Blockchain

MasterZ, Masteri më i madh Blockchain dhe WEB 3.0 në Evropë, lançon një platformë të re kushtuar mësimit, praktikës dhe punës

MasterZ, Masteri më i madh Blockchain dhe WEB 3.0 në Evropë, lançon një platformë të re kushtuar mësimit, praktikës dhe punës

MasterZ Blockchain, rrit vlerën për Masterin më të madh të Ekselencës WEB 3.0 në Evropë. Skuadra tërësisht italiane…

19 shtator 2023

Inspektoni partnerët me Ronin për të fuqizuar inovacionin me shumë zinxhirë

Inspect, një lider në teknologjinë Web3 dhe NFT, u ofron përdoruesve analiza të thelluara të ndjenjave sociale, zbulon me krenari një aleancë…

8 shtator 2023

Përdorimi i teknologjisë inovative për mbrojtjen e Made in Italy: Caffè Musetti zbaton blockchain

Musetti, një kompani historike në sektorin e kafesë, ka njoftuar zbatimin e teknologjisë blockchain për të garantuar gjurmueshmërinë dhe transparencën…

6 shtator 2023

Inovacionet e bazuara në blockchain të Visa mund t'i çojnë bizneset e vogla në një nivel tjetër

Visa dhe partnerët kanë zhvilluar një platformë financimi të programueshme që lejon fermerët të marrin financa dhe të shesin të korrat e tyre…

17 Maj 2023

Inovacionet e bazuara në blockchain të Visa mund t'i çojnë bizneset e vogla në një nivel tjetër

Visa dhe partnerët kanë zhvilluar një platformë financimi të programueshme që lejon fermerët të marrin financa dhe të shesin të korrat e tyre…

17 Maj 2023

E ardhmja është metaverse

E ardhmja e teknologjisë është emocionuese dhe ambicioze, por një gjë është e sigurt: DeFi (Decentralized Finance) dhe Metaverse janë dy nga më premtuesit dhe…

6 Maj 2023

PËRGJIGJE: Sfida e Investimeve në Reply Crypto është duke u zhvilluar, organizuar nga Reply and Young Platform, për të promovuar investime të ndërgjegjshme në asetet dixhitale

Është duke u zhvilluar edicioni i katërt i Sfidës së Investimeve Reply, i cili për herë të parë fokusohet në Asetet Dixhitale, Kripto…

8 Prill 2023

Roli i shenjave të AI në të ardhmen e metaversit

Shenjat e AI do të luajnë një rol gjithnjë e më të rëndësishëm në ekonomi. Shenjat e AI do të përdoren për të financuar zhvillimin e…

3 Prill 2023

PËRGJIGJE: "Gjithçka mund të bëhet një aset dixhital" është paradigma që rezulton nga hulumtimi "Tendencat e aseteve dixhitale" të Reply.

Tregu i aseteve dixhitale po rritet në mënyrë eksponenciale dhe tani, falë teknologjisë blockchain dhe gjeneratës së re të operatorëve…

March 24 2023

Chain do të bëhet kompania e parë blockchain që do të shfaqet në fanellën e ekipit NBA Miami Nxehtësia në një marrëveshje partneriteti shumëvjeçar.

Miami Heat ka nisur fushatën e saj web3 në partneritet me Chain. Skuadra e NBA me bazë në Miami, FL, është…

Janar 3 2023

Çfarë do të thotë DCIM dhe çfarë është një DCIM

DCIM do të thotë "Data center infrastructure management”, me fjalë të tjera “Menaxhimi i Infrastrukturës së Qendrës së të Dhënave”. Qendra e të dhënave është një strukturë,…

Dhjetor 22 2022

Kampusi Peroni për tranzicionin ekologjik të agro-ushqimore

Campus Peroni ka propozuar një model të ri ekosistemi në tre faza: gjurmueshmëria, përmes teknologjisë blockchain, për të lejuar mbledhjen…

Dhjetor 14 2022

Lindi GREENART COIN, kriptomonedha e parë etike. Për çdo transaksion një donacion për artin dhe mjedisin

GRENNART COIN është kriptomonedha e parë etike që ndërthur promovimin e artit me bamirësinë drejt projekteve për mbrojtjen e…

17 nëntor 2022

Metaverse-As-A-Service: një industri e re

Reach Cloud dhe LE4F.AGENCY në ballë të metaverse-as-a-service me një partneritet të ri Kush janë Reach dhe Le4f? Reach Cloud është një ofrues...

7 nëntor 2022

Blockchain Manila Filipine, 28 nëntor - 4 dhjetor 2022 në Newport World Resorts, Manila

Java e Blockchain e Filipineve është krenare të mirëpresë liderët ndërkombëtarë dhe vendorë të sektorit dixhital dhe blockchain nga 28 nëntori…

4 nëntor 2022

Prezantimi i projektit NFT 'Canceling' Cancel Culture.

Prezantimi i MICE, projekti i parë web3 i drejtuar nga shoqëria dhe ideologjia që mbërriti në Web3, i cili ofron një mjet të fokusuar në ...

1 nëntor 2022

Bright Idea POLIBOX: IoT dhe Blockchain për monitorimin më të avancuar. Inovacion në sektorin e restoranteve dhe hotelierisë

Polibox konfirmon veten si protagonist i inovacionit, nga një bashkëpunim me TIM lind kontejneri i ri izotermik Revolucionar POLIBOX për monitorim...

Tetor 31 2022

MSP Recovery zgjeron partneritetin me Tokenology Labs për të përfshirë zhvillimin e iniciativave të shumta Blockchain

MSP Recovery and Tokenology Labs kanë zhvilluar platformën e pronarit të tokenizimit, LifeChain, e cila ka çuar në efikasitet, shpejtësi dhe ...

Tetor 28 2022

NEC prezanton vizionin e saj të financave dixhitale në Festivalin Fintech të Singaporit 2022

Në NEC's Innovation Lab Crawl, NEC Laboratories Singapore (NLS), së bashku me NEC Laboratories Israel dhe NEC Laboratories Europe, do të prezantojnë një ...

Tetor 28 2022

RocketFuel Blockchain lëshon programin e parë të besnikërisë në botë për pagesat me kripto

RocketFuel Blockchain Inc. njofton nisjen e programit të tij të besnikërisë, të zhvilluar në partneritet me ACI Worldwide San Francisco, CA, 25 tetor…

Tetor 25 2022