NFT

Inspektoni partnerët me Ronin për të fuqizuar inovacionin me shumë zinxhirë

Inspektoni partnerët me Ronin për të fuqizuar inovacionin me shumë zinxhirë

Inspect, një lider në teknologjinë Web3 dhe NFT, u ofron përdoruesve analiza të thelluara të ndjenjave sociale, zbulon me krenari një aleancë…

8 shtator 2023

Ticketmaster miraton teknologjinë Web3 me prezantimin e biletave Avenged Sevenfold NFT

Ticketmaster, tregu më i madh i biletave në botë, ka bërë një hap revolucionar në botën e teknologjisë Web3 duke prezantuar…

8 Prill 2023

PËRGJIGJE: "Gjithçka mund të bëhet një aset dixhital" është paradigma që rezulton nga hulumtimi "Tendencat e aseteve dixhitale" të Reply.

Tregu i aseteve dixhitale po rritet në mënyrë eksponenciale dhe tani, falë teknologjisë blockchain dhe gjeneratës së re të operatorëve…

March 24 2023

Galleria Nazionale lançon koleksionin e parë ekskluziv NFT

Për të festuar momentin historik të vizitorit të miliontë të ekspozitës "Time is Out of Joint", e arritur në qershor 2022, Galleria…

Shkurt 5 2023

Game of Thrones NFT nga Warner Bros. Discovery dhe HBO

Game of Thrones NFT në dispozicion së shpejti. "Winter is Coming", Warner Bros. Discovery (WBD) dhe HBO kanë bashkëpunuar me…

Dhjetor 21 2022

Telepass hyn në metaverse me një koleksion të kufizuar NFT

Telepass komunikon hyrjen e tij në universin dixhital të Non Fungible Tokens (NFT) përmes lançimit të 1.000 veprave dixhitale të rralla dhe unike…

Dhjetor 2 2022

Metaverse-As-A-Service: një industri e re

Reach Cloud dhe LE4F.AGENCY në ballë të metaverse-as-a-service me një partneritet të ri Kush janë Reach dhe Le4f? Reach Cloud është një ofrues...

7 nëntor 2022

Blockchain Manila Filipine, 28 nëntor - 4 dhjetor 2022 në Newport World Resorts, Manila

Java e Blockchain e Filipineve është krenare të mirëpresë liderët ndërkombëtarë dhe vendorë të sektorit dixhital dhe blockchain nga 28 nëntori…

4 nëntor 2022

Prezantimi i projektit NFT 'Canceling' Cancel Culture.

Prezantimi i MICE, projekti i parë web3 i drejtuar nga shoqëria dhe ideologjia që mbërriti në Web3, i cili ofron një mjet të fokusuar në ...

1 nëntor 2022

MSP Recovery zgjeron partneritetin me Tokenology Labs për të përfshirë zhvillimin e iniciativave të shumta Blockchain

MSP Recovery and Tokenology Labs kanë zhvilluar platformën e pronarit të tokenizimit, LifeChain, e cila ka çuar në efikasitet, shpejtësi dhe ...

Tetor 28 2022

Gjykatësi i Gjykatës së Lartë të Singaporit vendos që NFT-të mund të konsiderohen një formë pronësie

Gjykatësi e dha këtë vendim pasi dha një urdhër për të bllokuar shitjen e një Bored Ape NFT për ...

Tetor 24 2022

Dubai ka inauguruar një akademi trajnimi për të trajnuar startup-et e Web3 në metaverse

Dubai ka lançuar Akademinë "Future of the Digital Economy: Business in the Metaverse" për të trajnuar startup-et në ndërtimin e ...

Tetor 23 2022

Disney lançon Web3 Music Store në bashkëpunim me 3D E-commerce Platform Obsess

Siç raportohet nga TechCrunch, Disney ka lançuar një përvojë Web3 për dyqanin e saj në internet Disney Music Emporium, në…

Tetor 21 2022

Forumi i parë Ekonomik Metaverse për të vlerësuar situatën

Marrja e shpejtë: Forumi Ekonomik Metaverse i dedikohet projekteve që ndërtojnë infrastrukturën financiare të metaverses.

Tetor 20 2022

Metaversi duket se është vendi ku mund të flemë të qetë

Decentraland dhe Sandbox janë mjediset më të njohura zhytëse të bazuara në blockchain, por të dhënat e përdorimit zbulojnë një ...

Tetor 15 2022

Java e Blockchain në Paris e transformon Luvrin në Pallatin e Uebit3

Paris Blockchain është ngjarja më e madhe dhe më me ndikim evropian në blockchain. Mbi 10.000 njerëz priten nga e gjithë...

Tetor 15 2022

Universiteti i Hong Kongut ka nisur programin e parë pasuniversitar në teknologjinë Metaverso

Universiteti Politeknik i Hong Kongut ka nisur programin e parë pasuniversitar metaverse të qytetit "Master i Shkencave në Teknologjinë Metaverse".…

Tetor 11 2022

Japonia promovon shërbimet WEB3 që përdorin Metaverse dhe NFT

Kryeministri japonez Fumio Kishida përshkroi planet e investimeve të vendit për transformimin dixhital, në fjalimin e tij ...

Tetor 5 2022

AC Milan hyn në Web3 Esports Football në bashkëpunim me MonkeyLeague

Marrëveshja me partnerin e ri NFT Gaming të kuqezinjve është zyrtare AC Milan ka kënaqësinë të njoftojë një partneritet të ri me MonkeyLeague, ...

23 shtator 2022

Ngjarja më e madhe e Web3 në Azi, TOKEN2049, zbulon aktivitete ekskluzive NFT të vlerësuara në mbi 100 milion dollarë

Ekspozita OP3N WHALE NFT, tërheqëse dhe unike në llojin e vet, prezanton veprat për publikun për herë të parë ...

22 shtator 2022