chat gpt

Seez lançon chatbotin e parë të industrisë për automobila me GPT për shitësit në Evropë dhe Lindjen e Mesme

Seez lançon chatbotin e parë të industrisë për automobila me GPT për shitësit në Evropë dhe Lindjen e Mesme

"U zbulua Synergy: Modulet e AI të Seez të shtresuara pa probleme në një Chatbot me GPT" Seez, startup inovativ i teknologjisë…

3 shtator 2023

ChatGpt3: Asgjë nuk do të jetë si më parë

Shumë pyesin se si do të jetë Web-i në të ardhmen e afërt në dritën e shpikjeve të reja në fushën e Inteligjencës Artificiale. Të…

Gusht 22 2023

Dallimet midis AI bisedore dhe AI ​​gjeneruese

Inteligjenca artificiale (AI) ka bërë përparim të madh vitet e fundit, duke revolucionarizuar sektorë dhe aspekte të ndryshme të jetës njerëzore. Brenda në…

Gusht 16 2023

GPT, ChatGPT, Auto-GPT dhe ChaosGPT për profesionistët

Shumë njerëz janë ende të hutuar në lidhje me GPT, modelin gjenerues të AI që ekziston prej vitesh, në krahasim me ChatGPT,…

Korrik 1 2023

Raporti Kërkimor i SoC i Drejtimit Autonome Global dhe i Kinës 2023: Popullariteti i ChatGPT tregon drejtimet e zhvillimit të drejtimit autonom

Integrimi i drejtimit të automjetit dhe parkimit nxit industrinë, dhe llogaritja në memorie (CIM) dhe chiplet sjellin ndërprerje të teknologjisë."Driving Autonome…

Qershor 11 2023

Analiza e tekstit duke përdorur chatGPT

Analiza e tekstit, ose miniera e tekstit, është një teknikë themelore për nxjerrjen e njohurive të vlefshme nga sasi të mëdha të të dhënave tekstuale…

16 Maj 2023

Rregullat e OpenAI dhe BE për mbrojtjen e të dhënave, pas Italisë do të vijnë më shumë kufizime

OpenAI arriti t'i përgjigjet pozitivisht autoriteteve italiane të të dhënave dhe të heqë ndalimin efektiv të vendit për ChatGPT të fundit…

5 Maj 2023

Geoffrey Hinton "Kumbari i Inteligjencës Artificiale" jep dorëheqjen nga Google dhe flet për rreziqet e teknologjisë

Hinton kohët e fundit la punën e tij në Google për të folur lirshëm për rreziqet e AI, sipas një interviste me 75-vjeçarin…

2 Maj 2023

Italia është vendi i parë perëndimor që bllokon ChatGPT. Le të shohim se çfarë po bëjnë vendet e tjera

Italia është bërë vendi i parë në Perëndim që ndalon ChatGPT për shkelje të dyshuara të privatësisë, chatbot popullor i…

24 Prill 2023

Çfarë është Auto-GPT dhe si ndryshon nga ChatGPT?

Auto-GPT është një projekt me burim të hapur AI i bazuar në Transformerin Gjenerativ të Para-trajnuar (GPT) të ChatGPT. Në thelb, Auto-GPT i jep GPT-së…

14 Prill 2023

ChaosGPT çfarë është, si lindi dhe kërcënimet e mundshme

Chaos GPT është një version i modifikuar i Auto-GPT të OpenAI bazuar në modelin e tij më të fundit të gjuhës GPT-4. Ne nje menyre…

12 Prill 2023

chatGPT i bllokuar: ne shpjegojmë se si të përdorim chatGPT edhe nëse është i bllokuar

Italia është vendi i parë evropian që bllokon ChatGPT për shkak të rregullave të privatësisë të shprehura nga garantuesi italian për…

4 Prill 2023

Italia ka bllokuar ChatGPT. A mund të jetë SHBA e ardhmja?

Vendimi për të bllokuar përkohësisht chatGPT në Itali, duke ftuar openAI të kufizojë përpunimin e të dhënave të përdoruesve italianë, është…

2 Prill 2023

Si të përdorni bisedën GPT-4 falas

Chat GPT-4, përsëritja më e fundit e serisë së Transformerëve të Para-trajnuar gjenerues (GPT) të OpenAI, është një model i fuqishëm i gjuhës së AI në…

March 28 2023

Statistikat e chatbot-it të ChatGPT në 2023

Inovacioni i chatbot-it ChatGPT ka intriguar dhe mahnitur të gjithë në botë, me një rritje marramendëse të interesit, duke arritur në 100 milionë…

March 23 2023

GPT4 vs ChatGPT: Ne analizojmë metodat e trajnimit, performancën, aftësitë dhe kufizimet

Modeli i ri i gjuhës gjeneruese pritet të transformojë tërësisht industri të tëra, duke përfshirë median, arsimin, ligjin dhe teknologjinë. Në…

March 21 2023

GPT-4 ka ardhur! Le të analizojmë së bashku veçoritë e reja

OpenAI ka njoftuar se modeli më i fuqishëm i gjuhës në dispozicion gpt4 do t'u shpërndahet zhvilluesve dhe njerëzve me…

March 19 2023

Çfarë është Jailbreaking, çfarë është chatGPT jailbreaking dhe si ta bëjmë atë

Jailbreaking është një praktikë e zhbllokimit të potencialit të plotë të sistemeve për të fituar akses në funksionalitetin e kufizuar.…

March 17 2023

Bing i Microsoft prezanton një veçori të re të chatbot-it me AI

Bing i Microsoft ka shtuar një veçori të re chatbot që përdor inteligjencën artificiale për t'iu përgjigjur pyetjeve, për të përmbledhur përmbajtjen…

March 14 2023

GPT 4 do të dalë këtë javë – CTO i Microsoft Germany zbuloi disa detaje

GPT 4.0 do të dalë këtë javë dhe disa informacione rreth tij janë zbuluar. CTO i Microsoft Gjermani ka lëshuar…

March 13 2023