Inteligjenca artificiale

Analiza e tekstit duke përdorur chatGPT
Ercole Palmeri 16 Maj 2023
0

Analiza e tekstit, ose nxjerrja e tekstit, është një teknikë themelore për nxjerrjen e informacionit të vlefshëm nga…

BlogInnovazione.it 7 Maj 2023
0

Kompania e implanteve të trurit të Elon Musk Neuralink është e etur për të testuar…

Gianfranco Fedele 6 Maj 2023
0

“Unë jam rojtari i varreve të akullit, ku prehen eshtrat e atyre që…

Ercole Palmeri 5 Maj 2023
0

OpenAI arriti t'i përgjigjet pozitivisht autoriteteve italiane të të dhënave dhe të heqë ndalimin efektiv…

BlogInnovazione.it 2 Maj 2023
0

Futja e inteligjencës artificiale dhe teknologjisë PICOSECOND LASER HIGH POWER në shënjimin dhe…

Ercole Palmeri 2 Maj 2023
0

Hinton kohët e fundit la punën e tij në Google për të folur lirshëm për rreziqet e inteligjencës…

BlogInnovazione.it 1 Maj 2023
0

Zaha Hadid Architects zhvillon shumicën e projekteve duke përdorur imazhe të krijuara nga AI, thotë…

Ercole Palmeri 28 Prill 2023
0

Kompania kryesore e teknologjisë ruse Sber njoftoi të hënën nisjen e Gigachat,…

BlogInnovazione.it 28 Prill 2023
0

Kompania izraelite, Tevel Aerobotics Technologies, ka projektuar një robot fluturues autonom (FAR), një dron bujqësor…

Ercole Palmeri 25 Prill 2023
0

Google po punon për një projekt të ri të koduar "Magi" për të ndjekur…

Ercole Palmeri 24 Prill 2023
0

Italia është bërë vendi i parë në Perëndim që ndalon ChatGPT për shkelje të supozuara të…

Gianfranco Fedele 21 Prill 2023
0

"Gerty, ne nuk jemi të programuar, ne jemi njerëz, a e kuptoni këtë?" - marrë nga filmi "Hëna" me regji...

Bizneswire 19 Prill 2023
0

Veracode, lider në zgjidhjet inteligjente të sigurisë, prezanton sot Veracode Fix, një produkt të ri…

BlogInnovazione.it 17 Prill 2023
0

WMF kthehet në Rimini Palacongressi me një botim në të cilin do të jetë e mundur të marrësh pjesë në…

BlogInnovazione.it 17 Prill 2023
0

Vepra e parë letrare, një libër i përpunuar tërësisht nga një sistem Inteligjence Artificiale. Një i mençur…

Ercole Palmeri 15 Prill 2023
0

Sistemet e reja të fuqishme të AI mund të përforcojnë mashtrimin dhe dezinformimin, duke çuar në…

BlogInnovazione.it 14 Prill 2023
0

Auto-GPT është një projekt me burim të hapur AI i bazuar në Transformerin Gjenerativ të Para-trajnuar (GPT) të ChatGPT. Në thelb,…

Bizneswire 14 Prill 2023
0

IEEE do të nderojë inovacionin dhe kreativitetin në inxhinieri, shkencë dhe teknologji në…

Ercole Palmeri 13 Prill 2023
0

Ekosistemi i startup-eve është rritur me shpejtësi vitet e fundit, me sipërmarrësit që shfrytëzojnë…

BlogInnovazione.it 12 Prill 2023
0

Chaos GPT është një version i modifikuar i Auto-GPT të OpenAI bazuar në modelin e tij të fundit…