Kirimi Kirimi

Gucci negesake strategi Web3 kanthi hub Metaverse ing The Sandbox

Gucci dadi merek fashion utama pisanan sing duwe ruang khusus kanggo produk web3 ing metaverse, Gucci Vault ing The Sandbox.

Gucci wis nambah kampanye metaverse karo Gucci Vault Land, hub virtual sing bakal kalebu game, karya NFT curated, NFTs Gucci sadurungé lan fashion Vintage.

Decentraland, The Sandbox, Ubuntuland, lan Somnium Space minangka conto platform metaverse ing ngendi merek kaya Gucci bisa tuku plot digital.

Gucci Vault

Miturut woro-woro kasebut, Gucci Vault Land ditayangke tanggal 27 Oktober lan bakal tetep mbukak nganti 9 November. Alur crita virtual bakal dadi pusat strategi web3 Gucci, sing kalebu, ing antarane, konsep taman, potongan Gucci vintage sing bakal ditampilake lan ora kasedhiya kanggo tuku lan NFT .

Pangguna bakal bisa kanggo njelajah donya liwat konsep Taman, kang Gucci sing tresna "Taman penasaran". Ana uga aktivitas playful-pendidikan ing warisan sugih saka merek fashion.

Perjalanan perusahaan menyang web3 diwiwiti taun kepungkur sawise kerja sama karo Superplastic, platform sing digunakake kanggo nggawe selebriti animasi. 

Gucci uga ngluncurake Gucci Town ing Roblox ing Mei, nggawe kehadiran permanen ing platform game virtual, sing nduweni aktivitas game kanggo ngerti.

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.

Ing wulan September, perusahaan kasebut jenenge Robert Triefus CEO Gucci Vault kanggo nyepetake inisiatif metaverse. Triefus sadurunge nyekel posisi EVP merek lan keterlibatan konsumen, ing ngendi dheweke mbantu eksperimen Gucci karo platform game kayata Zepeto, Genies lan The Sims.

Sawetara kegiatan dolanan sing ditampilake ing Gucci Vault Land kalebu mulihake tas vintage ing Vault Vintage Lab lan ngrampungake teka-teki ing Vault Room of Rhyme, lan liya-liyane. Pemain bisa menang token $ SAND kanthi melu lotre sing diatur dening The Sandbox.

panyusunan BlogInnovazione.it

​  

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.