…

22 December 2022

A metamaterial anyar kanggo ngontrol gelombang mekanik

Ing metamaterial sing dikenal nganti saiki, fenomena refraksi negatif iku simetris, yaiku ora mbedakake antarane sudut positif lan negatif saka kedadeyan ...

15 November 2022

5G Italia 2022: menyang TLC ing mangsa ngarep - Roma lan online, 30 November-1 Desember 2022

5G Italia, konferensi internasional sing dipromosikan lan diatur dening CNIT (National Interuniversity Consortium for Telecommunications), tekan kaping 5 ...

20 Oktober 2022

Mouser nyilem menyang kemungkinan jaringan 5G pribadi ing episode kaping lima Empowering Innovation Together

Mouser Electronics, Inc., distributor New Product Launch (NPI) terkemuka kanthi pilihan…

15 Settembre 2022