Nim, Observatori Verilindor mbi ekonominë e inovacionit, ka lindur

Nim, Observatori Verilindor mbi ekonominë e inovacionit, ka lindur

Observatori Veri-Lindor mbi Ekonominë e Inovacionit është i lindur Nim, (Numbers Innovation Motion) është një projekt i Distriktit Vizionar Galileo i krijuar në bashkëpunim…

Dhjetor 7 2023

Inovacion i marketingut të përmbajtjes me kujtesë dhe personalitet

ASKtoAI lançon veçoritë inovative të Kujtesës dhe Personalitetit, mjetet më të avancuara për krijimin e përmbajtjes dixhitale që premtojnë të përmirësojnë…

Dhjetor 6 2023

Diskutimi hap një epokë të re kërkimi cilësor me GenAI të zgjeruar dhe inovacionin asinkron

Diskutoni, platforma kryesore e ndërtuar me qëllim për t'i kthyer përvojat në njohuri, ka përmirësuar aftësitë e saj për të shkallëzuar…

Dhjetor 6 2023

Inovacioni i zhveshjes: Paketimi i Liqenit Blu shpall alternativë të bazuar në fibra, pa plastikë ndaj shiritit dhe shpërndarësve tradicionalë

Me afrimin e shpejtë të festave, Blue Lake Packaging është i ngazëllyer për të ofruar një alternativë miqësore me mjedisin ndaj shiritit të paketimit…

Dhjetor 6 2023

Përmbledhje e Ditës së Inovacionit Netlogistik: Transformimi Dixhital i Zinxhirit të Ftohtë, Inovacionet e Riciklimit dhe Udhëheqja e Zinxhirit të Furnizimit

Netlogistik, një lider në shërbimet e fuqishme që drejtojnë kompanitë drejt transformimit të zinxhirit të furnizimit dixhital, së fundmi ka mbajtur…

Dhjetor 6 2023

Evolucioni i tekstilit: Projekti TEPP i Federatës së Tekstileve të Tajvanit frymëzon inovacion të qëndrueshëm përtej 2023

Me një sukses të jashtëzakonshëm, Projekti i Promovimit të Eksportit të Tekstileve (TEPP), i udhëhequr nga Federata e Tekstileve të Tajvanit në vitin 2023, ka…

Dhjetor 5 2023

Lattice vazhdon zgjerimin e shpejtë të portofolit të produkteve që mundëson epokën e ardhshme të inovacionit

Lattice prezanton FPGA-të e reja Lattice Avant-G dhe Lattice Avant-X të rangut të mesëm, rafte specifike zgjidhjesh për aplikacione të zgjeruara dhe…

Dhjetor 5 2023

Fondacioni Eclipse lançon grupin e punës të Eclipse Dataspace për të avancuar inovacionin global në ndarjen e të dhënave të besueshme

Fondacioni Eclipse, një nga fondacionet më të mëdha në botë të softuerit me burim të hapur, njoftoi sot formimin e Eclipse…

Dhjetor 5 2023

Tregu i inteligjencës artificiale po rritet, me vlerë 1,9 miliardë, në 2027 do të jetë 6,6 miliardë

Me një vlerë të vlerësuar prej 1,9 miliardë euro në 2023, duke u rritur në 6,6 miliardë në 2027.…

Dhjetor 5 2023

Raporti i Rishikimit Strategjik Global të Clear Aligners 2023

Tregu global i linjës së qartë do të arrijë në 29,9 miliardë dollarë deri në vitin 2030 Tregu global pritet të…

Dhjetor 5 2023

Energjia e së ardhmes: Plani i Musk për një fermë gjigante diellore

Ideja e Elon Musk për një të ardhme të energjisë diellore Sipas Elon Musk, nevojat për energji të të gjithë Shteteve të Bashkuara…

Dhjetor 5 2023

Përplasja midis ChatGPT dhe mjedisit: dilema midis inovacionit dhe qëndrueshmërisë

Në peizazhin e gjerë të inteligjencës artificiale, ChatGPT i OpenAI shfaqet si një mrekulli teknike. Megjithatë, pas fasadës së inovacionit,…

Dhjetor 5 2023

Tendencat dhe risitë në tregun e agjentëve ushqimorë kundër grimcimit

Tregu i agjentëve kundër ngurtësimit të ushqimit luan një rol vendimtar në industrinë ushqimore. Këta agjentë janë aditivë që parandalojnë formimin e gunga…

Dhjetor 4 2023

Udhëzime të reja për sigurinë e AI botuar nga NCSC, CISA dhe agjenci të tjera ndërkombëtare

Udhëzimet për zhvillimin e sistemeve të sigurta të AI u hartuan për të ndihmuar zhvilluesit…

Dhjetor 4 2023

Inovacionet radikale takohen me zgjidhje të qëndrueshme: zhyteni në epokën e re të polimereve në konferencën PE, PP dhe PET të defosilizuar

Oferta e ResearchAndMarkets.com i është shtuar konferenca "PE, PP & PET e qëndrueshme e defosilizuar". Peizazhi i industrisë kimike dhe polimerike po kalon…

Dhjetor 4 2023

OKX shpall sponsorizimin e ngjarjeve kryesore në Indi Blockchain Javë, do të bashkë-organizojë ngjarje zhvilluesish që shfaqin inovacionet e Web3

OKX, një kompani udhëheqëse e teknologjisë Web3, njoftoi sot sponsorizimin e saj të ngjarjeve kryesore në Indi Blockchain Java (IBW), e cila do të zhvillohet…

Dhjetor 4 2023

Raporti i Tregut Global të Robotëve Bashkëpunues Farmaceutikë 2023-2030: Faza e Qendrës së Cobots Takle – Një strategji kryesore për efikasitetin dhe inovacionin e prodhimit farmaceutik

Raporti i analizës së madhësisë, pjesës dhe trendit të tregut të robotëve bashkëpunues farmaceutikë sipas aplikacionit (korrje dhe paketim,…

Dhjetor 3 2023

Siguria e TI-së: si të mbroheni nga sulmet e makro viruseve Excel

Excel Macro Security mbron kompjuterin tuaj nga viruset që mund të transmetohen në kompjuterin tuaj nëpërmjet…

Dhjetor 3 2023

Macrot e Excel: çfarë janë dhe si t'i përdorin ato

Nëse keni një seri të thjeshtë veprimesh që duhet t'i përsërisni disa herë, mund t'i regjistroni Excel këto…

Dhjetor 3 2023

Krijimi i Mundësive Inovative për Sektorin e Energjisë

Alberta Innovates shpall financime të reja përmes programit Dixhital Inovacioni në Energjinë e Pastër (DICE). Ka 2,5 milionë dollarë fonde në dispozicion nga…

Dhjetor 2 2023